Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2014. március 25., kedd

18.574 - Magyarország Kormányának Hírlevele

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2014. március 25. 19:34
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele 2014-03-25
Minden termelő beruházás kedves az országnak

Minden termelő beruházás kedves az országnak, mert hozzásegíti ahhoz, hogy termelési központtá váljon – mondta Orbán Viktor miniszterelnök kedden Nyíregyházán, a dán Lego-csoport új gyárának átadóján.

A központi koordinációval az államé a felelősség

Eljött a központi koordináció ideje, az egészségügy és az oktatás területén ugyanis a reformok eredményeként az állam vállalta a kizárólagos felelősséget a lehető legjobb működtetés érdekében - mondta az emberi erőforrások minisztere március 25-én Budapesten, a Magyarországi Evangélikus Egyház megvalósult fejlesztéseit bemutató, valamint a 2014 és 2020 közötti támogatási időszak lehetőségeit ismertető konferenciáján.

Stratégiai megállapodást kötött az Uzsoki kórház és a Microsoft

A kormányzati e-egészségügyi programokba illeszkedő stratégiai megállapodást kötött a fővárosi Uzsoki Utcai Kórház és a Microsoft Magyarország Kft. kedden Budapesten.

Új elektromos töltőoszlopot adtak át Budapesten

Az előkészítés alatt álló Jedlik Ányos program lényege, hogy az ország felkészüljön a közlekedés technikai innovációjára, így az elektromobilitásra is - mondta Szatmáry Kristóf, a Nemzetgazdasági Minisztérium gazdaságszabályozásért felelős államtitkára egy új elektromos autó töltőoszlop átadásán kedden Budapesten.