Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. augusztus 7., péntek

3.198 - Az MVSZ egy CD-t ajándékoz az igénylőknek, rajta egy páratlan, 62 perces hangfelvétel, amelyen megelevednek az aradi várban a siralomházban és a vesztőhelyen történtek.

Von: MVSZ Sajtószolgálat

Gesendet: péntek, 2009. augusztus 7. 21:52
An: Kutasi József
Betreff: MVSZ ajándék Október 6-ra

 

MVSZ ajándék Október 6-ra

 

Az Aradi Vértanúk miártíriumának 160. évfordulójára a Magyarok Világszövetsége különleges ajándékot szán a magyar szabadság szentjeiről, az aradi tizenhármakról méltó módon megemlékezni kívánó magyar közösségeknek.

 

Az MVSZ egy CD-t ajándékoz az igénylőknek, rajta egy páratlan, 62 perces hangfelvétel, amelyen megelevednek az aradi várban a siralomházban és a vesztőhelyen történtek.

 

A CD-t, amelyet jeles személyiségek ajánlanak az érdeklődőknek, igényelhetik mindazon iskolák,  önkormányzatok, egyházközségek és gyülekezetek, egyesületek és alkalmi emlékező közösségek, amelyek vállalják, hogy októberben, a 160. évforduló alkalmából megrendezendő megemlékezésük keretében bejátsszák a CD-n hallható, drámai erejű hangképeket.

 

Az igényléseket 2009. szeptember 11-ig lehet a Magyarok Világszövetségéhez eljuttatni, az alábbi címek egyikén:

 

E-mail: elnok@mvsz.hu

Fax: +36-1-485-4060

Posta: H-1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3. – Az aradi tizenhármak jeligére

 

Az igény beérkezését az MVSZ írásban visszaigazolja. Az MVSZ vállalja, hogy legkésőbb szeptember 15-ig eljutattja a regisztrált igénylők címére A Magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak című CD-t, annak érdekében, hogy a megemlékezések szervezői saját emlékműsorukat a hanganyag ismeretében alakíthassák.

 

A Magyar szabadság szentjei – Az aradi tizenhármak című CD négy békéscsabai színész – Nagy Erika, Mészáros Mihály, Szőke Pál és Tomanek Gábor – ajándéka. Terjesztése fölött fővédnökséget vállalt Erkel Tibor, a Himnusz zeneszerzőjének leszármazottja, Dr. Papp Lajos szívsebész valamint Patrubány Miklós, a Magyarok Világszövetségének elnöke.

 

Budapest, 2009. augusztus 6.                                                  MVSZ Sajtószolgálat

 ----------------------------------------------------------------------------