Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 19., vasárnap

20.217 - ​Orbán felcsúti házánál is tüntettek a "Korrupció Kormánya" ellen > Kutasi József Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 19.


Feladó: Propeller 
Dátum: 2015. április 19. 19:38
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 19.


Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 19.
​​
​​
Orbán felcsúti házánál is tüntettek a "Korrupció Kormánya" ellen
Orbán felcsúti házánál is tüntettek a "Korrupció Kormánya" ellen
Véget ért a száz helyre meghirdetett "Országos Tüntetés a #KorrupcióKormánya Ellen" elnevezésű demonstráció, amit civilek és baloldali pártok szerveztek. Az Együtt aktivistái Orbán Viktor felcsúti házánál is tüntettek, míg Pécsett nemcsak a korrupció, hanem a tervezett bodai atomhulladék-tároló miatt is az utcára vonultak.
A hatoslottó nyerőszámai és nyereményei
A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 16. héten megtartott hatos lottó számsorsoláson a következő számokat húzták ki:
A baloldal saját magán kezdhetné a korrupció elleni harcot
A Fidesz-frakció szerint a baloldal saját magán kezdhetné a korrupcióellenes harcot.
A Fidesz szerint a baloldal tette lejtőre az egészségügyet
A baloldal kormányzása alatt került lejtőre az egészségügy, a 2010-es kormányváltás óta azonban 500 milliárd forintos fejlesztés indult el az ágazatban – reagált a Fidesz-frakció a DK vasárnapi sajtótájékoztatójára. László Imre, a DK egészségügyi kabinetjének vezetője arról beszélt , hogy pártja szerint az egész magyar egészségügy a lejtőre került, és ebben a helyzetben a DK szolidáris az egészségügyi dolgozókkal.
Jövő héten melegszik az idő
A jövő héten is többször lehetnek hűvösek az éjszakák, előfordulhatnak mínuszok, de nappal 20 Celsius-fok körüli maximum-hőmérsékletre lehet számítani – közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat vasárnap az MTI-vel. Az országos középtávú előrejelzés szerint sok napsütés várható, de többször lehetnek záporok, helyenként zivatarok, s sokfelé ismét erős, viharos lesz a szél.
Gyurcsány: A fideszes korrupcióra továbbra is csak gyurcsányozni tudnak?
Gyurcsány: A fideszes korrupcióra továbbra is csak gyurcsányozni tudnak?
Örömömre szolgál, hogy a Fidesz korrupcióval terhes Európai Uniós pályázatainak felelősségét az Orbán-kormány rám kívánja helyezni. Kénytelen vagyok felhívni a kormány figyelmét, hogy eltévedt az erdőben – írja közleményében Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke.
Dobrev Klára: Az Altus tanácsadása az EU összes tagállamára kiterjed
Az Altus Zrt.-nek az Európai Bizottságtól tavaly elnyert tanácsadói megbízása az Európai Unió összes tagországára kiterjed, tárgya pedig a 2014-2020 közötti új programidőszak tervezési dokumentumainak elemzése – közölte Dobrev Klára, az Altus Zrt. vezérigazgatója vasárnap az MTI-vel, reagálva a Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkárának nyilatkozatára.
A Jobbik szerint Gyurcsánynak nem zsíros brüsszeli megbízás, hanem börtönbüntetés járna!
A Jobbik szerint felháborító, hogy az EU a Gyurcsány Ferenc érdekeltségébe tartozó Altust bízza meg a hazai fejlesztéspolitika ellenőrzésével. Pont akkor, amikor napvilágot lát: az EU 700 milliárd forintot tart vissza korrupciógyanús közbeszerzések miatt.
Csepreghy: Gyurcsányra bízta az Európai Bizottság a magyar fejlesztéspolitika ellenőrzését
Csepreghy: Gyurcsányra bízta az Európai Bizottság a magyar fejlesztéspolitika ellenőrzését
A Miniszterelnökség fejlesztéspolitikai kommunikációért felelős helyettes államtitkára azt kéri az Európai Bizottságtól (EB), gondolja újra, hogy Gyurcsány Ferenc ellenzéki politikus cégét, az Altus Befektetési és Vagyonkezelő Zrt.-t bízza-e meg a fejlesztéspolitika magyarországi működésének ellenőrzésével.
A teljes egészségügy a lejtőre került
Magyarország napi 3 milliárd forint uniós forráshoz jut
Hihető? Falról pattant a kés a nagysápi nő hátába
Tízmilliókra számíthat Balla Irma fia
Balog szerint áldozat nélkül nincs siker, nincs áldás