Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2010. november 23., kedd

7.082 - Nemzeti Jogvédő Szolgálat - MTI: Lendvai folytathatja Magyarországot lejárató kampányát?

From: Dr. Somogyfoki György <gyorgyos@gmail.com>
Date: 2010. november 22.
Subject: "Mint telik a külsők szédítő kéncsivel honnod! / Mint pusztúl Árpád hajdani nyelve, neme!" Baróti Szabó Dávid
To: jozsef@kutasi.eu
Lendvai folytathatja Magyarországot lejárató kampányát?
2010, november 21

Paul Lendvai (Lendvai Pál Szabad Nép-es) háborítatlanul folytathatja a Magyar Nemzetet, Magyarországot lejárató kampányát?
 
Néhány napja az egyik nemzeti médium bebizonyította, hogy az egykori Szabad Nép-es Lendvai Pál önkéntes informátora volt a hajdani diktatúra Külügyminisztériumának. Éppen ebből új fegyvert kovácsolva, Paul Lendvai folytatja Magyarországot lejárató kampányát a német nyelvterületen Németországban, Ausztriában és Svájcban.

Ez év október elején az Ecowin salzburgi kiadónál megjelent "Mein verspieltes Land: Ungarn im Umbruch" című könyvében azt állítja, hogy "a Fidesz-siker totális hatalom kiépítéséhez vezet", hogy "Magyarország a múlt felé tart, hasonló gyűjtőpártot hoztak létre, mint ami a harmincas években volt" és hogy a mai Magyarországon "az antiszemitizmus, a rasszizmus, és a sovinizmus vidáman ünneplik ébredésüket" Az október 21-i salzburgi és november 9-i zürichi könyvbemutatója után, most Paul Lendvai november 24-én Frankfurtban egy "vitaesttel" folytatja Magyarországot lejárató kampányát. Az első két rendezvényen a helyi magyarok kivételével nem tiltakozott senki,  sem a magyar diplomácia, sem a magyar média, sem a nyugat-európai magyar szervezetek akik határozottam felléphettek volna a magyar nemzet gyalázásai Lendvai ferdítései, hazugságai és rágalmai ellen a németnyelvű közönség előtt. A kérdés, hogy ezúttal hogyan fognak reagálni a magyar hatóságok, a magyar média és a németországi magyar szervezetek az újabb provokációra? Kérdés, hogy a Frankfurtban november 24-én a jelen lévők tanúi lesznek-e a felelőtlen érdektelenségnek és nemtörődömségnek? Valóban nem érdekli a magyar nemzeti sajtót a Lendvai-k féle hazudozás, a Magyarországról készített és befeketített kép és hogy az hogyan jelenik meg a nyugati médiában?
Minderre nemsokára megkapjuk a választ!

Nemzeti Jogvédő Szolgálat - MTI - http://www.barikad.hu/lendvai_folytathatja_magyarorsz%C3%A1got_lej%C3%A1rat%C3%B3_kamp%C3%A1ny%C3%A1t-20101121