Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 22., szerda

20.223 - Ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 21. > ​Nyertek az egyetemisták, a kormány visszavonulót fújt


Feladó: Propeller 
Dátum: 2015. április 21. 19:08
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 21.


Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 21.
Gyurcsány: Nehéz indulatok nélkül beszélni az álbróker-botrányról
Gyurcsány: Nehéz indulatok nélkül beszélni az álbróker-botrányról
Nagyon nehéz szenvedélyek és indulatok nélkül beszélni és megnyugtató mondatokat mondani az álbróker-botrány kapcsán, mert senki nem tudja, mit történt – utalt a Kun-Mediátor Szolgáltatói Kft.-vel kapcsolatos hírekre a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke országjáró körútja karcagi helyszínén, a sétálóutcán megjelent mintegy ötven ember előtt.
Mégis a Péterfyben marad a felmondott ápolónő
Mégis a Péterfyben marad a felmondott ápolónő
Sándor Mária továbbra is a Péterfy Sándor utcai kórház dolgozója marad. A döntés azon az intézménnyel történő munkaügyi egyeztetésen született, amire az asszonyt a Független Egészségügyi Szakszervezet elnöke, Kiss László és Szabó Imre jogász is elkísérte - írta a NOL .
Orbánt majd' szétszedték a miskolci nyugdíjasok
Orbánt majd' szétszedték a miskolci nyugdíjasok
Orbán Viktor ma Miskolcon járt, hogy megállapodjon az ottani polgármesterrel, az ételosztásokat nem annyira kedvelő Kriza Ákossal a város fejlesztéséről.
15 százalék lehet az szja 2016-ban
Jövőre 16-ról 15 százalékra csökkenhet az szja-kulcs és 27 százalékról 5 százalékra mérséklődhet a tőkehús áfája – jelentette be a nemzetgazdasági miniszter Budapesten sajtótájékoztatón azután, hogy tájékoztatta a Fidesz-KDNP frakció elnökségét a jövő évi költségvetés tervezéséről.
​​
Nyertek az egyetemisták, a kormány visszavonulót fújt
Nyertek az egyetemisták, a kormány visszavonulót fújt
Palkovics László felsőoktatási államtitkár bejelentette a Felsőoktatási Kerekasztal keddi budapesti ülése után, hogy a felsőoktatásban tervezett változtatások jelentős részét visszavonják. Így megmarad a nemzetközi tanulmányok és a kommunikáció szak a jövőben is.
Csintalan visszaszólt Rogánnak: "Tóni, nézz magadba!"
Rogán Antal tegnap többek közt azt nyilatkozta : mostantól nem kötelezik a Fidesz politikusait szereplésre a Simicska Lajos által birtokolt Hír TV-ben, Magyar Nemzetben vagy Lánchíd Rádióban, amely médiumok szerinte egyre közelebb sodródnak a Jobbikhoz. A vádra Csintalan Sándor, Simicska Lajos barátja reagált Facebook-oldalán.
Videóra vették a Nemzeti Színház-botrányt
Videóra vették a Nemzeti Színház-botrányt
Vasárnap este különös esemény történt Csehov A sirály című drámájának előadása végén: az osztrák vendégtársulat egyik színésze, Martin Reinke aktuálpolitikai szónoklatot olvasott fel a nézők és Vidnyánszky Attila legnagyobb megdöbbenésére. Most felkerült az internetre egy videó, amely ezt megörökítette – derült ki a Mandinerről .
Orbán nem tud mit kezdeni Habonnyal
Habony Árpáddal kapcsolatos kérdéseket kapott keddi, miskolci sajtótájékoztatója végén a miniszterelnök – írja a hvg.hu .
Simicska vidáman elrepült
Simicska Lajost, akiért a Fidesz már közel sem rajong annyira, a repülőtéren kapták lencsevégre. A hvg.hu olvasójának képe szerint a Liszt Ferenc reptér 2-es termináljában várt egy 9 óra 57 perckor induló Zürichbe tartó gépre. A milliárdos állítólag jókedvű volt, viccelődött is kísérőivel.
Érdekes ingatlancserét akart csinálni a Belváros
Súlyos csapás a demokráciára a szolgálati törvény a rendvédelmi szakszervezetek szerint
Tarsoly előzetesben maradhat
Újratárgyalnák Szilvásyék ügyét