Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 20., hétfő

2.339 - D. Ágnes: Kövér László dilemmája - 2009 április 20 - hétfő, 12:51 L88

Kövér László dilemmája
2009 április 20 - hétfő, 12:51 L88

A FIDESZ választmányi elnöke - látszólag - a jelenleg Európában zajló birodalom építésének koncepcióját elvetve a jobboldali egységért aggódik, annak ellenére, hogy az egyre erőteljesebben és határozottabban sürgeti a magyarokat ért sérelmek gyors és hatékony felszámolását.

http://www.l88.hu/ezmegaz/2_kvr_1.jpg


Kövér László féltékenyen őrzi a már rég nem létező FIDESZ "Imagine képet", amely hozzájárult az államadósság növeléséhez, az emberek kizsákmányolásához, fizikai/pszichés megalázásához, végső soron Magyarország teljes megsemmisítéséhez Közép-Kelet Európában. Ez az "ellenzéki"magatartás nem emelte fel szavát, akkor, amikor - az Európai Uniós csatlakozásunk következményeképpen - a Magyar Állam szuverenitása minimálisra csökkent, és a magyar föld feletti jogi kontrollt gyakorlatilag teljesen elvesztettünk. Fogalma sem volt arról, hogy a földtulajdon nemcsak tőkeképző és hasznosító eszköz, hanem a magyar állam területét alkotó élettér.

Minek is nekünk a biztonság, az állampolgár tisztelete, autonómiája?!

A "helyzet súlya" és "nyomasztó terhe" alatt a kisember éhezik, fázik, miközben hazánk bruttó eladósodottsága 100 milliárd euró, a legalapvetőbb politikai szabadságjogokat megvonták tőlünk és a - haszonelvűség elvének jegyében- éppen most készülnek maradék természeti kincseinket is kizsákmányolni. Az is igaz, hogy erre"nem szabad rájönni", mert ez azt is jelentené, hogy esetleg gondolkodni is képes a magyar ember, érdekérvényesítési képességeinek teljes birtokában van. Ez pedig gyengíti a hatalmi jéték hatékonyságát. Erről jut eszembe... Mi, kisemberek már rég rájöttünk arra, hogy ez az ún. ellenzéki magatartás összemosódott a baloldali posztkommunista eszmerendszerrel, nem a magyar állam fennmaradásáért küzd, hanem a globális tőkehasznosulás elkötelezett híve, a neoliberalizmus birtokpolitika végrehajtója.

A "türelmetlen embertársaink"vajon miért nem állnak a hatalmat kiszolgáló, hazug jövőt hirdető politikusok mögé?

Ön, aki nem egyszerű válaszokat vár, hanem bonyolult közgazdasági fogalmakkal álcázott, üres, semmitmondó- globális tőkét kiszolgáló- véleményt fogalmaz meg a kialakult helyzetről tudja a legjobban, mennyi kárt okozott Magyarországnak a nemzeti érdekeket elutasító ellenzéki politika.

Mélyen együttérzek az Ön helyzetével, hiszen eddig nem látható új "jelenséggel" kell most szembenéznie: a JOBBIKKAL.

Vajon mi állhat az Ön félelme mögött? Attól fél, hogy a duális gazdaság felszámolása erősíti a nemzeti identitást, amely akadálya az ország nemzeti vagyonának elpazarlásának, vagy attól retteg, hogy az Ön hatalma is gyengül és a 2004-es forgatókönyv ismétlődik meg?

Az Ön által leminősített egyszerű válaszoknak arra kéne megoldást találniuk, hogy Magyarország milyen módon állhat talpra és a szabad tőkeáramlás részére átadott magyar föld méltatlan helyzete miképpen változhatna meg.

A "könnyebb ellenállás"felé való elmozdulás nem más, mint azoknak az utaknak a megtalálása, amely a szabad önrendelkezési jogot állítaná helyre, és felszámolná a jelenlegi gyarmati rendszert.

    * Az ön kérdésére adott válasz is igen egyszerű:" Lesz-e erős polgári oldal, ha voksunkat a JOBBIKRA adjunk?"
       A válasz talán Önnek túl egyszerű:
    * I G E N!!!

        D. Ágnes