Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 8., szerda

20.173 - Magyarország Kormányának Hírlevele


Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2015. április 7. 19:39
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu



Magyarország Kormányának Hírlevele 2015-04-07
Az egész térség energiabiztonságát növeli a régió országainak együttműködése

Az egész térség energiabiztonságát, versenyképességét növeli a régió országainak együttműködése - mondta a külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten azt követően, hogy kezdeményezésére az Országházban tanácskozott a görög, a macedón és a szerb külügyminiszter, továbbá a török EU-ügyi miniszter a térség energiaellátásáról.

Szakképzési megállapodást kötött az NGM a német–magyar kamarával

Szakképzési együttműködési megállapodást kötött a Nemzetgazdasági Minisztérium és a Német–Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK). A megállapodást Czomba Sándor munkaerőpiacért és képzésért felelős államtitkár, valamint Dale A. Martin, a kamara elnöke írta alá.

Stratégiai megállapodást kötött a kormány és a japán Ibiden vállalat

Kedd délután a Külgazdasági és Külügyminisztérium épületében írta alá dr. Szabó László külgazdasági és külügyminiszter-helyettes és Yasuhiro Asano elnök a Magyarország Kormánya és a japán Ibiden vállalat között létrejött stratégiai együttműködési megállapodást.

A jogi szakvizsga kérdését is vizsgálja majd Vízkelety Mariann

A jogi szakvizsga kérdését is vizsgálni fogja Vízkelety Mariann, az Igazságügyi Minisztérium új, igazságügyi kapcsolatokért felelős államtitkára, aki a szakvizsgarendszer átvilágítása után javaslatot tesz majd a kormánynak – közölte Trócsányi László igazságügyi miniszter 2015. április 7-én.


!