Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 6., csütörtök

1.258 - Budapest, 2008-11-06 11:40 barikád.hu Sárga Ladából fenyegettek Nagycsécsen: "Meg fogtok dögleni!"

Sárga Ladából fenyegettek Nagycsécsen: "Meg fogtok dögleni!"
2008-11-06 11:40 barikád.hu

Miközbena cigány jogvédõk, élükön Mohácsi Viktóriával, valamint az OCÖvezetõjével, Kolompár Orbánnal azonnal rasszizmust kiabálnak és aMagyar Gárda érintettségét mantrázzák, eközben Draskovics Tibor szerintnem rasszista támadás történt, hanem - ahogy az sejthetõ volt akorábbi, hasonló jellegû esetek kapcsán is - uzsorakölcsön állhat azügy hátterében.

A Magyar Gárda Borsod megyei kapitánya, Egyed Zsolt már tiltakozottaz ügyben, felháborítónak nevezve az úgynevezett jogvédõk uszítását.Egyed követelte a rendõrségtõl, hogy minél hamarabb találják meg atetteseket, és tisztázzák az ügyet. Azóta szerkesztõségünkbe számosolyan információ érkezett, hogy a helyi vezetõik azzal rémisztgetik acigányokat, hogy rasszisták, nevezetesen gárdisták gyilkoltak. Akísértetiesen hasonló hírek miatt jogos lehet a gyanú, hogy szervezettrémhírterjesztésrõl van szó.

Draskovics Tibor igazságügyi és rendészeti miniszter szerintuzsorakölcsön is állhat a nagycsécsi gyilkosság mögött. A kormány ezérta Büntetõ Törvénykönyv módosítását kezdeményezte. Az uzsorakamattalhitelezõ akár három év börtönt is kaphat.

Egyébként beszédes, hogy az uzsorás maffia ellen nem az OCÖ, haneméppen a Jobbik kezdeményezett népszavazást, amelyet természetesen azOVB elutasított. Ennek az "üzletágnak" az elkövetõi és az áldozatai isrendszerint cigányok. Kolompár Orbán tehát, ahelyett hogy gárdáziknaphosszat, tehetett volna már régen valamit az uzsorázás ellen. Mivelnem tett, így cigány emberek szenvedése és adott esetben meggyilkolásafolytatódhat tovább.

Az egyik portál szerint a nagycsécsi cigányokat tegnapmegfenyegették egy fekete Mercedesbõl és egy sárga Ladából, hogy "megfogtok dögleni!". Az információ azért érdekes, mert ezt a kétautótipust a környékbeliek gazdagabb illetve szegényebb cigányokhozkötik. Kedves olvasóinkat ezért arra kérjük, hogy küldjenek nekünkolyan képeket, amelyen gárdisták ülnek fekete Mercedesben vagy sárgaLadában! A beküldõk között Kolompár a hibás! feliratú pólókat fogunkkisorsolni. A rendõrséget meg arra kérjük, hogy nézze meg, hogy akörnyéken kinek van sárga Ladája, és már elõbbre is vagyunk.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------