Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 18., kedd

1.308 - Felhívás: Seres Mária, 1426 Budapest, Pf.: 122. seresmaria.hu

www.kutasi-jozsef.hirfutar.de.vu,
Betreff: Seres Mária, 1426 Budapest, Pf.: 122
Gesendet: Di, 18. Nov 2008
Von: Csaba László
An: Kutasi József - Dág/ Magyarország

Tisztelt Címzett!
Egy nemes ügy felkarolása érdekében bátorkodunk zavarni Önt, bízván abban, hogy nem veszi sem sértésnek, sem pedig tolakodónak levelünket.
Úgy gondoltuk, nem csak kötelességünk, hanem mindannyiunk jól felfogott érdekében juttatjuk el Önhöz ezt az információt, melyrõl mi is csak a napokban szereztünk tudomást. Ha tud és akar is segíteni egy bátor Hölgynek, akkor látogasson el a honlapjára (seresmaria.hu), vagy írjon neki (C), mindemellett pedig kérjük küldje tovább akinek csak tudja az alább olvasható kezdeményezést:
Magánszemélyként, négy gyermekes anyaként aláírásgyûjtést indítottam, melynek célja a 386 országgyûlési képviselõ költségtérítésének szigorítása, pontosabban, hogy csakis a számlákkal alátámasztott kiadásaik után járhasson nekik költségtérítés, ahogy ezt elvárják mindenkitõl az általuk hozott törvények alapján - ami sajnálatos módon rájuk még sem vonatkozik!
Az Országos Választási Bizottság által hitelesített kérdésem így hangzik: "Egyetért-e Ön azzal, hogy az országgyûlési képviselõknek csak a bizonylattal alátámasztott elszámolható kiadásai után járhat költségtérítés?"

Több mint száz olyan parlamenti képviselõ van, aki az elmúlt ciklusban 17 millió forintnál nagyobb összegû költségtérítést kapott adómentesen, bármiféle bizonylat felmutatása nélkül! A költségtérítéseken kívül nagyon sok más kiváltságuk is van, de most hogy bajban van az ország, még sem magukon kezdik a megszorításokat. Hogy kiken, azt mindannyian érezzük.

Sajnos igen szûk csatornákon tudom népszerûsíteni az aláírásgyûjtést, pedig csak 4 hónapot ad a törvény erre. Van egy honlapom (www.seresmaria.hu), ahol minden lényeges információ megtalálható, valamint letölthetõ és kinyomtatható az aláírásgyûjtõ ív, amit fénymásolni is lehet. Ha sikeres lesz az aláírásgyûjtés és megvan a 200 ezer aláírás, a népszavazást az EU-s választással egy idõben lehetne megtartani, így nem kerülne szinte semmibe.
Amennyiben támogatja a kezdeményezést , az íveket a következõ címre kérném eljuttatni:
Seres Mária, 1426 Budapest, Pf.: 122.

Egyre több a baj és virul a korrupció, miközben a megélhetésünk egyre nehezebb. Errõl viszont a honatyáink mintha tudomást sem akarnának venni. Üzenjünk nekik ezzel a 200 ezer aláírással!
Üdvözlettel: Seres Mária
u.i.: Kérem, egy válasz e-maillel tájékoztasson, ha számíthatok a segítségére.
Az a legnagyobb támogatás, ha mindenkinek szól errõl, akinek úgy gondolja, hogy érdemes!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------