Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 18., kedd

1.306 - Dr.Drábik János: FOSZTOGATÓK VIII. - Az MNB 17 milliárd eurós valuta tartaléka, a Magyar Nemzet tulajdona

Betreff: FOSZTOGATÓK VIII. - Az MNB 17 milliárd eurós valuta tartaléka, a Magyar Nemzet tulajdona
Datum: kedd, 2008. november 18.
Von: ERA
An: Kutasi József - Dág/ Magyarország TisztelettelAudie Rácz Era, Fort AndrásSzabad Riport / Terra IncognitaInternetes Magazin( www.szabad-riport.gportal.hu / www.terrainc.gportal.hu)
FOSZTOGATÓK VIII.

ADÓSSÁG FIZETÉSI MORATÓRIUM
AZ MNB 17 MILLIÁRD EURÓS VALUTA TARTALÉKA, A MAGYAR NEMZET TULAJDONA!
VISSZA A NEMZETI BANKOT AZ ÁLLAM KEZÉBE! - A TÕKE ÉS A VALUTA PIAC ÁLLAMI ELLENÕRZÉSE

Dr.Drábik János elõadásának írott változata, a helyszínen felvett hang anyag alapján
- Nyolcadik rész -


De meg kell jegyezni, hogy itthon is van az országnak, éspedig igen jelentõs valuta tartaléka. A NEMZETI BANK SZÁMLÁJÁN 17 MILLIÁRD EURO VAN. Jogilag ez a pénz ugye a Nemzeti Banké. De kié a Nemzeti Bank? Ennek pedig kizárólag egy tulajdonosa van. Éspedig, a Magyar Állam. Ki a Magyar Állam? A Magyar Országgyûlés, és a kormány. >> Kié a Magyar Állam? A Magyar Nemzeté. >> Vagyis tulajdonképpen ez a pénz, EZ A 17 MILLIÁRD EURO, EZ A MAGYAR NEMZETÉ. AZ ÖNÖKÉ! >> (És az Öné is, kedves olvasó! - a szerk.) >>

"...Tehát felvetõdik a kérdés, hogy miért? Miért van az, hogy ez a szerencsétlen ország, így nyögi ezt az elképesztõ, és aljas adósság terhet? Miért nem kéri az ennek a pénzügyi csalásból adódó irreálisan magas kamat adósságnak a leírását, elengedését?
Hát azért, mert a párt-állami rendszerbõl átöröklött pénzügyi technokrata réteg jól keresett ezen! És a bankoknak, s a hitelezõknek ez lényegében talált pénz volt. Hiszen õk magukban, leírták már ezt az adósságot, - de a "magyar" pénzügyi technokrata réteg jóvoltából mégis megkapták.
És, ha valaki ekkora nagyság rendben jut talált pénzhez, - hát miért legyen hálátlan? Hiszen itt is vannak íratlan szabályok. Amelyeket sokkal jobban be kell tartani, mint az írottakat.
Hálásnak kellett tehát lenniük a hitelezõknek, a bankoknak - a "magyar" pénzügyi technokrata réteg felé, - és valószínû, hogy innen van az a horribilis 1000 milliárd forintnyi összeg a svájci bankokban, melyeket ez a réteg menekített ki oda.
De ez egy feltételezés, - és még van néhány más feltételezésem is, de ezeket most nem mondom el."
(Nemsokára eljön az az idõ, amikor ezekre a sötét ügyekre fény derül, - és ennek a példátlan fosztogatásnak a hazai elõsegítõit, és részeseit számon kéri majd a Nemzet Bírósága. - a szerk.)
*
"Nos, de hogyan tovább? Hogyan kell kikeverednie az országnak, ebbõl a szörnyû adósság csapdából? - Síklaky eleve abból indult ki, hogy követni kell azoknak az államoknak a példáját, melyek sikeresen megtették már ezt. Tessék követni, Argentínának, Lengyelországnak, vagy Malaysia-nak, és Singapore-nak a példáját!
Tehát Síklaky abból indult ki, hogy az adósság csapdából való kikerüléshez a kormánynak, - persze egy olyan kormánynak, amely tényleg egy ilyen Nestor Kirchnernek megfelelõ magyar hazafiakból áll, - vagy mondjuk egy lengyel hazafiakból álló lengyel kormányhoz hasonló magyar kormánynak, - ha lenne ilyen, - akkor tehát annak az a feladata, hogy a KÜL- ÉS A BELFÖLDI ADÓSSÁG SZOLGÁLATOT, LEGALÁBB 3 ÉVRE FELFÜGGESSZE! - Azt mondja hogy; 3 ÉVIG NEM FIZETEK!
És egyidejûleg kidolgozott állam gazdálkodási tervet terjeszt a hitelezõk elé. - Ebben kimutatja, hogy VAGYON RENDEZÉSSEL, az indokolatlan import megfékezésével, A TÕKE ÉS A VALUTA PIAC KORMÁNY ELLENÕRZÉS ALÁ VONÁSÁVAL, lényegében tehát az infláció megállításával, a munka helyek megvédésével, és a megszûnt munka helyek helyreállításával mûködteti tovább az országot, - miközben ezeket a rablási folyamatokat, 3 évre fölfüggeszti."

(A szerkesztõségnek ennél keményebb elvárásai vannak: Nemcsak felfüggeszteni kell az adósság visszafizetését, - hanem el is kell számolni vele. - És kártérítést követelni azokért az összegekért, amelyeket jogtalanul, a pénzügyi csalásból adódóan vettek el a Magyar Néptõl.)

"Ezalatt a 3 év alatt viszont, A FINANSZÍROZÁST A KORMÁNY VISSZAVESZI a Nemzeti Banktól - hiszen a nemzeti banki törvény, - feles törvény, - egyik óráról a másikra, meg lehet változtatni.
Mint már mondtam; ennek a törvénynek az értelmében, az állam önként leadta a döntési jogokat, a saját intézményének, a Nemzeti Banknak. - Nos, de amilyen feles törvénnyel kiadta a kezébõl, - most ugyanolyan feles törvénnyel vissza is veszi. És ezek után az Állam finanszírozza majd saját magát!
Ám az adósság fizetési moratórium bejelentése után, minden bizonnyal azzal kell számolni majd, hogy az adósság szolgálat behajtásában érdekelt nemzetközi pénz világ, és annak az intézményei, - meghozzák majd a nekik megfelelõ ellenlépéseket.
Hogy lehet ezt kivédeni?
Elõször is Síklaky azt ajánlja hogy, még mielõtt a kormány bejelentené a moratóriumot, - a külföldi pénzintézetekben elhelyezett magyar valuta tartalékokat, - haza kell hozni!
De meg kell jegyezni, hogy itthon is van az országnak, éspedig igen jelentõs valuta tartaléka. A NEMZETI BANK SZÁMLÁJÁN 17 MILLIÁRD EURO VAN. Jogilag ez a pénz ugye a Nemzeti Banké. De kié a Nemzeti Bank? Ennek pedig kizárólag egy tulajdonosa van. Éspedig, a Magyar Állam. Ki a Magyar Állam? A Magyar Országgyûlés, és a kormány.
Kié a Magyar Állam? A Magyar Nemzeté. Vagyis tulajdonképpen ez a pénz, EZ A 17 MILLIÁRD EURO, EZ A MAGYAR NEMZETÉ. AZ ÖNÖKÉ!
(És az Öné is, kedves olvasó! - a szerk.)
Ezeket a feladatokat azért kell megtenni a Moratórium bejelentése elõtt, hogy ez a pénz eleve visszakerüljön a Magyar Állam rendelkezési állományába, - és ott legyen neki kéznél, hogy ebbõl tudja a legfontosabb dolgokat finanszírozni majd..."

Folytatása következik:
VISSZA KELL SZEREZNI AZ ELRABOLT JAVAINKAT! - NEM KELL FÉLNI AZ ESETLEGES EMBARGÓTÓL! A MAGYAR FÖLD 30 MILLIÓ EMBERT KÉPES ELTARTANI! - MERT A JELENLEGI BAJOK LEGMÉLYEBB GYÖKERE, A KÁRTÉKONY, IGAZSÁGTALAN, EGYENESEN SÁTÁNI TULAJDON RENDSZER - ALJAS ELADÓSÍTÁSI TECHNIKÁKKAL VESZIK EL A MUNKÁNK EREDMÉNYÉT, MELYET EZENTÚL BÜNTETNI KELL!

Az elõadást rögzítette és lejegyezte: Fort András
Szabad Riport Tudósító Iroda

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------