Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 6., csütörtök

1.262 - NOVEMBERBEN PESTEN TÜNTETÕKET TAPEROLNAK

Betreff: NOVEMBERBEN PESTEN TÜNTETÕKET TAPEROLNAK
Datum: szerda, 2008. november 5.
Von: János Czapp
An: Kutasi József - Budapest

From: Apu Lengyel <lengyel-k@freemail.hu>
Date: 2008/11/5
Subject: NOVEMBERBEN PESTEN TÜNTETÕKET TAPEROLNAK
To: hir <hir@nemzetihirhalo.hu>, Házik Zoltán <felvidek01@gmail.com>, Tornádó Hír <torhir@gmail.com>, Nemzetõr <dobos@nemzetor.hu>, Rozgics Mária <magyarvilag333@freemail.hu>

NOVEMBERBEN PESTENTÜNTETÕKET TAPEROLNAK
Kedves magyar testvéreim!

Nem mentem be a kordonok közé. Sem én, sem sokan mások.
Történt, hogy a Stefánia úton a tót követség elé szervezett a jobbik tüntetésta dunaszerdahelyi labdarúgó mérkõzésen történt magyarellenes vérengzés miatt.
A rendõrök kitalálták ezt a jogellenes, és indokolhatatlanul, védhetetlenül mélyenmegalázó úgynevezett ruházat átvizsgálást. Taperoltak a szó legszorosabbértelmében. Aki nem tartja nemi szervét nekik, az nem mehet be szerintük akijelölt területre. Nem baj, hogy ez törvénytelen, de nekik ráfér a pofájukra.
A Jobbik és a Magyar Gárda nem tett semmit ennek ügyében. Senki kanális egyárva szóval nem mutatta be, hogy a cionistabérenc hatalombitorlók droidjaimiként alázzák aszfaltra a magyarokat.

Kedves Magyar testvéreim!

Arra szeretnék kérni mindenkit, hogy ezentúl bármilyen rendezvény van, neengedelmeskedjetek a rendõröknek. Hazugság, hogy csak a munkájukat végzik. Nem!Ezek úgy taperoltak végig mindenkit tokától bokáig, mintha valamennyi egy-egybuzi volna.
Súlyos jogsérelem érte a tüntetésre igyekvõ magyarokat. Ez a rendõri atrocitás végletekigés megengedhetetlenül megalázó. Kicsit várunk még, és a jogvédõ szakértõi nemlépnek fel ez ellen, akkor hamarosan testüregi átvizsgálás nélkül nem lehet amajomketrecekbe bemenni.

Nem feladtam, hanem leköptem a beléptetõ kapujukat és eljöttem, mielõtt avacsorámat is kicsalja belõlem a kékek látványa.
El is lehet innen menni. Kit érdekel, hogy õ éppen a gyurcsány pénzénszemkilövetõnek állt be. Nem kell egyik sem. Ugyanúgy terpeszben fészkelõdtek amagyar Himnusz alatt, mint tették a Deák téren október 23-án, sõt akkor is megmost is járt a szájuk a rágógumival. És ha valaki szólt ezért, még vigyorgottis az idegenbérenc.
Fapofával nézték az embereket. Fapofával letaperoltak mindenkit, ráadásulnémelyik rendõrnél egy kis élvezettel teli szemcsillanást is véltem felfedezni.De lehet, hogy az elõnytelen utcai világítás tette ilyenné.

Történt pedig, hogy egy jóval hetven év feletti férfit azért vezetett ki azállatja, mert vagy két tucat almát talált a kicsi szütyõjében, amit akisunokájának hozott a kertjébõl. Az iszap-agyúja ezt dobálni való fegyvernekítélte, és karonfogva kivezette két darab rendõr a területrõl. Egy darab üressörösdobozért kivezettek embert, hogy a lába alig érte a földet.

A nemzeti közelinek mondott Lánchíd rádió elérhetetlen a város egyik jelentõstüntetése idején, a HírTV pedig egy egész órán keresztül ígérte, hogy küldenekriportert a kapukhoz. Hiába követeltem, hogy a tárgyilagos közszolgálatiságjegyében szíveskedjenek élõben bemutatni országnak világnak, miként bánnak arendõrök jogtalanul a magyar emberekkel.
Ennyit a hõn szeretette nemzeti kanálisokról!

Továbbá szeretném üzenni a Jobbiknak és a Magyar Gárdának, szíveskedjenekjogászokkal és kamerákkal felvértezve érkezni legközelebb, hogy megakadályozzáka törvénysértéseket!
A híveiket, tagjaikat, szimpatizánsaikat meg kellene védeni a buzikhoz hasonlótaperolástól. Nem gondolják kedves radikálisok? Ugyanis nagyon sokan ezérthagytuk ott a rendezvényt. Nem gondoskodtak saját rendezõ gárdával a kielégítõés megfelelõ helyszíni biztosításról. A rendõrségnek nem áll jogában ilyen éshasonló intézkedésrendszert alkalmazni becsületes emberekkel szemben.
Aljas és mocskos magatartás, amit ezek tesznek! Ez ma már természetesen nemlehet vita tárgya.

Kedves magyar testvéreim!

Az elkövetkezõ napokban lesz még néhány rendezvény, amelyek erõsen köthetõk atót állatok magyarveréséhez. Azt szeretném kérni a rendezvények szervezõitõl,minden jogi eszközzel hasson oda, hogy ne játsza a nagyfejût akármelyik rendõr.Egyik se!
Ugyanis ne felejtsük el, hogy a rendõrök a mi pénzünkbõl érettünk szolgálnak,és nem fordítva. A köz szolgái õk szolgálatuk minden percében, közpénzekbõl.
Nem vagyok hajlandó palesztin módjára majomketrecben terelgettetni magam,amikor létezik szabad élet is. Mert ezek a rendõrök az ottaniak tanítványai,nem titkoltan onnan is hozattak kiképzõket a cionista vörös fenevadak. Minketpedig palesztinként kezelnek.
Például ilyen rendõrök nélkül sokkal szebb és békésebb az élet!
Lehet nekik beteget is jelenteni. A többi csak kék rizsa! Miért nem álltakfélre, amikor több irányból sok száz ember követelte a buzijellegû akciójukabbahagyását.
A jogvédõ szervezetek szintén elérhetetlenek voltak ebben az idõben.
A vörös cionisták tehát ezzel próbálják szemek kilövése nélkül visszaszorítania tiltakozásokat. Jelzem, ügyes, csak éppen mocskos módon megalázza amagyarokat, túl azon, hogy törvénytelen.

Sürgõsen gondolkodni szükséges ennek az aljas trükknek az ellenszerén! Méghozzátömegesen!
Nem lehet igaz, hogy az emberek annyira belemennek egy ilyen aljas játékba,hogy szétteszik kezüket lábukat a buzizó rendõrnek.
Inkább a majomketrecen kívül!

Elég volt ezekbõl a droidokból! Elég volt a vörös csürhéjükbõl, meg a libsialjadékaikból!
Kergetésre várnak. Minden idegszáluk arra van ráhangolva, mikor lépnek egy jónagyot az emberek, hogy ismét lehessen szemeket kilövetni, viperázni,gumibotozni, harci gázt fújni a véreik tüdejébe. Eszement bagázs! Csak errõl azerõszakról szól az életük, mert félnek. Tudják pontosan, hogy a népnek olyannagyon elegük van belõlük, és gyûlölik õket, hogy a cérna a szakadás helyén márfelfeslett.

Add uram, hogy ez a cérna mielõbb elszakadjon! Adj Uram erõt a kergetésükre, ésméltó megbüntetésükre.
Nem lehet igaz, hogy ezek a szörnyeteg népirtó hóhérok kihúzzák a következõválasztásig. Ha csak nem a fidesz a törvényesség látszatának keltésével megintbékességre hangolja a gyanútlanul kiszolgáltatott tömegeket.
Lehet másképpen is választani. Például nem a vörösöket és a libsiket, mint apokol fattyúit. Például nem a mûanyagellenzéket.

Például lehet kergetni is. Droidostól. Csókosostól. Minél elõbb, annál nagyobbaz esélye a magyaroknak az emberi módon történõ világvihar túlélésre.

Mikor érti meg végre ez a kék csürhe, hogy a magyar embereket kell védeniejelszava szerint a tolvajoktól, rablóktól, hazaárulóktól és idegen hódítóktól? Hogyne a kisember utolsó baromfiját lopják el útszéli sihederek. Hogy ne a munkábanmegfáradt embereket zsebeljék ki fényes nappal magyarul talán nem is értõhordalékok. Hogy a közpénzek sikkasztói, meg a vesztegetéseket elváróhivatalnokok ne basáskodhassanak ebben az országban!
Mert ha késõn ébrednek a kék egyenruhások, esetleg nem lesz munkájuk akivetkõztetésük után, mert nem kellenek senkinek. Nem kellenek. El is lehetinnen menni, mint megrendelõjük hisztériázta. Hát menjenek is jó messzire, hogytöbbé ne fordulhasson elõ, amit ezek a beszélõ szénvegyületek megengedtekmaguknak ma este is!


Budapest, 2008. november 5.

Lengyel Károly
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------