Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 19., vasárnap

2.337 - Fáber Károly - Rendszerváltó Fórum: Az április 14-i események a következőket tették nyilvánvalóvá!

Von: Molnár László

Gesendet: csütörtök, 2009. április 16. 22:59
An: Kutasi József

Betreff: Végszó előtt!

 

A fotó felvételeket küldte:

Molnár László 70 / 362-7047,70/392-1332 váci huszár, Gárdista, a Magyar Nemzeti Front tagja és a Szent Korona Szolgálója!

Fáber Károly -  Rendszerváltó Fórum: Végszó előtt

Az április 14-i események a következőket tették nyilvánvalóvá:

-Csak a civilek, a nemzeti radikálisok képesek az ellenállásra, a haza megmentésére.

-Nincs Magyarországon még 100 000 felelősen gondolkodó, a jövőt tisztán látó magyar ember sem.

-A jelenlegi hatalmat felszámolni csak jól felszerelt, semmitől vissza nem riadó, kiképzett, azonnal lecsapni képes hadsereggel lehet.

Fejtsük ki bővebben a témát!

Az első két pont önmagáért beszél. Aki ott volt, látta, hogy a droidok brutális támadása ellenére csak a nemzeti radikális személyek és szervezetek krémje maradt a helyszínen, harcolt, illetve gyülekezett ismét. A többi civil személy és szervezet sajnos elhagyta a tér környékét, felment egy hazaárulóhoz –a köztársasági elnökhöz- könyörögni, majd miután ott az történt, amire számítani lehetett –semmi- elmentek haza, illetve a velük tartó nemzeti radikálisok visszatértek a Vértanuk terére. A 10 millióból úgy 10 ezer ember értette meg, hogy nincs tovább. Ők voltak tisztában vele, hogy ezen a napon eljött e tettek ideje, és ki kell venni a szabadságot, félre kell tenni a házi munkát, ott kell hagyni mindent, és jönni kell a jelenlegi legfontosabbat megtenni, fel kell számolni a diktatórikus többszörösen is illegitim, elnyomó, tömegpusztító hatalmat.

Sokszor, sokaktól elhangzott már, nem ragozom tovább, ehhez a feladathoz legalább 100 ezer emberre van szükség. Azt is meg kell értenünk, teljesen mindegy ki mit beszél a színpadon, és ki volt a szervező, mert nem ő értük megyünk oda, hanem magunkért, a saját és hozzátartozóink jövőjéért! Akárki is szónokol, és akármit, bárki is szervezett és bárhogy, ott, akkor úgyis az fog történni, amit az egybegyűltek tenni akarnak, ha valóban kritikus létszámmal rendelkeznek.

Nagyjából 5 millió embernek kellett volna ott lenni! Vajon megértik-e, és ha igen mikor, hogy végük van? Mikor tisztul ki ködös agyuk, hogy a napi robotban összekuporgatott bizonytalan alamizsna nem a jövőjüket biztosítja, hanem kövezi az útjukat a sírba, a szakadékba?

De térjünk vissza 14-ére! A Kossuth tér környezetében a droid hadsereg rátámadt a demonstrálókra, ám most az arcukat vállalni merő harcosok ellenállásába ütközött.

Minden tiszteletem és megbecsülésem a Magyar Gárda azon hőseinek, akik ellenálltak, és kitartottak a droid rohammal szemben. Nagyszerű, szívmelengető példát mutattak, és ők voltak a nap fénypontjai! Bízom benne, hogy kiváló tettük a gárdán belül is elismerésre és követőkre talál!

Látjuk, hogy a diktatúra már minden ok és indok nélkül erőszakhoz folyamodik. Itt kívánom leszögezni, nem rendőrséggel állunk szembe, hanem egy idegen és megszálló hadsereggel, amelyben ugyan magyarul beszélő emberszabásúak szolgálnak, de nem rendőrségi feladatkört látnak el, hanem az idegen követelményeknek megfelelő tevékenységet folytatnak. A harc ezzel a nappal kezdődött el! Nincs apelláta! A mosolyszerű vicsorgás, amely eddig fennállt a két fél között, megfagyott, és igazi képére formálódott. Magyarország arra a lejtőre került, ami mindenkép a belső háborúhoz, vagy a teljes megsemmisüléshez vezet. Ez már csak attól függ, hogy a hamarosan soron következő államcsőd, vagy a pénzek észnélküli után gyártásából adódó hihetetlen és ma még sokak számára felfoghatatlan mértékű infláció mit hoz ki a népből.

Ne gondoljuk azonban, hogy felkészületlenül célt érünk! Ma már a felkészülés nem arról kell, hogy szóljon, milyen hangosítással fognak a szónokok szavalni, milyen útvonalon szabad haladni, és mi legyen a transzparensekre írva, hanem arról, hogy minden harcra képes magyar (!) férfi feladata felszámolni az idegen uralmat, és annak műanyag ruhába húzott gorilláit. Ez történhet IRA jelleggel, nagy tömegben a forradalmakhoz hasonló módon is, de sikerrel akkor járhat, ha létrehozzuk, kiképezzük a magyar rendvédelmet, a magyar honvédő hadsereget, és eltakarítjuk az idegenek zsoldosait, talpnyalóit, szolgáit, és helytartóit.

„Döntsön a nép”- kiabáltuk 14-én, és igazat szóltunk! A népnek kell eldönteni, mi legyen a sorsa. Igába hajtott, megvetett baromként végigkínlódni életeket, táplálva uraikat, vagy népszuverenitást gyakorolva önállóan, büszke magyarként élni saját, virágzó hazánkban!

Fáber Károly - Rendszerváltó Fórum WEB: refor.extra.hu E-mail: rendfor@gmail.com Tel.: 0630 4898 220, 0630 2931 072

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------





Ha nem látja a fenti képeket, kérem, menjen az albumhoz vagy a diavetítéshez.