Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. március 8., szombat

18.527 - Családünnep Magyarországgal MÁRCIUS 22.


Feladó: Hirszemle 
Dátum: 2014. március 8. 7:39
Tárgy: GYERTEK VELÜNK ÜNNEPELNI A MILLENÁRISRA!!
Címzett: 
Kutasi József Antal

CSALÁDHÁLÓ.HU hírlevél
Családünnep Magyarországgal MÁRCIUS 22. - GYERTEK MINÉL TÖBBEN!

A közös élmény és együttlét szellemében kerül megrendezésre a CsaládÜnnep Magyarországgal a Családháló.hu szervezésében. A Millenárison március 22-én reggeltől késő délutánig több helyszínen várjuk az érdeklődőket. Kicsiket és nagyokat arra buzdítunk, hogy ne csak szemlélői, de aktív szereplői is legyenek egy-egy színházi előadásnak, zenei produkciónak, sporteseménynek vagy kiállításnak. Minden generáció érdeklődési körét figyelembe véve a Családháló csapata egyedülállóan színes programkínálatot állított össze.

Csatlakozz a Családháló kedvezményes mobil flottájához!

Miért kellene fizetnünk a családon belüli mobilhívásokért? A Családháló egy újabb lehetőséggel próbál segíteni mindenkinek a mobil költségek lefaragásában.

A Lunacek-jelentés titkos küldetése

Az LMBT az ügyet arra használja, hogy kettéossza a világot: azokra, akik különleges jogokat és védelmet élveznek (azaz az LMBT-személyek), és azokra, akik látszólag nem érdemlik meg ugyanezeket a jogokat.

Családháló-díjat alapítottunk - JELÖLJETEK!

“A legszebb emlékműved embertársaid szívében áll” - ezzel az Albert Schweitzeri gondolattal indul útjára idén ismét a Családháló-díj, intézményi és egyéni kategóriákban várva a nevezéseket március 9-ig.

Házasság modellek - milyen a te házasságod?

Minden kapcsolat különlegesen egyedi. Az amerikai pszichológus, Judith Wallerstein mégis arra vállalkozott, hogy elkülönítse és csoportosítsa a házasságtípusokat. Természetesen a teljesség igénye nélkül.

Microbirth: világméretű kampány a medikalizált szülés ellen

A film mondanivalójának lényege, hogy ha egy szülésbe szükségtelenül beleavatkoznak (oxitocin, indokolatlan császármetszés, antibiotikumok, az anya és a baba elválasztása szülés után, tápszerezés), annak a gyermek hosszútávú egészségét illetően elszomorítóan negatív következményei lehetnek.