Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 12., szerda

1.279 - Kőműve Géza, a Magyar Nádori Szövetség elnöke.

Betreff: A Magyar Nádori Szövetség nevében üdvözlöm
Datum: vasárnap, 2008. november 9.
Von: Kõmûves Géza

An: Kutasi József - Budapest

A Magyar Nádori Szövetség nevében üdvözlöm a Magyar Nemzeti Arcvonal állásfoglalását a dunaszerdahelyi eseményekkel kapcsolatban!


Már a gyalázatos esemény másnapján kelt megkeresésekre adott válaszokban leszögeztem, hogy a magyarok megveretését, „magyar" és „szlovák" ügynökeik, felbujtóik közreműködésével ugyanaz a nemzetközi zsidó bűnszövetkezet szervezte, mely a történelem vértől mocskos húsvágó tőkéjére már sokszor tett népeket, köztük a számunkra felesleges saját fajtestvéreiket is.
A megalázásnak, összeuszításnak azok tervelték ki a forgatókönyvét, akiknek a történelem folyamán mindig érdeke volt a nemzetek, emberek szembenállása, az oszd meg és uralkodj elv maradéktalan érvényesítése.
Azok tervelték ki, akiknek most nagyon - nagy szükségük van a figyelemelterelésre, aljas terveik megvalósításához, zökkenőmentes légkör megteremtésére.
Ezek kezében van az USA, a NATO, EU és számtalan nemzet között Szlovákia, valamint Magyarország is.
Ezen bűnszövetkezetek végtagjai a kormányok, a legitim parlamenti ellenzék, vagy a következő védelmi lépcső gyanánt nyilvánosságot kapott, szükség esetén újabb hatalomátmentésre szánt, parlamenten kívüli párt, néhány népszerűsített magánszemély és a varázskalapot jelentő, egyik legaljasabb manipulációs eszközük, a média.
Szent meggyőződésem, hogy ameddig a Kárpát – medence legalább néhány évszázados történelmi távlatban honos népei nem ismerik fel a valódi bajok okát és összefogásunknak, életterünk egy és oszthatatlan egységének szükségességét, addig nincs a hínárból tartós kilábalás!


Felhívom a figyelmet, hogy au USA elnökválasztási eredménye irtózatos csalódást fog okozni a sok naivának, akik hiszik, hogy Barack Obama különb mint Orbán Viktor és nem gondolják, hogy ebben a genetikai kutyulmányban is biboldó szív dobog! Ez az elnök ugyan – úgy a zsidó bűnszövetkezetek tervező asztalán, azok aljas céljainak könnyebb megvalósításáért született!


Mi megyünk előre, ha eljön az idő, kövessetek !
Tisztelettel: Kőműve Géza, a Magyar Nádori Szövetség elnöke.


MNA-felhívás a dunaszerdahelyi eseményekkel kapcsolatban
2008 november 05 - szerda, 8:43 Kitartás.hu

A Magyar Nemzeti Arcvonal a Dunaszerdahelyen történtekkel és az azt követ eseményekkel kapcsolatban a következőke hívja fel a figyelmet.

A szlovák-magyar ellentéteket - ahogy a történelem során eddig is - ma is közös elleségeink, a nemzetek csáklyásai élezik ki. A Magyar Nemzeti Arcvonal évekkel ezelőtt elítélt minden sovén jellegű provokációt, és felhívta a figyelmet, hogy a titkos háttérerők legfőbb célja 90 évvel ezelőtt is a nemzetek szembeállítása volt, és legfőbb érdekük ma is ezen állapot fenntartása.

Minthogy a szlovák hazafiak között is létezik hasonló gondolkodású erő, a lassú közeledés idén révbe ért. Ez történelmi fordulópontot jelentett, mely idővel a két nép életére is kihatással lesz. Az érintett hazafiak ezzel 90 - vagy inkább 160 - év aknamunkájába tapostak bele. A háttérerők már másnap összedugták a fejüket. Szükségessé vált az ellentétek fokozott felszítása - mert minden eddigi kevés volt. Megtörtént vagy kitalált magyarverések, sovén hangvételű koncertek - a nemzetek vezető erői mindenen átláttak. Közben mind szlovák, mind magyar részről pozitív fogadtatásra talált a megindult közeledés. Ezt nem lehetett hagyni. Céljuk nem csak a hazafiak, hanem a két nép végzetes szembeállítása is - előkészülve a hamarosan elkövetkező világpolitikai eseményekre.

A dunaszerdahelyi események - és az azt követő reakciók - csak közbülső - és nem az utolsó - lépései ennek. Ami történt, elejétől a végéig kidolgozott koncepció alapján történt. A meccset megelőzően interneten izgatták a szurkolókat, előre beharangozva: összecsapás lesz. Honnan tudták? Miért volt nagyobb a felhajtás, hírverés, mint bármely más meccs előtt? (Pont olyan büdös, mint pár éve a sződligeti - más koncertektől semmiben nem különböző - szkinhed koncert körül kirobbant botrány.) A huhogó, majmozó drukkereket az sem zavarta most, hogy a DAC javarészt kameruni játékosokat sorakoztat fel.

A rendőrtámadás szándékoltan magyarellenes volt - de nem szlovákbarát. A meccs előtt a szlovák szurkolókat is elverték, bevitték. A szlovák rendőrök eljárása miatt a szlovákok ellen kiabálni kb. olyan, mintha a '99-es Becsület Napja után a németek a magyarokat szidták volna! Erre különösen felhívjuk a HVIM elnökének - nem Toroczkai! - figyelmét, aki maga is tapasztalatokat szerzett akkor. Hány német - vagy éppen szlovák! - akart rajta bosszút állni?

A meccsnek alig volt vége, Budapesten máris tiltakozó megmozdulás volt - gyanúsan gyorsan! Amit persze nem oszlattak fel! A zászlóégetőket sem vitték be - nem úgy, mint a zsidó zászlót begyújtókat. (Figyelem! Ezek szerint mégis lehet zászlót égetni!)

Elítéljük a szlovák rendőrtámadást. Elítéljük a meccset megelőző izgatásokat. Elítéljük a zászlóégetőket, és a szlovákellenes jelszavakat kiabálókat. Elítéljük a HVIM "bosszúra felszólító" kiáltványát.

A szlovák kormány nem szlovák. A magyar kormány nem magyar. Akik megnyilvánulásaikkal tudva vagy tudatlanul a két nép szembenállását szító erők szekerét tolják, nem hazafiak. Akik az itthoni szlovák kisebbséget bármilyen formában támadják, szégyent hoznak nemzetünkre.

Újabb és újabb provokációk várhatóak. Lehetőségeink szerint lépjünk fel ezek ellen.

Felszólítjuk követőinket, szimpatizánsainkat, hogy határozottan foglaljanak állást ezen folyamatok ellen, hangsúlyozva, hogy ez a sötétség szándéka szerint történik. Akik eddig a háttérerők akarata szerint sodródtak a "nemzeti radikálisokkal", gondolkozzanak, álljanak saját lábukra! Tartsák távol magukat a fizetett ügynökök vezette, besúgókkal, provokátorokkal tűzdelt tömegektől!
A világosság és sötétség küzdelme felgyorsult és élesedik. Mindenkit felelősség terhel.

Barkai Roland, MNA-kerületvezető
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------