Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 20., csütörtök

1.328 - Közös utazás busszal nov 26-ra ill. nov 27-re

Betreff: Közös utazás busszal nov 26-ra ill. nov 27-re
Datum: csütörtök, 2008. november 20.
Von: János Fetzer

An: Kutasi József - Dág/Magyarország
Tárgy:
Közös utazás busszal november 27-én Kápolnásnyékre."Két nappal elhalasztották ifj. Hegedûs Loránt tárgyalását."
Az új idõpont: 2008. november 27. csütörtök de. 11 óra

Ifj. Hegedûs Loránt egyházmegyei bírósági tárgyalását november 25-rõl november 27-re, csütörtökre, délelõtt 11 órára halasztotta a Vértesaljai Egyházmegye Bírósága.
A tárgyalás az eredetileg kitûzött helyszínen, a Kápolnásnyéki Református Egyházközség gyülekezeti termében (cím: Kápolnásnyék, Vörösmarty u. 14.) kerül megtartásra."

Csak találgatni tudunk, hogy vajon mi késztette erre a bíróságot...
A busz egyébként - így most már - csütörtökön 9 órakor indul az egyházközségünk Hazatérés temploma elöl. Aki csoportosan szeretne a tárgyalás helyszínére eljutni, kérjük, hogy jelentkezzen a 30/538-2428-as telefonszámon!
2. Közös utazás busszal november 26-án Kunszentmiklósra:

Megszületett a magyar összefogás Börzsönyi Nemzeti Tanács
Néven (BNT)!
A nemrégiben megindult, civil szervezeteket tömörítõ új magyar összefogás /BNT/ Kunszentmiklóson tartja a következõ munkakonferenciáját és önkéntes felkészítését a Városi Sportcsarnokban 2008. november 26-án 10 órai kezdettel.
Eddig több mint 200 szervezet és mintegy 60 polgármester jelezte részvételi szándékát (Munka és iskolanap!...komoly cselekvéshez, komoly elhatározás szükséges!...)

Elõzmény:
Október 15.-én a Börzsönyben százhetven nemzeti érzelmû civil szervezet és munkacsoport képviselõi találkoztak, hogy - az erkölcsi alapjaikat vesztett pártok helyett - közös cselekvési ütemtervet dolgozzanak ki az országunkat fenyegetõ természeti- és társadalmi katasztrófa elkerülésére.
A jelenlévõk célja egy új, nagy tömegeket megmozgató nemzeti érdekvédelmi erõ létrehozása. A csapat a már korábban elvégzett állapotfelmerések alapján közös cselekvési tervet hoz létre, melynek alappontjait minden résztvevõ vállalja. Az elkövetkezõ hónapokban olyan átfogó szakmai csoportokat alakítanak ki, amelyek - szükség esetén - állami feladatok zökkenõmentes átvállalására is képesek.
Még ebben az évben mintegy hatszáz szakember és közel kétezer önkéntes részvételével megkezdõdik a közvélemény tájékoztatása a '89-óta eltelt idõszak valódi történéseirõl, valamint az ország erkölcsi és anyagi megújulásának lépéseirõl.
A korábban mintegy 70 000 ember részvételével lezajló Kurultaj-t szervezõ erõk 2009 nyarára a Magyarok Országyûlését kívánják összehívni. A BNT jelenleg az ország mintegy négyszáz településén képviselteti magát
Önkéntesnek és társult szervezetnek jelentkezni lehet a 06-20-341-2778-as telefonszámon, vagy személyesen... a helyszíneken megtartott tájékoztató elõadásokon. /Tájékoztató elõadást, lakossági fórumot a megadott telefonon lehet egyeztetni./
2009.08.20 Magyarok Országgyûlése...- Gyûlnek a magyarok! Végre!

UTAZÁS 26-ára:
A MAREVOSZ buszt szervez erre a napra., MENJÜNK EGYÜTT!
Utazási költség 1000 Ft/fõ (oda-vissza).
Indulás: 26-án szerdán
08 óra 00 perc a BUDAPEST, V. ker. Március 15. tér, Mátyás Pince elõtti parkoló (Erzsébet híd Pesti oldal). Eddig 22 fõ jelentkezett.
Jelentkezni lehet a buszos utazásra még Fetzer Jánosnál (tel: 30/361-2213, fetzerjanos@gmail.com ). Jelentkezés esetén kérek telefonszámot és (ha van) email címet, melyre visszaigazolom a jelentkezést.
Kérem, hogy a tervezett indulási idõpont elõtt okvetlenül értesítsen az, akinek valami közbejött és nem tud idõben megjelenni a busz indulásánál (, hogy ne várjunk rá)!
Fetzer János a MAREVOSZ elnöke
/
www.marevosz.gportal.hu /
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------