Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 21., kedd

2.350 - Morvai Krisztina nyílt levele Gusztos Péternek: Ön, Gusztos Péter pontosan tudja, hogy ha Magyarországon eljön az igazság órája, akkor ezért és számos más tevékenységéért elvtársaival együtt jó eséllyel börtönbe kerül.

Von: karolyorama@gmail.com

Im Auftrag von Apu Lengyel
Gesendet: kedd, 2009. április 21. 08:12
An: Kutasi József
Betreff: Három dolgot nem lehet sokáig eltakarni: a Napot, a Holdat és az Igazságot.

Morvai Krisztina nyílt levele Gusztos Péternek
http://www.jobbik.hu/node/6310

 

Kedves Gusztos Péter!

          A Magukfajták végtelen arcátlanságával eddig is tisztában voltunk. Ön most már odáig vetemedett, hogy a Jobbikot – amely az önök pimaszsága ellen fellépő egyetlen politikai párt – politikai terrorizmussal vádolta.

          Ön és pajtásai nagyon haragszanak a Jobbikra. Ezen egy percig sem csodálkozom. Ez az egyre erősödő párt ugyanis megzavarja azt a forgatókönyvet, amely alapján a Magukfajták ezidáig különösebb nehézségek nélkül kifoszthatták és gyarmatosíthatták Magyarországot, elszegényíthették és reménytelenségbe taszíthatták a magyar embereket.

          A Jobbik ennek véget vet. Velünk az élen, a magyar emberek fellázadnak a Magukfajták terrorja ellen. Véget vetünk a leigázásunknak, kifosztásunknak. Önök úgy képzelték, hogy aki emberi jogaival élve tiltakozik az önök gyalázatos viselkedése ellen, utcára megy, tüntet, véleményt nyilvánít, vagy akár az 1956-os forradalomra emlékezik, azt börtönbe zárhatják, annak kilőhetik a szemét, ÁVH-s módszerekkel kínozhatják.

          Ön, Gusztos Péter személy szerint is élen járt e terv végrehajtásában, a magyarok emberi jogainak sárba tiprásában. Amikor 2006. szeptember 19-én éjszaka Budapest utcáin elkezdődött az állampolgárok önkényes rendőri levadászása, összeverése, bebörtönzése és kínzása, Ön, Gusztos Péter személyes felelősségének érezte, hogy ez a folyamat akadálytalanul folytatódhasson. Gyalázatos viselkedésével megakadályozta, hogy a Fővárosi Büntetésvégrehajtási Intézetben tartott Országgyűlés Emberi Jogi Bizottság-i ülés feltárhassa a történteket. Megbízói akaratának megfelelően – a jegyzőkönyvek tanúsága szerint – követelte, hogy a tényfeltárást az emberi jogi bizottság fejezze be, vagyis a tömeges állami terror folytatódhasson. Még Dr. Pelle Andrea, a liberális Társaság a Szabadságjogokért szervezet jogásza is úgy reagált az Ön viselkedésére, hogy: „Szégyelld magad, Péter!”

          Ön személy szerint is felelősséggel tartozik azért, hogy 2006. október 23-án az önök kormányának felhatalmazására a magyar rendőrség 14 embert szemen lőtt, több száz békés állampolgárt megsebesített és hasonló számban indított koncepciós eljárásokat. Párttársa, Demszky Gábor, aki kitüntette az őrjöngő Gergényi főkapitányt, e gesztusával kifejtezte törpepártjuk elkötelezettségét, a magyar emberek szemkilövetés, könnygáz, vipera általi megfegyelmezésének.

          Ön, Gusztos Péter pontosan tudja, hogy ha Magyarországon eljön az igazság órája, akkor ezért és számos más tevékenységéért elvtársaival együtt jó eséllyel börtönbe kerül.

          Ezért retteg a Jobbik előretörésétől, és ezért nevezi pimasz módon politikai terrorizmusnak a Jobbik tevékenységét. Vegye tudomásul Ön is, és pajtásai is valamint megbízóik is, hogy az ÖNÖK IDEJE LEJÁRT. Visszavesszük az Önök által külföldiek, illetve az elvtársaik kezére juttatott nemzeti vagyont, újraépítjük a magyar gazdaságot, talpra állunk és visszavesszük a hazánkat a Magukfajtáktól.

          Nekünk, Magunkfajta magyar embereknek ugyanis kedves Gusztos Péter, csak ez az egy hazánk van: Magyarország! Nem hátrálunk meg az önök arcátlanságától, a Jobbik napról napra erősödik, és kifejezetten kérem, hogy gyalázza csak a pártot minél gyakrabban, mert semmi sem segítheti úgy a győzelmünket, mint az önök gyűlölt törpepártjának rettegő megjegyzései.


                                                            Üdvözlettel:
                                                                                          Morvai Krisztina
                                                                                A Jobbik EP listavezetője

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------