Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. január 13., vasárnap

69 - Tudnivalók a Liszaboni Szerzodésrol. Szórólap A5-ös formátumban mellékelve.


GYALÁZATOS DOLOG TÖRTÉNT.

 

ELADTÁK A JÖVŐ NEMZEDÉKÉNEK ÖNRENDELKEZÉSI JOGÁT.

A MÁSODIK (GAZDASÁGI) TRIANONT ZÚDÍTJÁK A KÁRPÁT-MEDENCE NEMZETEI NYAKÁBA.

OLVASD EL, NYOMTASD KI, SOKSZOROSÍTSD, TERJESZD !

HORD KÖRBE AZ ORSZÁGBAN A VÉRES KARDOT, VERD FÉLRE A HARANGOKAT, GYÚJTSD MEG AZ ŐRTÜZEKET, KONGASD MEG A LÁRMAFÁKAT!

EZT KÍVÁNJA MOST A NEMZET ÉRDEKE.

 

VÉDD MAGAD, NE HAGYD MEGAD!

 

******************

VELED EUROPA, DE NÉLKÜLED EU!

Összeolvasztás helyett, szabad országok érdekeinek  összehangolásával való egyé válást!

 

Tudod-e, hogy mi az a Liszaboni Szerződés?

(Ez egy sorsdöntő kérdés. Olvasd hát a választ figyelmesen!)

 

 

A lakosság jelentős része nem tudja, hogy mi az a Liszaboni Szerződés, nem látja az alábbi összefüggéseket. Az idegenszívű MÉDIA nem ad hírt róla. Agyonhallgatja. Ezért szükségesnek tartjuk a hatalom által eltitkolt Igazságot szórólap útján is közvetíteni.

 

A Liszaboni Szerződés (EU Alapszerződésnek, EU Reformszerződésnek is hívják) egy olyan többoldalú (multilateriális) nemzetközi megállapodás, amelyet az EU vezetői  a franciák által 2005. május 29-én megbuktatott Európai Uniós Alkotmány helyébe kívánják visszacsempészni, ránk kényszeríteni.

 

A Liszaboni Szerződést Gyurcsány Ferenc, miniszterelnök és Göncz Kinga külügyminiszter 2007. december 13-án, csütörtökön írta alá Liszabonban. Ezt a dátumot jól jegyezd meg!

A Magyar Országgyűlés 2007 december 17-én figyelmeztetés ellenére szándékosan, (kétszeresen is!) alkotmányellenesen megerősítette. Országgyűlési képviselőink 325 igen, 5 nem és 14 tartózkodás mellett úgy szavazták meg, hogy a megállapodás szövegét nem is ismerték, nem tudták, hogy mire szavaznak.

December 17-éig nemcsak nem olvasták el, hanem EL SEM OLVASHATTÁK, mert nem volt hivatalos szövege.Egy MEG NEM LÉVŐ NEMZETKÖZI SZERZŐDÉST ERŐSÍTETTEK, SZAVAZTAK MEG.

 

HAZAÁRULÁST KÖVETTEK EL !

 

Hatálybaléptetésére (ratifikálására) akkor kerül sor, amikor minden állam erre jogosult szerve megerősítette.

 

Ismét rólunk, a nevünkben, de tájékoztatásunk és beleegyezésünk nélkül döntöttek!

 

A Szent Korona Szolgálat 2007 június óta fokozottan küzd a Liszaboni Szerződés aláírása, megerősítése, hatálybaléptetése ellen. Tett intézkedéseink a teljesség igénye nélkül:

Ügydöntő népszavazást kezdeményeztünk, aláírásgyűjtő-ív hitelesítését kértük az Országos Választási Bizottságnál (OVB). Hitelesítési kérelmünket az OVB elutasította, amely ellen 2007. augusztus 25-én az Alkotmánybíróságnál kifogással éltünk. Mivel az Alkotmánybíróság kifogásunkat 2007. december 17-éig nem bírálta el, így ezen a napon a népszavazás-kezdeményezési eljárás folyamatban volt ill. jelenleg is folyamatban van, ezért 2007 december 17-én az Országgyűlés a Liszaboni Szerződést illetően alkotmányellenes határozatot hozott.

A globalizmust szolgáló Európai Unió alternatívája a Szent Korona értékrenden alapuló természetes rendszer" címen 172 oldalas összehasonlító tanulmányt készítettünk, amelyben a Liszaboni Szerződést összehasonlítottuk a Gondoskodó Magyarország elnevezésű nemzeti programunkkal.

 

Tanulmányunk alapján megállapítottuk, hogy:

 

- Magyarország erkölcsi, jogi, társadalmi és gazdasági válságát, függetlenségünk EU csatlakozással elkövetett feladása okozza, amit beteljesíteni törekszik a Miniszterelnök által 2007 december 12-én Liszabonban aláírt Liszaboni Szerződés.

- a Liszaboni Szerződés a második (gazdasági) Trianont jelenti a Kárpát medence nemzetei számára.

 

2007 nov.12 – dec. 17 közötti időszakban nyilvános sajtótájékoztatót tartottunk,  néhány fős demonstráció kíséretében átadtuk az adott intézményre jellemző követeléseinket, valamint fentiekben hivatkozott  172 oldalas összehasonlító tanulmányunkat az Alkotmánybíróságnál, a Miniszterelnöki Hivatalnál, a Minisztériumoknál, a Budapesti Főpolgármesteri Hivatalnál, a parlamenti pártok (MSZP, SZDSZ, FIDESZ, KDNP, MDF) székházánál, a Parlament elnökének, a parlamenti képviselőknek, a megyei közgyűlések székházánál, valamint a települési polgármesterek  és a szakszervezetek vezetőinek. Nyilvános vitára hívtuk az illetékes vezetőket az EU tagság következményeiről a helyi rádió és televízió egyenes közvetítésével.

A követeléseink címzettjeinek tudomására hoztuk, hogy ha a címzett nem vállalja a nyilvános vitát, és nem teljesíti haladéktalanul követelésünket, akkor bizonyított lesz a magyar és a nemzetközi közvélemény előtt egyaránt, hogy nem merik tetteik okát a nyilvánosságra hozni, eddigi tetteik nemzetpusztító következményei megszűntetésére nem hajlandóak, ezért alkalmatlanok és méltatlanok az ország vezetésére és a választók képviseletére.

 

2007 dec. 18-án levelet írtunk a  Magyar Köztársaság Alkotmánybíróságának, amelyben az Országgyűlés által elfogadott Liszaboni Szerződéssel kapcsolatos szándékosan alkotmányellenesen hozott törvény érvénytelenítését, valamint a fent említett népszavazás-kezdeményezésre vonatkozó határozathozatalra kértük.

2007 dec. 27-én arra kértük Sólyom Lászlót, hogy szólítsa fel a parlamenti pártok elnökeit és frakcióvezetőit arra, hogy oszlassák fel a Magyar Köztársaság Országgyűlését, mert a törvényhozó testület – az államfő szerint is - elvesztette a társadalom bizalmát, vagyis az államszervezet legfőbb hatalmat gyakorló szervezetének működése nem demokratikus, következésképpen a hatalmat erőszakkal gyakorolja.

 

Hazai jogorvoslati lehetőségeink eredménytelen kimerülése esetén feljelentést teszünk az Európai Bíróságnál.

 

Megjegyzés:

Egyébként a Miniszterelnök által elkövetett, a 2006 szeptember 17-én nyilvánosságra került öszödi beszédében beismert köztörvényes bűncselekmény miatt a kormány és a parlament működése tény szerint (de facto) is jogellenes - hiszen a bűncselekmény a parlament felépítésére volt hatással -, ezért az Országgyűlés által gyakorolt hatalom erőszakos, így az Alkotmány 2 §. (2) bekezdésének második fordulata (a népszuverenitás közvetlen gyakorlása) kell, hogy érvényesüljön, aminek következményeként a (3) bekezdés értelmében hatalomgyakorlásukkal „szemben törvényes úton mindenki jogosult és egyben köteles fellépni."

 

Kedves Barátaink, Honfitársaink, szeretnénk ha tudnátok, hogy:

 

Az EU nekünk rossz üzlet.

A csatlakozás erdeményeként minden téren elveszítettük a függetlenségünket, eladtuk a jövő nemzedékének az önrendelkezési jogát.

Termőföldünk ¼ része idegen kézben van, földönfutóvá válunk a saját hazánkban. Utódaink rabszolgának születnek.

Évente több, mint 4000 milliárd forintot (ez az elvont és a „támogatás"-ként visszakapott összeg egyenlege) vesz ki a zsebünkből az EU, ami azt jelenti, hogy minden magyar állampolgár (a ma született csecsemőtől a legidősebb emberig) évente 400 ezer, havonta 33000, naponta 1100 forint

sarcot fizet a gyarmatosítóknak,

ami természetszerűen idézi elő mindazt az erkölcsi, társadalmi és gazdasági válságot, amely Országunk jelenlegi,  (Rákóczi imája szerint:) „szenvedhetetlen" helyzetét eredményezi.

 

 

Ebből a pénzből nyugdíjasaink nyugdíját a jelenlegi 65.000Ft-ról 98.000Ft-ra emelhetnénk és hasonló nagyságrendű növekedést érhetnénk el más társadalmi rétegeknél is.

Ha nem változtatunk, akkor 15-20 év alatt identitásunkat vesztve beolvadunk az Europai Unió olvasztótégelyébe és megszűnünk létezni a Kárpát-medencében nemzetként, mint magyar. Eltemet bennünket a történelem.

 

A LÉTÜNK A TÉT !

A rossz üzletből ki kell lépni !

Az Európai Uniót, mint a szenvedhetetlen iga okát mindenki számára érthetővé és elfogadhatóvá tett tényekkel alátámasztott követelések nyilvánosságra hozatalával le kell leplezni, és meg kell határozni azt a rendszert, amely a helyébe lép.

 

A Szent Korona Szolgálat (többek között) most ezt teszi.

 

Ne mond, hogy nincs más választásunk, mert ez nem igaz. Mindig is képesek voltunk és ma is képesek vagyunk az önellátásra. Ezredéven át Európa éléskamrája voltunk és Európa szemét lerakóhelyévé lettünk. Az uniós csatlakozás, ill. szabad kereskedelem eredményeként hazánkba áramló multik által létesített bevásárlóközpontokba, plázákba ömlesztett mérgezett nyugati szemét eláraszt bennünket. Mérgeznek bennünket.

Minket, akik nemhogy 10, hanem 30 millió embert lennénk képesek ellátni kiváló minőségű élelmiszerekkel.

Roncstársadalom lettünk. A fejünk felett a lábunk alól eladtak, elkótyavetyéltek mindent, amit több ezer éven át megteremtettünk. Elherdálták mindenünket a levegőt, a vizet és a földjeinket. A nemzeti vagyon 98%-a idegen kézre, ebek harmincadjára került.

Vezetőink csatlósokká váltak. Idegen hatalomnak engedelmeskednek. Elárulták a nemzetünket és megtagadták határon túli testvéreinket.

Ne mond, hogy Te nem tehetsz ez ellen semmit, hogy Te ehhez kis pont vagy, mert ez nem igaz, mert ez kishitűség.

 

Állj be a nemzetmentők sorába! Vegyél részt a munkánkban!

 

TAPOSSUK EL A GYALÁZATOSOKAT!

 

Keresd a kapcsolatot a Szent Korona Szolgálattal és meglátod, hogy nem vagy egyedül.

 

Mi tudjuk a kiutat.

 

Váltsunk rendszert! Ne csak kormányt és ne csak programot!

Állítsuk helyre 1944 március 19-én megszakadt Történelmi Alkotmányunkat,  a Szent Korona Alkotmányát, a Szabadság Alkotmányát. Helyezzük vissza a Szent Koronát közjogi méltóságába.

Valósítsuk meg a Szent Korona értékrendre épülő Gondoskodó Magyarország elnevezésű nemzeti programunkat, amely elvezet bennünket a Német László által álmodott Kertmagyarországba.

 

 

Szent Korona Szolgálat

Koronatagság, nem valakik ellen, hanem valakikért, együtt veletek.

 

A Szent Korona szolgálatot teljesítő, a Szent Korona misztériumában eggyé váló,  szerveződések által megtestesülő pártoktól független

 

 

Új politikai erő.

 

További info: A nemzetmentő erők Szent Korona Szolgálata. Honlap: www.szksz.hu, www.eunyet.hu,  Levél: 6701 Szeged, Pf, 2443, 2518 Leányvár, Pf 5. Telefon: 06/30/616-3894, 70/2188993, 20/3921139, E-mail: info@szksz.hu

 

Engedd, hogy a Szent Korona ragyogja be az életedet a szegfű, a narancs, a galambok és a tulipán helyett.

 

EGYESÜLJÖN MINDEN MAGYAR ÖNMAGA ÉS A NEMZET ÉRDEKÉBEN!

Aki magyar annak egymás mellett a helye!

 

ADD tovább ezt az írást a kapcsolat rendszeredben! Terjeszd a gondolatot családi-rokoni-baráti-ismerős és idegen köreidben minden lehetséges módon (Internet(honlap, e-mail), telefon/fax, posta/levél, szórólap, riadólánc stb).