Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. augusztus 13., csütörtök

3.231 - Hofbauer Sándor: Megalakulásukkor azzal hitegették az embereket, hogy augusztus 20-án a Hősök terén végrehajtják a valódi rendszerváltást.

Von: Hofbauer Sándor
Gesendet: csütörtök, 2009. augusztus 13. 12:28
An: Kutasi József
Betreff: 3 - 3.225 - Nemzeti Hirhaló > A Magyarok Szövetsége képviseleti rend szerének kialakítása, avagy ogyan segítsük az alulról szervezodést és az összehangolt cselekvése rendszerének kialakítása, avagy ogyan segítsük az alulról szervezodést és az össze

 

Tisztelt Kutasi Úr!

 

Nem tudom, hogy honnan szerezte meg az e-mail címemet. Ezúton kérem, hogy a Magyarok Szövetsége nevében a továbbiakban ne küldjön e-maileket nekem! Kérem továbbá a "Magyarok Szövetsége" nevű formációt, hogy a nemzeti oldalt megosztó, a parlamenti szavazásoktól az embereket lebeszélő magatartásukkal hagyjanak fel! Véleményem szerint a nemzeti érdekeket valóban képviselő pártot, az Új Erőt a Jobbikat kell a parlamentbe a lehető legnagyobb létszámban bejuttatni

 

Ha lebeszélik az embereket a szavazásról, akkor a jelenlegi bagázs (Fidesz-MSZP) szekerét tolják. Van fogalma arról, hogy az Önök népszavazásról szóló aláírásgyűjtése (csak egyéni jelöltek jussanak a parlamentbe, pártlistáról ne) kinek kedvez? Ez alapján a jelen állás szerinti borítékolható eredmény a következő lenne: 380 Fideszes és 6 MSZP-s(egyéni) képviselő. Ön szerint ez segítene az ország jövőjén?

 

Felmerül ezután a gyanú, hogy kinek áll érdekében az Önök léte? Csak nem a Fidesznek? Az Önök "csúcsszervezete" a Vének Tanácsa tele van Fidesz közeli, köztudottan Orbán fanatikus emberekkel. Megalakulásukkor azzal hitegették az embereket, hogy augusztus 20-án a Hősök terén végrehajtják a valódi rendszerváltást. Ebből egy három napos sokadik nemzeti fesztivál lesz "csak". Győrben már bepróbálkoztak a június 7-i EP szavazással egy időben egy "nemzeti vásárral", úgy hallottam az nagy égés volt. Ne vezessék félre az embereket, nagyon kérem!

Üdvözlettel:

Hofbauer Sándor

-----------------------------------------------------