Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 14., kedd

20.195 - Kovács Géza: ​Száz felé dolgoznak a háziorvosok, és a saját betegeikre jut a legkevesebb idő, persze plusz pénzért öreget látogatni megéri.

Feladó: Géza Kovács
Dátum: 2015. április 12. 22:14
Tárgy: válasz
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Tisztelt Uram!

Megpróbálom beszkennelni Anyám feljegyzését a Gyulai professzor által végzett vakbélműtétjéről írottakat. Anyám 98 évesen hunyt el, a műtét 16 éves korában volt!!!!
Röviden: az édesanyja sokallta a kórházi ellátási pénzt, és a professzor úr levezette a kiadásokat: altató orvos, műtős, segéd orvos, ápolónők, napi ellátás, gyógyszerek stb., és ami maradt az a professzor úr "járandósága volt:
Ma melyik műtétet végző orvos ad a hálapénzéből azoknak az embereknek, akik akár a műtétnél, akár a beteg felgyógyulásánál dolgoznak.!

Az nem igaz, hogy 1990 óta nem lehetett rendbe tenni az orvosok, ápolónők fizetését! Nem akarták! Milyen dolog az, hogy a bankárok, a rektótok több millió fizetést tesznek zsebre havonta, az orvosok meg "hivatalosan pár 100
​.​
000 Ft-ot. 
Mellesleg úgy is dolgoznak, hisz gyakran a jó orvosi ellátás nem pénzfüggő, vagy műszerhiány függő!
Az emberek egy életen keresztül dolgoznak -
​ ​
most a nyugdíjasokról beszélek
​ ​
- összekuporgatnak valamennyi pénzt, majd betegek lesznek és odaadják a gyógyulásukért.

Egyébként a háziorvosok az időseket nem látogatják, azokat akik pl. járni nem tudnak, de ha ki kell hogy menjenek a z idős emberekhez, szemrebbenés nélkül elteszik a pénzt amit az öreg beteg ad. 
Úgy tudom akkor is kapják a körzetükbe tartozó emberek után a fejpénzt, ha soha be nem mennek az orvosi rendelőbe!
​​
Száz felé dolgoznak a háziorvosok, és a saját betegeikre jut a legkevesebb idő, persze plusz pénzért öreget látogatni megéri.

Állandóan a fejlettebb európai országokkal példálózik a kormány! Nem lehetne megkérdezni, Ők hogyan érték el azt, hogy ha pl a szülésért pénzt fogadnak el, azért kirúgás jár, praxis megvonás!

Nem tudom ezzel mi a célja, de őszintén szólva már én is akartam a facebookon vagy valahol egy véleménykutatást, mert fölháborító!!!!!

Fodrászokról: minden fodrász maszek, igaz? Miért is kellene neki borravalót adni? Valamikor régen a fodrász, az iparos stb. megsértődött ha borravalót akartak adni! 
Borravalót kapott a lány aki megmosta a hajat pl., de a fodrász soha!-.anyámtól tudom_

Igen, az megszokott életszínvonalukat mind tartani akarják, de mi van a több millió emberrel?- Ők is szeretnének legalább szinten maradni!
De Isten őrizzen meg mindenkit egy betegségtől, mert az orvosok odafigyelését, vagy a kórházi személyzet lelkiismeretes munkáját keményen meg kell hogy fizesse.

üdv. Kovács