Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 8., szerda

20.172 - Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 07.


Feladó: Propeller 
Dátum: 2015. április 7. 19:32
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 07.

Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 07.
Gyurcsány is bedobta magát a tapolcai győzelemért
Az április 12-ei időközi országgyűlési választás szimbolikus jelentősége az, hogy fennmarad-e a kormányváltó hangulat – jelentette ki a Demokratikus Koalíció(DK) elnöke keddi ajkai utcafórumán.
Ennyibe került, hogy a BKK vezérei csak wellness hotelben tudtak dolgozni
Reagált a BKK a Blikk múlt heti cikkére, amely arról szólt, a szervezet vezetői wellness hotelbe vonultak dolgozni. Kiderült: a kétnapos program teljes költsége 17 főre kb. 370-380 ezer Ft+ÁFA volt. Az értekezlet helyszínét, ami egy konferenciaterem volt, a szálloda díjmentesen bocsátotta a BKK rendelkezésére.
Tagadják, hogy Orbánnak svájci bankára lenne
Tagadják, hogy Orbánnak svájci bankára lenne
Múlt héten a svájci Tages Anzeiger arról írt  a Vasárnapi Hírek nyomán, hogy Orbán Viktor bankáraként emlegetik Nagy Istvánt, Bern nagykövetét. Felmerültek olyan találgatások is, miszerint a miniszterelnök kétszer is egyenesen Nagy miatt utazott Zürichbe. Utánajártunk annak, mit szólnak ehhez az érintettek.
Bárddal ölte meg nagyszüleit a hosszúpályi gyilkos
Brutális kegyetlenséggel öltek meg egy idős házaspárt a hét végén Hosszúpályiban, a gyilkosság elkövetésével az unokát gyanúsítják. A 27 éves debreceni férfi beismerő vallomást tett – jelentették be a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányságon kedden sajtótájékoztatón.
Habony nem állami autóval hágta át a KRESZ-t
Habony Árpád Andy Vajnával az oldalán nemrégiben igencsak szabálytalanul közlekedett  – ráadásul egy rakás újságíró szeme láttára. Az eset kapcsán felmerült, hogy a miniszterelnök tanácsadója által vezetett fekete Volkswagen kisbusz vajon Habonyé-e vagy esetleg az államtól kapta. A Miniszterelnökségtől erre nem kapott választ a sajtó, de a Közbeszerzési és Ellátási Főigazgatóságtól most igen.
Lázár nem árulta el, mennyi közpénzt tartottak a Quaestornál
Lázár nem árulta el, mennyi közpénzt tartottak a Quaestornál
Hiába kérdezte az MSZP-s Tóth Csaba Lázár Jánost, a Miniszterelnökséget vezető minisztert ma a parlamentben arról, hogy milyen megfontolásból bízták a közpénzt a Quaestor-cégcsoportra, kinek milyen rendszeres előnye volt az üzletkötésekből, nem derült ki.
A Fidesz új fegyverrel támad Tapolcán
A Fidesz közleményben számolt be arról, milyen kétségbeesetten szeretne nyerni Tapolcán. A legújabb csodafegyver neve: interaktív telefonos fórum.

Alkotmányba iktatná a vasárnapi zárva tartást a Munkáspárt
A Magyar Munkáspárt elnöke által a vasárnapi pihenőnapról benyújtott népszavazási kérdésről dönt majd a Nemzeti Választási Bizottság (NVB). Thürmer Gyula április 1-jén beterjesztett kérdése így hangzik: "Egyetért Ön azzal, hogy az alaptörvény biztosítsa a vasárnapi pihenőnaphoz való jogot?"

Háborús viszonyok a Fideszben – mindenki egymást nyírja
Belerokkant a munkába a Honvédkórházban, inkább kirúgták
Özönlenek a közmunkások a KLIK-be
Rejtély, miből él Simon Gábor