Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2008. november 12., szerda

1.269 - Lévay Atilla: Mennyi pénzre van egy embernek, vagy egy családnak szüksége havonta a tisztességes megélhetéshez a mai Magyarországon?

Betreff: Zuschlag János, a korrupció és a jéghegy
Datum: szerda, 2008. november 12.
Von: Lévay Atilla
An: Kutasi József - Budapest

Zuschlag János és társai néhány tízmilliós sikkasztása pici töredéke annak az összegnek, amelyet a Gyurcsány Ferenc vezette, jelenleg törvénytelenül hatalmat bitorló bûnbanda elrabolt mindannyiunk közös vagyonából! Arányosan, a képen látható jéghegybõl, csak néhány milliméter látszana ki a vízbõl. Mennyi pénzre van egy embernek, vagy egy családnak szüksége havonta a tisztességes megélhetéshez a mai Magyarországon?Hétmilliárd forint feletti éves jövedelmet vallott be az APEH-nek a magyar csúcsadózó 2005-ben. A gazdag ismeretlen 2,7 milliárd forint személyi jövedelemadót fizetett be – derült ki tegnap Szikora Jánosnak, az APEH elnökének tájékoztatásából. vg. hu
Ez adózás után: Naponta: 11780821 Forint. Minden nap 24 órán át: 490867 Forint. Percenként: 8181 Forint.
A száz legnagyobb adófizetõ magánszemély átlagjövedelme 272 százalékkal 728 millióra növekedett 2004-hez képest.
Tizenhat évvel a kommunizmus bukása, a hõn óhajtott rendszerváltás, az idegen elnyomástól való felszabadulásunk után, valódi demokrácia, általános jólét és (jog) biztonság helyett, a kevesek mesebeli gazdagsága és a többség nagyon is valóságos nyomora néznek egymással farkasszemet! A hazudozó, tolvaj "becsapók" és az átvert, meglopott, "becsapottak" abszurd szappanszínháza zajlik a szemünk elõtt. Ehhez még tegyük hozzá az utóbbi hónapok eszement, hisztérikusan brutális rendõr terrorját. És a „Nép" az „Istenadta Nép" még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van. Ezeket a vagyonokat fõleg azok az emberek halmozták fel, akiknek adott helyzetüknél fogva lehetõségük és kötelességük is lett volna mindannyiunk közös vagyonára vigyázni és ezt a gátlástalan rablást megakadályozni!
De egy sem volt közöttük, aki megálljt kiáltott volna!
És most sok esetben ugyanazok az emberek hoznak nevetséges cinikus döntéseket, becstelen módon szerzett milliárdos vagyonaik (hamis és ingatag) biztonságából, egyre kétségbeejtõbb filléres gondjainkkal kapcsolatban. (Gázáremelés, vizitdíj, gyógyszerárak, tandíj, stb..) Emberek! Itt már nem csak ellopott nemzeti vagyonunkról, több tízezer-milliárd forintról van szó, hanem létünkrõl, megmaradásunkról is! Lévay Atilla 2007. január


"Budapest utcáin 1956.-ban az orosz tankok ellen harcolva hõsi halált lehetett halni, ma a globális és hazai korrupció, a nemzetközi nagytõke és itthoni talpnyalóik ellen tollal harcolva ugyanott már csak hõsi éhhalált."

Lévay AtillaA Justitia Bizottság tagja.Zsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198 ----- Original Message ----- From: Lévay Atilla To: Mester Ákos ; 168 Óra ; 168 óra Sent: Friday, November 09, 2007 10:33 AMSubject: A korrupció és a jéghegy
"Mester Ákos senkit sem számûz a címlapról." Tisztelt Mester Ákos!Az alábbi kép és szöveg is nagyon hatásos lehetne a 168 Óra, vagy bármelyik más napi, vagy hetilap címlapján, és esetleg óriásplakátként az ország minden városában.
Szép napot kívánok önnek.
Lévay AtillaZsámbék, 2072, Dózsa György u. 6. Tel.-23-342198 A közéletben burjánzó korrupcióról és a becstelen módon szerzett vagyonokról beszél az ország. Az igazságot és a lényeget a lakáj sajtó most is, mint eddig mindig, elbagatellizálja, elkeni. Ma már oda süllyedtünk, hogy a politikai elit korrupciós ügyeirõl és lopásairól arányosan még annyi se tudunk, mint amennyi a képen látható jéghegybõl a tengerszint felett van! És ez az állapot a jelenleg törvénytelenül hatalmat bitorló tolvajbanda bukásáig így is lesz!

-------------------------------------------------------------------------