Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 22., szerda

20.226 - Nemzeti Hírhaló: Orbán Habonyról: Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat

Orbán Habonyról: Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat
2015. április 21. 12:47 Index, ATV - Manidner
Miskolcon kérdezte az Index Orbán Viktort Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről. Orbán a portálnak az ATV tudósítása szerint úgy válaszolt: "Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz".

Mint a viccben: Ilyen nevű állat márpedig nem létezik...

Miskolcon járt Orbán Viktor miniszterelnök, aki fejlesztési megállapodást írt alá a város polgármesterével, Kriza Ákossal. A sajtótájékoztatón az Index Habony Árpádról, a Fidesz körüli titokzatos háttéremberről kérdezte Orbán Viktort. A kormányfő úgy válaszolt: "Ilyen nevű embert a kormány nem foglalkoztat, nincs rajta a kifizetési listán, minden egyébbel forduljon a népességnyilvántartóhoz" - számol be az ATV az esetről.
Az ismét feltett kérdésre Orbán Viktor később úgy válaszolt: semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll Habony Árpáddal és nem is fog; azzal nem tud mit kezdeni, ha valaki a tanácsadójának képzeli magát vagy annak nevezik az újságok. Hozzátette: lerázandónak tartja az ilyen kérdéseket, és nem kíván reagálni budapesti kávéházi pletykákra.

Orbán ma azt mondta: "semmilyen hivatalos természetű kapcsolatban nem áll" Habony Árpáddal, és nem tud mit kezdeni azzal, hogy ki, milyen tanácsadónak nevezi magát, illetve a sajtó kit nevez az ő tanácsadójának... (168 Óra)

Kapcsolódó:
   Orbán először beszélt nyilvánosan Habonyról
   Rogán Antal: Habony Árpád tanácsot ad Orbán Viktornak
   Nekiment korábbi tisztelője is: "Nem tudtatok ellenállni a hatalom kínálta lehetőségeknek"
   Bank of America: Populizmust hozhat a Fidesz népszerűségvesztése
   Lázár ott üti Orbánt, ahol a legjobban fáj
   A Quaestorral együtt dőlt Orbán mítosza
   Megmérgesedett a legnagyobb uzsorás
   Szijjártó körül is szorul a hurok
   Képzeljék: van olyan ország, ahol lemond az elnök, ha korrupcióval vádolják
   Az öngyilkos nagyiparos utolsó üzenete-számok és nevek a kenőpénzekről
   Szolnoki korrupciós bukta: Böjtölő vállalkozók a virágzó városban
   "Andy" Vajna megütötte a főnyereményt: már egymilliárd forint vándorolt a zsebébe a rászabott kaszinóbizniszből
   

Olvasó: Multik: pénztárgépek a NAV-hoz online bekötve... Kisboltok: pénztárgépek a NAV-hoz online bekötve.... Bizományik, cipészek egyéb kereskedelmi és javítótevékenységet folytató kisiparosok a NAV-hoz online bekötve... Üdítőitalautomaták, kávégépek egy része már a NAV-hoz online bekötve a többi folyamatban. Kaszinók, nyerőautomaták: Nincsenek bekötve a kaszinók pénznyerő automatái, és ez így is marad...
Ja azt ismerjük ugye, hogy felépült a Vajna-birodalom. Andy Vajna kormánybiztos-üzletember budapesti kaszinó-hálózatának fő paraméterei: 4 ezer négyzetméter alapterület, 824 pénznyerő automata és 15 milliárd forintra becsült éves bevétel.... A NAV-hoz nem kerül bekötésre és a NAV szerint ez így helyes....
****************************************************************