Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 19., szerda

1.317 - Lengyel Károly: FELHÍVÁS A magyarországi templomokhoz

Betreff: FELHÍVÁS A magyarországi templomokhoz
Datum: csütörtök, 2008. szeptember 18.
Von: Apu Lengyel
An: Kutasi József - Dág/Magyarország
Datum: szerda, 2008. november 19.
FELHÍVÁS

A magyarországi templomokhoz

Dícsértessék a Jézus Krisztus!
Áldás, békesség!
Erõs vár a mi Istenünk!


Tisztelt magyar testvéreink a magyarországi egyházközségek élén!

Nehéz idõk járnak felettünk. Mindenki számára bizonyosan nyilvánvaló, hogy az ország kormány nem a magyarok érdekei szerint végzi a vállalt és reá bízott feladatait.
Két esztendõ óta nem csillapul a felháborodás az öszödi beszéd kipattanása óta. Folyamatosak a tüntetések. Minden magyar tapasztalja a fokozódó gazdasági nyomást, az erkölcsi hanyatlást, egészségünk kormányzati rombolását és az oktatást - fõleg az egyházi iskoláknál - lehetetlen helyzetbe kergetõ kormányzati ámokfutást.

A Budakalászi Polgári Kör elindított egy aláírásgyûjtési akciót, melyben céljául tûzte ki és hirdette meg a jelenlegi Országgyûlés feloszlatásának követelését. Kérem, gondolják meg! Olcsóbb és békésebb formája ez a tiltakozásnak, mint folyamatosan nagy tömeget az utcán tartani jelszavakkal, és hangos tiltakozással. Arra is szükség van, de ez a lehetõség mindennél jobban kifejezi azt a tömeges szándékot, hogy azonnali új választásokra van szükség.

Arra szeretném Önöket kérni, hogy engedjék, támogassák, és hirdessék egyházközségük hívei körében ezt az akciót! Országosan az Istentiszteletek szokásos hirdetései között tartsák éberen kedves híveik figyelmét.
Ha jól tesszük a dolgunkat és fõleg a szélnél sebesebben, akkor Nemzeti Ünnepünkre, 2008. október 23 elõestéjére az Országgyûlés asztalára kerülhet a remélhetõleg több mázsa aláíróív.

Kérem, ne felejtsék el hangsúlyozni azt a reményt adó tényt, hogy ez az ország tavasszal, az emlékezetes népszavazás alkalmával teljesen elutasította azt az egészségügyi politikát, amit nemzetidegen törekvések igyekeztek nélkülünk reánk erõltetni.

Mint akkor is megmozdult apraja-nagyja, most is tehetjük. A templomok elõterében végzett aláírásgyûjtést nem kell a rendõrségen bejelenteni, így akármikor végezhetõ az Önök kegyes és hathatós segítségének köszönhetõen.

Kérem, emlékezzenek a Magyarok Világszövetségének kezdeményezésére, amikor megnyíltak a szívek, és a templomok elõterében is gyûjtöttek aláírást a népszavazáshoz a határon kívül rekedt magyar nemzettestvéreink kettõs állampolgárságának megadásáért.
Ezúton is köszönet illeti ezért Önöket!

Megköszönve megtisztelõ figyelmüket és segítségüket, szeretnék egy költõi gondolattal érvelni:
Ne hagyjátok a templomot és az iskolát!

A templomok még a miénk. Az önök segítségére is szükség van!


Budapest, 2008. szeptember 18.

Tisztelettel:
Lengyel Károly
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------