Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 23., csütörtök

2.365 - Hajdú Péter István: Nyílt levél a Magyarok Szövetségéről - 2009. április 22. szerda, 07:22

Forrás: A Kárpáti Harsona napi, rendszeres válogatása- 2009. április 23-án

 

Nyílt levél a Magyarok Szövetségéről

2009. április 22. szerda, 07:22

Na akkor. Nem leszek népszerű, de mégis a lelkiismeretem nem engedi meg, hogy ne figyelmeztessek mindenkit a Magyarok Szövetségével, de főleg a vezetőjével, Vukiccsal kapcsolatban

   Vegyétek észre, hogy ez a Vukics félrevezet mindenkit! Mit mondotok arra, hogy két év alatt századosból őrnagy lett a hadseregben, miközben nyíltan a rendszer megdöntését hirdeti (vagy mégsem hirdeti? "Majd ha elegen leszünk", "békésen" stb.). (Az MNA kiválló katonaként teljesítő tagjait a honvédség állományából mind egy szálig leszerelték, és sok más hazafi is beszámolhat hasonlókról - szerk.) A Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetemen tanít, az NBH iskolájában! Senkinek sem esik le? És ő mit mond erre? Kb. egy éve azt, hogy "mindennap leszerelhetek, várom, mikor bocsájtanak el". Ahha, ti meg elhiszitek, mert el akarjátok hinni ennek az agymosó, szcientológus felőrültnek. Messiásként mutatkozik, közben a valódi nemzeti erőket, azokat a nemzeti embereket, akik nem akarnak behódolni állandóan fenyegeti. Például a visegrádi és a karcagi hagyományőrzőknek már megmondta régen, ha nem állnak mögé, akkor kicsinálja, tönkreteszi őket. Meg lehet őket kérdezni, már ha mernek nyilatkozni az ügyben. És ezek csak a hagyományőrzésből való példák, politikai szintéren is ilyen. (Korábban tettünk rá utalást, hogy a Magyar Gárda megtámadására is tett felszólítást - szerk.)

   Kedves Vukics, miért nem beszélsz arról, hogy milyen jó a kapcsolatod Kövér Lacival, meg Kondor Katalinnal? Vagy égő es leleplező lenne a fideszes kapcsolatod? Véletlenül nem az a küldetésed, hogy "amit nem tudsz megállítani, állj az élére"?
   Ez a demagóg program meg egyszerűen gagyi. Ilyet bármelyik politológus 1 nap alatt ír. Ezen már régen túl kéne lenni. Igen ám, de tetszik az embereknek, mert azt az érzést kelti, hogy ennek már van kidolgozott programja, közben meg semmi, ami pedig megvan, abból nem kérünk (korlátlan néphatalom stb.).
   A rendszer megdöntésére készülne Vukics? Akkor minek beszél tisztelettel és szépen a Köztársasági Elnökkel? Mit vár tőle? Elmondom én: a duma és a cselekvés kettő. Míg a szavak szintjén megmarad a rendszerellenesség, addig a cselekvés szintjén, pont hogy kihúzza az MSZ a valódi radikálisok alól a talajt, ezt a rendszert legitimálja az ilyen, Sólyomhoz intézett nyílt levelekkel.
   Az sem zavar senkit sem, hogy nem is létezett soha a Baranta? Két VH között egy-két katonatisztnek volt ez a mániája, akik egyes valóban létező gyakorlatokat összegyúrtak, raktak hozzá, kiegészítették, de ennyi. Nem létezett soha. Árpad vérei azt sem tudták mi az. De persze jó a mese, meg lehet vele fogni mindenkit.
   Amellett is elmegy mindenki szó nélkül, hogy az MSZ egyetemekre, művházakba, iskolákba szervez gyűléseket, toborzókat miközben ezekről a helyekről minden más nemzeti szervezet ki van tiltva, vagy vért kell, hogy izzadjon, ha be akar jutni.
   Köszönöm Vukics, nem kérünk belőled! Sajnálom a sok megtévesztett embert, akik a valóban jó rész- és társprogramok miatt beléptek (bárkaprogram stb.), de a szervezet összességében így a fidesz malmára hajtja a vizet ahogy van. Nyissátok már ki a szemeteket és felejtsétek el ezt a Vukicsot, és valódi programmal, valódi összefogással dolgozzatok tovább, mert ez így nem megy. Persze, voltak, akik már ezt felvetették közületek, pl. a Szent Korona Konferencián. Ki is raktátok őket gyorsan, mondván, hogy bomlasztók. A kis hullámokat gyorsan lecsillapítottátok, azonban ha most nem tisztultok meg a szcientológus módszereket használó felső vezetéstől, ha nem vetitek le magatokról a "nemzeti szekta" jelzőt, ha nem szabadultok meg egy NBH-s vezetőtől, akkor az egész tagság akkorát fog csalódni, hogy örök életre elmegy a kedve mindentől. Addig megvannak a nevek már, meg eltelt megint sok idő, sok energia. (A MSZ-nek nem megtisztulnia kell. Semmi nincs benne, ami puszta létjogosultságát igazolná - szerk.)

   Egy volt barantás, akinek szerencsére időben felnyílt a szeme:
   Hajdú Péter István Beküldte: Fliszár Zoltán

-------------------------------------------------------------------------------------------------