Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 16., csütörtök

20.210 - Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 16.> ​Hivatalosan is a Jobbik vitte Tapolcát



Feladó: Propeller 
Dátum: 2015. április 16. 19:20
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 16.
Címzett: jozsef@kutasi.eu

Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 16.

Hivatalosan is a Jobbik vitte Tapolcát
A jobbikos Rig Lajos nyerte a mandátumot a vasárnap tartott tapolcai időközi országgyűlési választáson – nyilatkozta az országgyűlési egyéni választókerületi választási iroda vezetője az MTI-nek csütörtökön, miután megszámolták a szavazatokat abban a szavazókörben, ahol bevárták a külföldön leadott voksokat. A végleges eredmény szerint nem változott meg a vasárnap kialakult sorrend: Fenyvesi Zoltán (Fidesz-KDNP) lett a második, Pad Ferenc (MSZP-DK) a harmadik.
Lázár is megszólalt az uniós felfüggesztésről
Lázár is megszólalt az uniós felfüggesztésről
Az Európai Bizottság (EB) a gazdaságfejlesztési operatív program három programrészének 42 ezer projektjéből hatot kifogásolt, és 3-4 olyan megjegyzést tett, ami a pályázatok elbírálására vonatkozik; a kormány megfontolja az EB javaslatait – mondta Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtökön Budapesten, egy kérdésre válaszolva sajtótájékoztatón.
Korrupciógyanúért rágott be ránk az EU, nem Gyurcsányék miatt
Korrupciógyanúért rágott be ránk az EU, nem Gyurcsányék miatt
Hiába magyarázkodik az Orbán-kormány és próbálja a Gyurcsány-Bajnai korszakra tolni az EU-s pénzek felfüggesztését , kiderült, hogy ez egyszerűen nem igaz. Az Európai Bizottság hvg.hu -hoz eljutott határozata egy szóval sem említi a szocialisták pályáztatási gyakorlatát.
Pedagógusok támadják meg a kormány döntését
Megtámadja a Pedagógusok Szakszervezete (PSZ) a kormánynak azt a döntését, amely szerint jogutódlással megszűnne a fővárosi Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskola. Ha a kormány nem vonja vissza döntését, akkor a szakszervezet bírósághoz fordul. A Wallenberg igazgatójának mindeközben megtiltotta a Klik , hogy nyilatkozzon.
Hidegfront rontja el a hétvégét
Péntek délután véget ér a nyárias idő, hűvösebb, szeles napok jönnek, időnként csapadékra is számítani kell – jelenti az időkép.hu .
Lemondatnák Csepreghyt az uniós pénzek felfüggesztése miatt
Csepreghy Nándor fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkár lemondását követeli az Együtt az uniós gazdaságfejlesztési pénzek kifizetésének felfüggesztésével összefüggésben.
Már húszmilliárdos kárról beszélnek a Kun-Mediátor kapcsán
Egyelőre bizonytalan, hogy három-négymilliárd forint vagy ennél nagyságrenddel nagyobb, esetleg 20 milliárd forint a kár – fejtette ki Dobrossy István ügyvéd a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft. mintegy kétszáz megjelent károsultja számára tartott jogi tanácsadással egybekötött tájékoztatón a karcagi városházán csütörtökön.
Borókai: a Fidesz elveszti a kapcsolatot a valósággal
Borókai: a Fidesz elveszti a kapcsolatot a valósággal
A Heti Válasz főszerkesztője is aggódik a Fideszért. Borókai Gábor friss vezércikkben a tapolcai választás kapcsán elemzi a Fidesz helyzetét. Nem fest rózsás képet a kormánypárt állapotáról.
A KLIK elhallgattatott egy iskolaigazgatót
A KLIK elhallgattatott egy iskolaigazgatót
Megszűnésre ítélték az ország egyik legnevesebb egészségügyi középiskoláját, a Raoul Wallenberg Szakközépiskola és Szakiskolát, ahova közel 1100 diák jár. Bár a kormány már március 18-án eldöntötte, hogy jogutóddal megszünteti az intézményt, az iskola igazgatóját csak a hét elején tájékoztatták erről – írta az atv.hu .
Megerőszakoltak egy 17 éves lányt Hódmezővásárhelyen
Szeméttelep égett Budapesten
Most jön a feketeleves a Simicska-médiabirodalomnál
Autóval megy? Most jobb lesz vigyázni!
Miért csak a Quaestor-károsultakat mentik?