Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2015. április 13., hétfő

20.187 - ​Rossz idők jöhetnek Angliában a magyar "megélhetési bevándorlókra" > 2015. 04. 12.


Feladó: Propeller 
Dátum: 2015. április 12. 19:14
Tárgy: Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 12.

Kutasi Jozsef Antal, ezek a nap legfontosabb hírei – 2015. 04. 12.
A letaposott rózsák helyett újakat adományoznak Krizáéknak
Kriza Ákos fideszes polgármesternek – minden szándéka ellenére – sikerült elérnie, hogy Miskolc az ételosztás miatt kerüljön a figyelem középpontjába, miután visszautasította a Gyermekétkeztetési Alapítvány felajánlását. Mikor  felháborodott civilek ételosztást szerveztek, ahol az éhező emberek gyakorlatilag összeverekedtek az élelemért, akkor Kriza utólag arról panaszkodott , hogy letaposták a frissen ültetett rózsákat a Polgármesteri Hivatal előtt. A politikus utóbbi kijelentésére válaszul az ételosztást is szervező miskolci civilek flashmobot hirdettek "Rózsák háborúja" néven.
Elindult az Élet menete
Elindult az Élet menete
Elindult az Élet menete Budapesten a Dohány utcai zsinagógától vasárnap délután. A zsinagóga előtti teret megtöltő tömeget Bandi László, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának tagja és Vattamány Zsolt (Fidesz-KDNP), a VII. kerület polgármestere köszöntötte.
Balog már nyíltan nácizza a Jobbikot
Gyűlöletből nem lehet országot építeni sehol, se Budapesten, se Tapolcán, se Észak-Borsodban, se Baranyában, sehol – jelentette ki az emberi erőforrások minisztere vasárnap, a holokauszt-emléknap alkalmából a budapesti Terror Háza Múzeum előtt rendezett megemlékezésen. "Faji alapú gyűlölködésből csak rossz válaszok vezethetőek le" – fejtette ki Balog Zoltán. Hangsúlyozta, hogy a holokauszt-megemlékezéseknek azt a – földi hatalommal szemben a lelkiismeret szabadság követésére indító – belső szabadságot kell erősíteniük, amely azt tanítja, hogy az emberiség egy vérből teremtetett.
​​
Rossz idők jöhetnek Angliában a magyar "megélhetési bevándorlókra"
Rossz idők jöhetnek Angliában a magyar "megélhetési bevándorlókra"
A jelenlegi brit kormány reformtervei szerint az Európai Unió társállamaiból érkező munkavállalók több mint kétszer annyi hozzájárulást fizetnek majd be a brit szociális ellátórendszer kasszájába, mielőtt hozzáférhetnek a jóléti juttatásokhoz, mint amennyit a jelenlegi szabályok alapján már érkezésük pillanatában igényelhetnek – jelezte a brit miniszterelnök.
A McDonald's helyett jöhetnek a nemzeti étteremláncok
A McDonald's helyett jöhetnek a nemzeti étteremláncok
Az orosz-ukrán konfliktus és a gazdasági szankciók miatt egy ideje nem működnek a McDonald's éttermek Oroszországban, és nagyon úgy tűnik, hogy egy darabig nem is fognak.
Jobbik: láthattuk a Fidesz fröcsögő gyűlöletkeltését
A tapolcai választókerületben rendezett időközi voksolás igazi tétje az, hogy a magyar közélet milyen úton megy tovább – mondta a Jobbik szóvivője vasárnap a tapolcai Malom-tó partján tartott sajtótájékoztatón.
Szellőzőn át mászott vissza a kocsmába, hogy még tíz sört megigyon
Trükkös módon tért vissza a kocsmába egy 33 éves egri nő tavaly októberben. Míg a szórakozóhelyen iszogatott, bekéredzkedett a személyzet mosdójába és nyitva hagyta az udvarra néző szellőző ablakot, hogy később visszatérhessen – írta a heol.hu .
Harrach: a Fidesz-KDNP szövetség sem visszavonhatatlan
Harrach: a Fidesz-KDNP szövetség sem visszavonhatatlan
A Fidesz-KDNP szövetségről beszélt Harrach Péter a 168 Óra Online -nak adott interjújában. Többek közt elmondta: a szövetség sem visszavonhatatlan, de működik. És amíg ez így van, addig nem érdemes rajta változtatni.
Hétfőn jön a hidegfront
Vasárnap még több órás napsütésre van kilátás, az átmenetileg megnövekvő gomolyfelhőkből főként az Északi-középhegységben számíthatunk záporokra. Az északnyugati szél többfelé felélénkül, a Dunántúlon átmenetileg felerősödik. A maximumok 18 és 23 fok között alakulnak – tájékoztatott az Időkép.hu.
A DK az Európai Parlamenthez fordul a Jobbik miatt
Egy főiskolás gyilkolhatta meg a zalaegerszegi lányt
Tapolcát nem érdekelte az időközi választás
Aki elől Orbán menekülni fog
Megöltek egy középiskolás lányt Zalaegerszegen

ERRE A CÍMRE:
​ ​
​Kutasi József Antal ​
<jozsef@kutasi.eu
> KÉREM AZ ÜZENETEKET,
​ LEVELEKET​,
 ÉS AZ ANYAGOKAT
​!