Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 22., szerda

2.361 - Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A: Végezetül, én a világon létező összes országokra is értelmezem, mert minden országot egy bizonyos alkatú, kinézetű, nyelvű kultúrájú,emberi csoport vagyis faj, kezdeményezte.

Von: Dr Alex Sandor Kolozsy C.D.V.A

Gesendet: szerda, 2009. április 22. 13:13
An: Kutasi József

Betreff: Itt az eredeti faj elsőbbségéről van szó minden országban ezen a főldön!

 

 Timár Úr!

 

Végezetül, én a világon létező összes országokra is értelmezem, mert minden országot egy bizonyos alkatú, kinézetű, nyelvű kultúrájú,emberi csoport vagyis faj, kezdeményezte. Szerintem azoknak a hátramaradt törzseknek, családoknak, kellene elsőbbségben örökségi joga lenni a saját örökségű földükön. Országukban.

 

Ugyan ezt vall a Szúmír-Szkittya-Hun-Avar, és végülis a Magyar fajra is, és végülis a több ezeréves őseink által megalapozott, megvédett Ősi Magyar földön.

 

Mindazokra akik ezeknek  törzseknek a mai leszármazottjaik. És semmi esetben sem Gyurcsány kinézetű embereknek akik jobban elvegyülnek a közép keleti akármelyik szemita nép között a Tel Aviv utcáin lévő tömegben, mint az eredeti Magyar kinézetű emberek között a kis Magyar városokban. Sajnos Már Budapestre  Buda- Pest-re ezt nem lehet mondani, mert az már az utolsó év tízedekben Joda-Pest-nek Jódpestnek hivják.

A Néger-Ázsiai, és az Isten tudja már honnan oda vándorolt nép között.

 

S ezzel én már lezártam az ügyet, mert az egész olyan mint a "falra hányt borsó"ahogy az anyám szokta mondani.

 

Kolozsy-Szobrászművész.

SDydney

Ausztrália.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Magyar! Legyen hited! S Újból leszen országod! Történelmi Nagy, Magyarországod!

A Szúmír-Szkittya-Hun-Avar-Ősmagyar őseink földjén, a Kárpát medencében!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Mert az ember csakis azt veszíti el, amit önkéntesen feladott! Én meg a halálom óráiig nem adom fel! A Wass Albert bátyám legkedvencebb

kijelentése volt, hogy " Sándor Öcsém! Aki magyarnak nem jó, az embernek is hitvány!"

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

----- Original Message -----

From: Imre Timar

To:

 

Sent: Wednesday, April 22, 2009 7:13 PM

Subject: Re: Az ilyen barátok után, kinek van ellenségre szűksége!? The frend like this who need enemy?

 

Kolozsy Úr!

 

Leírom sokadszor: A Történelem és a politika fütyûl az õsgénekre, DNA-ra, mert ezelőtt száz évvel semmit sem tudtunk ezekrõl.

Sorsunk megpecsétlõdött már elég régen. Történelmi szerencsétlenségek és bárgyú nemzeti magatartásunk az oka mindennek. Magyar-ellenes az aki, ezzel a sok hülyeséggel traktálja a buta olvasótábort és valami misztikumban keresi a kivezetõ utat, de képtelen pl. néhány ellenzéki pártot összehangolni a közös cél érdekében.  Amit önök itt kergetnek a haldokló delíriuma. Húsz év telt el a gengszterváltás óta és egy volt kommunistákból álló banda bitorolja a hatalmat. Nincsenek már idegen csapatok az országban, de a nemzeti untadat népi szinten a mocsárban fetreng. Értelmiségünket pedig a Gulágra kellene deportálni,mert szégyenei a nemzetnek. Nemzetünk végzetesen bárgyú lelkületérõl írt többek között Berzsenyi, Petõfi, Vörösmarty, Ady, József Atilla, Kölcsey és Prohászka. Olvassa el õket és gondolkozzon egy kicsit. Öngyilkos nemzet a magyar.

 

                  elmúlt ezer év sikertelenségeibõl. Ennyit érnek talán az õsgének? 

  

Tisztelettel  Tímár Imre

 ------------------------------------------------------------------------------------------------