Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 25., szombat

2.379 - Audie Rácz Era: Tilos lesz gondolkodni is? > www.szabad-riport.gportal.hu / www.terrainc.gportal.hu

Von: ERA

Gesendet: szombat, 2009. április 25. 15:31
An: Kutasi József

Betreff: TILOS LESZ GONDOLKODNI IS?

 

Audie Rácz Era, Fort András

Szabad Riport / Terra Incognita

Internetes Magazin

Audie Rácz Era

Tilos lesz gondolkodni is?

Lassan ellopják a szólás és vélemény nyilvánítás szabadságának utolsó morzsáit is!  Törvény a holokauszt tagadása ellen.

Ezen analógia mentén lehetne pl. törvényt hozni a 2. világháború tagadása ellen. De azt valahogy senki sem akarja letagadni, sem a győztesek, sem a vesztesek. Ennek feltehetően legfőbb oka, hogy túl sokan tudnak róla, és túl sokat tapasztaltak belőle. De leginkább, hogy túl sok bizonyíték van „forgalomban”. Gyanítom, azokat a tényeket tudják elferdíteni, amikről csak kevesen tudnak, amikkel kapcsolatban el lehetett tüntetni a dehonesztáló információkat, bizonyítékokat. A tények, vagy akár a történelem meghamisításának mindig jó oka van.  S ez kivétel nélkül a HASZONSZERZÉS!

Legyen az pénzre váltható, legyen akár csak erkölcsi fölény elhitetésére, esetleg politika előnyök szerzésére alkalmas, vagy bármi, amitől propagálói valamilyen hasznot remélnek! Minden történelmi ténynek, s dokumentumainak meghamisítása, eltagadása, kitalálása épp ezért nemcsak hogy dogmatikus, de aljas mögöttes szándékot jelent! S hogy meglássuk, hogy ez mennyire igaz, elegendő akár csak kishazánkban – vagy bármely más országban – nyitott szemmel járni-kelni. Figyelni a történések egymásutánjára, az eseményekre és következményeikre, s arra, hogy abból ki húzta a legnagyobb hasznot, illetve kinek milyen haszna keletkezett. Így máris ráleltünk az ok-okozat összefüggéseire

A holokauszt, a kommunista és más diktatúrák, a gazdasági, történelmi események összes dokumentumainak, adatainak, nyilvánosnak kellene lennie. Akkor nem lehetne elhallgatni, - vagy épp ellenkezőleg - kreálni, meghamisítani utólag a dolgokat. Fókuszálva a Holokausztra, azt kell mondanunk, ma holokauszt-tagadásnak az számít, amikor a meghamisított tényeket, számokat megcáfoló, eredeti tények és számadatok látnak napvilágot. Vagyis a holodogma, a hamisítás leleplezése számít holokauszt-tagadásnak! Ez pedig óriási különbség! Ha nyilvánosan, üldözéstől mentesen szakmai hozzáértéssel tárnák fel a valóságot, ütköztetnék és összevetnék a valós tényeket, dokumentumokat, adatokat, akkor gyorsan kiderülnének az oda vezető okok, és az igazság. Azt ma sem tagadja senki, hogy a Második Világháborúban sok zsidó ember (is) meghalt. Azt sem tagadja senki, hogy léteztek munkatáborok. Sőt léteznek mind a mai napig! (bár ezt megpróbálják tagadni!) Azonban a 6 millió gázkamrában elgázosított zsidó tényét cáfolják!

Miért is? Egyrész mert mint kiderült, a zsidó áldozatként sulykolt 6 milliós szám: HAZUGSÁG, durván felnagyított. Valahol a fele körül van a tényleges adat. Pl. az auschwitzi munkatábor gázkamrái bizonyítottan nem voltak alkalmasak erre, mind a mennyiséget, mind pedig a tényleges felhasalhatóságukat tekintve. (Kapcsolódó anyagunk:Holokauszt - Mi a helyzet az auschwitzi gázkamrákkal?) és miért nem kap legalább ekkora nyilvánosságot az a további 5 millió lágerekben elpusztult nem zsidó áldozat?

A választ persze tudjuk. Egy hazugsággal kezdődött Aztán meg volt ennek a Második világháborúnak még további, - a holokamu szerint elhanyagolható  -  67 millió áldozata is: AZ ELHALLGATOTT 67 MILLIÓ.  Tegyük föl ezek után a kérdést, ha a talmuddal ellentétben a nem zsidók mégis csak embernek számítanak, akkor vajon ezekért az emberekért, ezért a 67 MILLIÓÉRT miért nincs „Élet menete”, miért nem ugyanolyan fontos a róluk való megemlékezés? Netán kárpótlás!

A KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAI

És akkor még nem említettük a kommunizmus és a (mai napig is folytatódó) neoliberalizmus  (-posztkommunizmus) kommunista eszközökkel szedett halálos áldozatainak számát! Mely 100-150 MILLIÓRA tehető!

Megoldások 1.

Nos, nem is lesz semmiféle állami szintű megemlékezés! Hát még jóvátétel, kárpótlás! A hóhérok, a felelősök mégha oly szemforgatók, és hazúgok is mint a mi mai „vezetőink” és kitartóik, odáig még sem mennek el a képmutatásukban, hogy áldozataikról kegyetlettel emlékezzenek meg évente. Hiszen sem bűntudatuk nincs, sem további haszonnal nem kecsegtet számukra.

Legfeljebb felelősségre vonással!

Audie Rácz Era

--------------------------------------------------------------------------------------------