Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. március 25., kedd

18.564 - Magyarország Kormányának Hírlevele > 2014. március 24. 19:26


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum:
2014. március 24. 19:26
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-03-24
Áttörés történt az arab-magyar kapcsolatokban

Áttörés történt az arab-magyar kapcsolatokban, ami hamarosan jelentős üzleti együttműködést is hoz majd - közölte a szaúd-arábiai látogatásán Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Rijádban magyar újságírókkal.

Biztonságosabb sztrádakapcsolatok a fővárosi agglomerációban (+videó)

A jövő év végéig átépítik az M7 autópálya Érd, Iparos úti csomópont le- és felhajtó ágait, Törökbálintnál pedig két új összekötő ág épül az M0-M7 autópályák csomópontjában, körforgalommal csatlakozva a 8103 j. úthoz – jelentette be Völner Pál infrastruktúráért felelős államtitkár 2014. március 24-én, Érden.

Környezetügyi Együttműködési Keretmegállapodás született (+videó)

A Magyar Olimpiai Bizottság Környezetügyi Együttműködési Keretmegállapodást kötött a Vidékfejlesztési, a Nemzeti Fejlesztési és az Emberi Erőforrások Minisztériumával, ez alapján az év végére elkészül egy tanulmány arról, hogy miként valósulhatnak meg a környezetvédelmi és fenntarthatósági szempontok a sport területén.

Az Erzsébet-program az egész társadalmat átfogó és segítő rendszer (+videó)

Az Erzsébet-program az egész magyar társadalmat átfogó és segítő üdültetési rendszer, amely kitűnően párosítja az ésszerűség, a hasznosság és a társadalmi igazságosság elveit - erről Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes, közigazgatási és igazságügyi miniszter beszélt hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.