Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. augusztus 7., péntek

3.202 - Nemzeti Hirhalo > hírTV > 2009-08-07 17:20 > Ficsor szeptemberben távozik a kormányból, Gyurcsány pedig újra aktivizálta magát.

Von: Nemzeti Hirhalo
Gesendet: péntek, 2009. augusztus  7. 22:42
An: Kutasi József (094223)
Betreff: ''Félelemkampányra kell készülnünk Magyarországon''

 

"Félelemkampányra kell készülnünk Magyarországon"
2009-08-07 17:20 hírTV

Félelemkampányra kell készülnie az országnak, mivel a kormányzó MSZP-s kisebbségi kormány semmilyen pozitívumot nem tud felmutatni. Simon János az MNO-nak elmondta: Gyurcsány egyik eszköze a hazugság.

Ficsor Ádám a távozásával az öreg szocialistáknak küldött üzenetet - fogalmazott Kiszelly Zoltán. Közismert: Ficsor szeptemberben távozik a kormányból, Gyurcsány pedig újra aktivizálta magát.

Sokféle kérdés és találgatás van azzal kapcsolatban, hogy Ficsor Ádám mit is keresett a titkosszolgálatok élén - hívja fel a Magyar Nemzet Online figyelmét Simon János. A politológus szerint az ő és Gyurcsány szerepe "garancia" arra, hogy nem lesz fair az a kampány, ami Magyarországra vár a következő választásokig. Miután az önmagát baloldalinak nevező kormány semmilyen pozitívumot nem tud felmutatni, eszköznek csak a félelemkeltés marad. Félelemkampány várható - teszi hozzá Simon.

---------------------------------------------------------------