Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 22., szerda

2.357 - Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A: Amikor Én a Magyar fajról vagyis az Árpád 7+3= 10-Honfoglaló törzsekről írok, vagy beszélek, akkor azok között elsőbbségben ...

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A

Gesendet: vasárnap, 2009. április 19. 03:53
An: Kutasi József

Betreff: Én sohasem írtam, hogy a "Janecskó, Szosznyák, Nyemcsák, Mándity, Krapcsák, Szujó stb.stb nevek !"

 

Tisztelt Tímár Úr!

 

Köszönöm kedves válaszát, de Én nem mesékről írtam, és nem mesés könyveket tanulmányoztam, se magyarul se Angol, vagy Holland nyelven mivelhogy azokon a nyelveken beszélek.

 

1)     Szerintem a Magyar fajnak az a legkárosabb esete, amikor a nagyobbik része ott maradt Etel, vagyis Athil-közbde. S mira mar a Juliánus barát még egyszer felkereste volna őket, addigra már a Tatár-Mongol-Török keverékü horda szétzavarta, vagy kiölte őket. Mily szomorú, hogy már az első alkalom alatt nem hozta, vagyis azok nem jöttek vele. mert ha jöttek volna, akkor a Magyar fajnak Nemzetnek, egészen más helyzete lenne közép Európában. Na de már ezen segíteni nem lehet.

 

2)     Amikor Én a Magyar fajról vagyis az Árpád 7+3= 10-Honfoglaló törzsekről írok, vagy  beszélek, akkor azok között elsőbbségben a 7-Mezopotánia-Szúmír eredetű de már Mag-har, vagyis Magyar faj leszármazottjait, még ha csak 51%-ig is de azokra értelmezem azok kinézetéra utalok a Magyar Miniszterelnöki, Államelnöki, de még a Magyarok Világszövetség elnöki székekben is! És miután otthon már nem lehet találni ezekből a törzsek leszármazottjaiból egy rátermett Nőt, vagy Férfit, akkor csakis utána nyúlnák ki a 3-másik törzs leszármazottjaihoz, és ha már azok sem léteznek akkor jöhetnének csak számi tásba idő szerint kinek mikor is vándorolt be ősei az évszázadok után.

 

De semmi esetre sem engednék be egy olyan minden jött ment leszármazottat azokra  a helyekre akiknek napjaimtól 200-évre visszamenőleg jöttek be törvénytelenül a Történelemi Nagy Magyar földre.

 

És így nemlehet találni azt a csomó idegen kinézetű nőt férfit a Magyar Parlamentbe és az Állam, és a Miniszterelnöki székekben. De még a Magyarok Világszövetség székében sem, aki az Őrmény-Zsidó-Szász, keverékből származik szülővárosom Kolozsváron.

 

Az ilyen egyéneket máris azért nem tenném oda mert már eleve Magyar Miniszterelnök, Államelnök, és még a neve után a Magyarok Világ Szövetség elnöki székéről van szó.

 

És már tapasztalatból tudjuk, hogy a különböző náció Királyaink alatt, majd a huszadik század kezdetétől napjainkig valamilyen formában az eredeti Magyar fajt, az idegen fajok leszármazottjaik mind a közmondás is mondja, hogy " Sok lúd disznót győz!" szavazás alatt. De én annak a sok lúdnak megkötném a kezét, a régi Árpádkori törvény visszahozásával. Valaki politikus Magyar Államfő akar lenni, annak vissza,menőileg kikell mutatni  családfáját, és ha nem lehet, hát akkor egyszerű dolog mert a DNA-mindehol megcsinálják, mint itt Ausztráliában is, és én igenis megcsináltattam. Tehát én nemcsak kinézetre, hanem még a DNA-is azokhoz a népcsoportokhoz tartózik mint akiket Árpád utoljára visszahozott a Kárpát medencében. Mesleg ez a Népcsoport vagyis faj, még az Orosz földön végig keletre, de nem Mongol hanem csakis ott életek, majd a törököknél is és a közép Ázsiában is meg talalható.A régi Turáni népek között.

 

Az Írországban nagyba megy az emberek DNA-vizsgálata, és rájöttek, hogy a mai Irek között egyáltalán nincs a régi Kelta DNA, habár a nép java részed annak tartja magát.

 

3)  Dr. Nagy Sándor munkájára utalva, Ő igenis megemlítette könyvében a régi Mezopotániai Szumir népet, amikor Ő még a Ménfőcsanakról, vagyis Ménfőről is megemlékezett, hogy évezredekkel ezelőtt az egy Ló-tenyésztő helly volt, és abból kapta a nevét. Megjegyzem én 1944-56-iog ott éltem és anyóm is ott van eltemetve, ma már Győr-Ménfőcsanaknak hívják azt a helyet.

 

4)  Az, hogy milyen károkat is hozott nekünk a kereszténység felvétele? Egyesek szerint ha nemzettük volna meg, a Magyar nép már rég nem lenne ott a Kárpátmedencében. Szerintem, ez volt a vesztünk mert István által behozott idegen lovagok irtották népünket, majd összekötött a szemita eredetű Habsburgokkal, germánokkal, akik alatt aztán bejött az a sok idegen, és akik által a napjainkig, cigányok, rumunk, vagyis vlackok,szlávok,germánok, zsidók most már még négerek, arabok,  ázsiaiak, után népünk a több ezeréves saját csakis másodrendű lett. És ezek vagy ezeknek a leszármazottjaik akik többségben szavaznak, majd futnak, és befutnak az élet különböző ágán a legfőbb páholyi szekere.

 

5)  És most végezetül leveléből idézve, hogy "A mai valóság az, hogy Európa utolsó alja népe lett a magyar és az országot magyarellenes idegenek bitorolják." erről írtam és írok én állandóan, amiért már még különböző úgynevezett Magyar, vagy 56-os Szabadságharcos listáról is leírtak Magyar, és Szabadságharcos létemre, mert a lista Sváb, vagy Tóth, vagy Zsidó, létére n emteszett neki, hogy rámutattam, hogy Magyarországot az idegen fél spiccek uralják, és terrorizálják népünket, a Magyar fajt, a Honfoglaló törzsek leszármazottjait.

"Szaladhatunk mi a magyar - szumír rokonság ködös meséje után, " Az lehet,hogy Önnek ez mese, de nekem nem!, Mert minek adjak Én fel önkéntessen az elsőbbségi jogot, közép Európába, amikor az Oláhok, Szlávok, hazugsággal kaparintották meg, a több ezeréves Ősi Szúmír-Szkittya-Hun-Avar-Ősmagyar örökségű Őshazák kétharmadát 1920-ban a Trianoni Átok alatt!

"amikor a nép többségének a nemzeti öntudata alatta áll egy kutyáénak. Lásd az erdélyiek kettõs állampolgárságára leadott szavazatok siralmas eredménye. Magyarországi utaim alkalmával nap mint nap találkozok a nép között a silány nemzeti jellemmel"+

 

Na ebben a részben mint erdélyi Magyar születésű többé kevésbé, én is egyet értek, de itt a Kommunizmus agymosású életnek ítélem el, ahol az idegen szemita,oláh,szláv.germán, keverékű,fajúak, párt titkárjai, és az évtizedeken át általuk diktált szellem, egy csomó janicsárt nevelt.!!  Sajnos, már az is megtörténik, hogy népünk lányai,női, fehér Magyar lányok már annyira lezüllöttek, hogy szenesekkel négerekkel arabokkal cigányokkal lefeküsznek, félvér gyerekeket szülnek, aztán a szüleik, vagy különböző árvaházakba a Magyar nép neveli fel őket.

 

Tisztelet az a kevés kivétel!

 

Mert senki sem tehet a faji összetételéről, de a gondolkodásáról, Magyar ellenes viselkedéséről igen!

 

Magyaros tisztelettel,szeretettel köszöntök mindenkit: Sándor.

 

Dr. Kolozsy Sándor.C.D.V.A.

Szobrászművész

Szabadságharcos-1956.

 

Erdélyi Világszövetség Társ- Sydenyi Csoport elnöke 1981-2005.

 

néhai. Gróf. Dr. Wass Albert. Erdélyi Világszövetség Társelnök személyes ismeretségű hosszú évtizedes Nemzetközi Munkatársa az erdélyi-rumaniai magyarság érdekében.

Sydneyi-Ausztrália-

 

-.----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------