Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 9., csütörtök

20.178 - Olvasói levél a pilisvörösvári aluljáró átadása kapcsán cs, > 2015-04-09 09:45

Olvasói levél a pilisvörösvári aluljáró átadása kapcsán

cs, 2015-04-09 09:45
Olvasói levél a pilisvörösvári aluljáró átadása kapcsán
Az éjszaka folyamán átadták a pilisvörösvári aluljárót, melynek kapcsán egy Piliscsabai utcában lakó olvasónk osztotta meg észrevételeit a Varkapu.info hírportállal. 
 
Papp Zoltán helyi lakos észrevételei az aluljáró átadása kapcsán:
 
Igen, sikeresen megtörtént a az aluljáró átadása, azonban a Piliscsaba felől érkező autósok részére mindezt egy " forgalmi rend változás" táblával elfelejtették közölni, legalábbis a Pilisvörösvár települést jelző névtáblánál.
 
Mindenki a szokott rutinnal a már elvileg zsákutcának számító piliscsabai utcába téved be.
Én itt lakom, és nagy várakozásokkal telve, csalódásként értem meg  az első elvileg, csöndes nyugodt reggelem: csipogó tolatólámpával hátramenetben közlekedő autóbusz ébresztett. A betévedt autósok bátrabb része az utca elején, az y elágazásnál azért megoldotta a helyzetet, de...
 
Ez reggel 4 óra után nem sokkal történt. A reggeli közlekedési csúcsra számítva, és természetesen bosszúságomtól vezérelve, személyesen megnéztem a probléma okát, és felemeltem a telefont, és jeleztem rendőrségi ügyeleten, hátha szeretnének segíteni a közlekedőknek. Még most is várok a megígért  csodára.
 
Ami azonban ennél is nagyobb probléma, az a gyalogosok közlekedése a Piliscsabai és az Őrhegy utcákból a település központja, illetve az aluljárónál található Spar áruház felé.
 
A kivitelezőt, amint látom csak levélben, illetve személyesen lehet erről tájékoztatni. 
 
(Varkapu.info)