Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 30., csütörtök

2.412 - Deli Árpád: Egyszerű magyar állampolgárként jelzem, hogy a Magyarország által felvett kölcsönök egy része aktatáskában ment egyenesen Moszkvába,

Von: Deli Árpád
Gesendet: csütörtök, 2009. április 30. 09:15
An: 'Kutasi József'
Betreff: 2.398 - Neufeld Róbert, Író és közgazdász, Svédország: De a jólét legtöbb bizonyítéka csak egyfajta kölcsön árán lett elérhető, és ez az, amit most az ország, a nép olyan keservesen kell megfizessen.

 

Kedves Jóska!

 

Egyszerű magyar állampolgárként jelzem, hogy a Magyarország által felvett kölcsönök egy része aktatáskában ment egyenesen Moszkvába, másik része különböző csatornákon keresztül került a KGST-n belül a kommunista országokhoz, harmadik része pedig a hazai kommunista vezetők kénye-kedve szerint lett felhasználva. Becsületes munkával kereste édesapám mindvégig a kenyerét, édesanyám egy ideig dolgozott majd otthon a társadalom által nem sokra becsült gyerek/unokaneveléssel foglalkozott. A három gyerek felvállalása gyakorlatilag csak lemondást jelentett. A helyzet a rendszerváltással egyáltalán nem változott, ma nővéreméknál hat gyerekkel, nálam négy gyerekkel, elhunyt húgomnál a férje egy gyerekkel az Élet és az Ép Lélek mint főérték melletti kitartás miatt napi megélhetési gondokkal küzdünk, megalázó módon.

 

Mindezek miatt visszautasítom, hogy a nyugatról tudatosan, az ország teljes eladósítását célzó és a tönkretevést tudatosan előidéző kölcsönpolitika valamint a mindenkori ország vezetés hazaáruló magatartása miatt azzal etessenek most bennünket, hogy a mi jólétünk árát kell visszafizetnünk és megfizetnünk. Hát nem; az ország munkájának a gyümölcsét széthordták, szétlopták, háromszorosan kifizettük már a tőketartozás kamatait; tehát a gazemberek által elsíbolt vagyont és a bankárok gátlástalansága miatti pénzek továbbfizetését akarják velünk ismételten megfizetetni és megetetni és ezt jól bemagyarázni.

Ebből elegünk van. Tesszük a dolgunkat, hogy egészen más irányba legyen terelhető ez a folyamat. 

 

Neufeld úr figyelmébe ajánlom egyébként Dr.Drábik János: Uzsoracivilizáció című több kötetes könyvét.

 

Üdvözlettel. Deli Árpád

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

,