Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 30., csütörtök

2.414 - Tímár Imre: Húsz év telt el az úgynevezett gengszterváltás óta és Magyarországon ez a szégyenteljes banda kormányoz.

Von: Imre Timar
Gesendet: csütörtök, 2009. április 30. 15:03
An: Kutasi József
Betreff: 2.398 - Neufeld Róbert, Író és közgazdász, Svédország: De a jólét legtöbb bizonyítéka csak egyfajta kölcsön árán lett elérhető, és ez az, amit most az ország, a nép olyan keservesen kell megfizessen.

 

Kutasi Úr!

 

Hogy hány százalékban hibás Gyurcsány Ferenc? A volt MSZMP-sek és lakájaik szerint semmiben. Gyurcsány mint megyei, majd országos KISZ-titkár egy szégyenteljesen megbukott jude kommunista eszmerendszerben kezdett karriert csinálni. Mikor világossá lett elõtte és elõttük, hogy az eszme megbukott, akkor gyorsan átlovagoltak.

 

Kedden még meggyõzõdéses kommunisták, és felébredtek szerdán mint meggyõzõdéses rabló kapitalisták. Ez utóbbi még akkor is igaz, ha szocialistáknak nevezik magukat, mert nagyon gyorsan milliárdos vagyonra tettek szert. Mellesleg a Gyurcsány apja többszörösen visszaesõ közönséges alkoholista tolvaj, aki bicikli és pénztárca lopásokért volt már elitélve. Persze a fia nem ilyen alacsonyan kezdte.

 

Húsz év telt el az úgynevezett gengszterváltás óta és Magyarországon ez a szégyenteljes banda kormányoz. Szégyen a népre és az ellenzékre, akik továbbra sem akarják megérteni, hogy az úgynevezett kádári konszolidáció az összehordott 22 milliárd dolláros nyugati uzsorakölcsön eredménye.

 

Mindezekrõl nagyon keveset beszélnek a balga népnek a televíziókban. Most talán mentegetni kellene a legfelsõbb kommunista vezetõket a kommunizmus kb. 100 milliós áldozatáért, hogy ki mennyire volt felelõs?

 

Gyurcsány Ferenc is egy erkölcsi toprongy a társaival együtt.

 

 Tímár Imre

----------------------------------------------------------------------------------------------