Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 8., szerda

20.170 - Ági Szabó Lászlóné: Egyeztessetek Borbély József Úrral, a ti érdeketek, én már többet nem tudok tenni értetek.



Egyeztessetek Borbély József Úrral,a ti érdeketek, én már többet nem tudok tenni értetek.
Ami tőlem telt azt megtettem,még megteszem,hiszen indulunk a választáson, TIÉRTETEK tesszük, ha bejutunk nem csak mi,hanem az egész ország lesz megmentve, gondoljatok bele,mennyivel könnyebb lenne megélni havi 2000 Stk vagyis havi 400.000 Ft-ból, most még van lehetőségünk változtatni,van aki segíti a magyar embert,nem elvesz, hanem ad, bármilyen hihetetlen, de igaz,gondoljatok arra hogy megszűnik a nélkülözés,nem lesz hó végén senkinek se gondja, nem lesz az hogy vagy eszünk,vagy a számlákat fizetjük.
Nekem már elegem van, gondolom nektek is.
Szeretnétek jobban élni???
Ha igen akkor kérek egy visszajelzést.
A Borbély József Kormányzó Úr elérhetősége:
06 70 6000 134.
Bátran hívjátok még nem késő!!!
Kérek szépen tőletek egy megosztást!!!
Gondoljátok át ezeket a dolgokat amit most ide leírtam,legalább mi fiatalok tartsunk össze hogy tudjuk végre nevelni boldogan gyerekeinket, nem így ahogyan most.
Köszönöm hogy elolvastátok soraimat.
Köszönöm annak aki meghallgat.
„Nagy Ildikó  Tudjátok hogy nagyon sok ember szabadulna meg a lakása árverezésétől, kilakoltatástól???  Hát nagyon sokan !!!  Jönnek az elszámolások, nagyon sok ember lesz bajban.Ne várjátok meg a nagyobb bajt, keressetek, lesz irodánk március 26-tól a volt Halas bolt mellett TAPOLCÁN!!!!  Apostoli Magyar Királyság kinyitja irodáját. !!!  Egyeztessetek Borbély József Úrral,a ti érdeketek, én már többet nem tudok tenni értetek.  Ami tőlem telt azt megtettem,még megteszem,hiszen indulunk a választáson, TIÉRTETEK tesszük, ha bejutunk nem csak mi,hanem az egész ország lesz megmentve, gondoljatok bele,mennyivel könnyebb lenne megélni havi 2000 Stk vagyis havi 400.000 Ft-ból, most még van lehetőségünk változtatni,van aki segíti a magyar embert,nem elvesz, hanem ad, bármilyen hihetetlen, de igaz,gondoljatok arra hogy megszűnik a nélkülözés,nem lesz hó végén senkinek se gondja, nem lesz az hogy vagy eszünk,vagy a számlákat fizetjük.  Nekem már elegem van, gondolom nektek is.  Szeretnétek jobban élni???  Ha igen akkor kérek egy visszajelzést.  A Borbély József Kormányzó Úr elérhetősége:  06 70 6000 134.  Bátran hívjátok még nem késő!!!  Kérek szépen tőletek egy megosztást!!!  Gondoljátok át ezeket a dolgokat amit most ide leírtam,legalább mi fiatalok tartsunk össze hogy tudjuk végre nevelni boldogan gyerekeinket, nem így ahogyan most.  Köszönöm hogy elolvastátok soraimat.  Köszönöm annak aki meghallgat.