Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. augusztus 31., hétfő

3.247 - Alexander Jablanczy, Kanada > Végre rendnek és jognak kell lenni ebben a szerencsétlen kifosztott hazában.

Von: Alexander Jablanczy, Kanada
Gesendet: hétfő, 2009. augusztus 31. 22:06
An: Kutasi József
Betreff: 3. - 3.242 - Magyarok Szövetsége Gazdasági Tagozat > A Gazdasági Tagozat 10 pontja

 

Két szép szóval gazdagodott a magyar nyelv az utóbbi fél évszázadban lenyúlás és mutyizás, pedig semmi szükség nem volt rájuk mert ott volt a lopás rablás csalás harácsolás korrupció fogalomtár.

 

A magyar nép és nemzet nem felelős bűnözők gaztetteiért. Nekik kell meglakolniuk ezért. Mindaz ami Magyarországon történt az elmúlt hatvanhat évben bűnszövetségek hatalombitorlók idegen elnyomók lakájainak és rabszolgahajcsárinak gaztette.

 

Fizessenek ők a tolvajok.

 

Mivel nem volt Magyarországon jogállam 66 évig nem felelős a magyar nemzet és nép semmilyen cselekedeteiért a rablóbandáknak.

 

Minden áltörvény minden bandita szabályzat minden maffiózó gaztett semmis és jogtalan. A 49es államosítások és a 9Oes privatizálások egyaránt.

 

Ebből kell kiindulni hogy becstelen banditák bűnös gaztettei érvénytelenek.

 

Le kell foglalni minden jogtalanul szerzett vagyont és tárgyat és aki idegenbe mentette pénzét azt kötelezni a hazahozására vagy ennek híján akár a kínaiak teszik kivégezni a rablókat.

 

Minden idegen cég rabolt értékét elkobozni bármiféle megtérítés nélkül. Vagy a fillérekkel kifizetni amit legtöbbször nem is ők fizettek hanem állami pénzeket kaptak. Az ő általuk megállapított hamis értékelés szerint.

 

Végre rendnek és jognak kell lenni ebben a szerencsétlen kifosztott hazában.

 

Természetesen minden telek ház föld erdő vásárlás törvény ellen gaztett és semmis. A magyar föld és természeti értékek nem eladók. 

 

JS 

 --------------------------------------------------------------------