Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 23., csütörtök

20.232 - Ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 22. > ​Csalogatja haza a kormány a külföldön élő magyarokat

Feladó: Propeller
Dátum: 2015. április 22. 20:08
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 22.

Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 22.
Semjén Zsolték üzenik: el a kezekkel az őzgidáktól!
Semjén Zsolték üzenik: el a kezekkel az őzgidáktól!
A Semjén Zsolt által vezetett  Országos Magyar Vadászati Védegylet közleményben világosított fel: nem szabad az őzgidákhoz nyúlni. Az enyhe tél miatt az őzsuták a megszokottnál korábban ellhetnek, és a következő hetekben könnyen találkozhatnak gidákkal a kirándulók – írták.
Mészáros Lőrinc bedőlt cégeken is gazdagodik
Mészáros Lőrinc, Felcsút polgármestere és egyben Orbán Viktor jó barátja nemcsak az építő – és agráriparban terjeszkedik. Felszámolás alá került cégek adósságait is felvásárolja, hogy aztán megszerezze az emögött lévő fedezetet – írja az eheti HVG .
Fidesz: a Jobbik hazudik
A szélsőséges politika a legnagyobb veszély a magyar munkahelyekre, a magyar vállalkozásokra, a gazdasági növekedésre és a szociális biztonságra – reagált a Fidesz-frakció a jobbikos Volner János szerdai sajtótájékoztatójára, amelyen kiszámítható gazdasági környezetet sürgetett a vállalkozásoknak.
A Fidelitas-elnök nem tudta, mit jelent a "provokátor" szó
A Fidelitas-elnök nem tudta, mit jelent a "provokátor" szó
Nemrégiben robbant a hír: a Fidelitas "provokátorfigyelőt" alapít , hogy leleplezze azokat az ellenzéki tüntetőket, akik szerintük civilnek adják ki magukat. Most a 168 Óra interjújából kiderült, a szervezet elnöke, Böröcz László nem tudja, mit jelent a "provokátor" szó.
Az MNB tagadja, hogy gond lenne Matolcsy vagyonnyilatkozatával
Az MNB tagadja, hogy gond lenne Matolcsy vagyonnyilatkozatával
A Magyar Nemzeti Bank (MNB) vezetőinek vagyonnyilatkozatai minden esetben összhangban vannak valós vagyoni és jövedelmi viszonyaikkal, és valótlanok a közhasznú célokra fordított tiszteletdíjakkal kapcsolatban megjelent sajtóinformációk – közölte az MNB szerdán az MTI-vel.
​​
Csalogatja haza a kormány a külföldön élő magyarokat
A Nemzetgazdasági Minisztérium működtetésében elindult a Gyere haza fiatal elnevezésű program, amelynek célja, hogy a külföldön dolgozó magyar fiatalok hazatérését segítse lakhatási és letelepedési támogatással, illetve megfelelő munkahely biztosításával – jelentette be munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár szerdán Székesfehérváron.
Hiába tagad Orbán, Habony a Fidesz.hu szerint is a tanácsadója
Bár Orbán Viktor egy tegnapi sajtótájékoztatón azt mondta , "nem áll semmiféle hivatalos kapcsolatban Habony Árpáddal", ennek a Fidesz honlapja is ellentmond – szúrta ki a Hír24 .
Vagyonosodási vizsgálatot kezdeményez az Együtt Matolcsy ellen
Az Együtt szerint Matolcsy Györgynek távoznia kell a közéletből, mert hazudott és csalt a vagyonnyilatkozatával.
Felfalták egymást a fideszesek a XV. kerületben
Inkább minden érintettnek megszünteti a párttagságát a Fidesz, csak hogy véget vessen a XV. kerületi szervezetében dúló viszálynak. Ugyanis évek óta megy az ellenségeskedés László Tamás parlamenti képviselő, volt polgármester, illetve a volt alpolgármestereinek emberei között – értesült az Index .
Matolcsy kifelejtett néhány tételt a vagyonnyilatkozatából
Bojár Gábor: Orbán nem álmodott elég nagyot
Tiborczék nyilvánvaló probléma miatt nem dolgozhatnak az újpesti stadionon