Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 30., csütörtök

2.405 - Pásztorfi István: Igaza van ! Nem csak Gyurcsány okozta azt a förtelmet, ami Magyarországon van, hanem a rendszer váltáskor átmentett magyar gyűlölő, erkölcstelen rablóbanda ...

Von: Istvan Pasztorfi

Gesendet: szerda, 2009. április 29. 22:41
An: Kutasi Jozsef
Betreff: Uzenet Neufeld Robertnek

 

Kedves Neufeld Robert !

 

Uram Atyám !  Ezzel a feljajduló sóhajtással kezdem. Ön tényleg régen elment Magyarországról es lélekben soha nem is tért vissza. Talán testileg sem, mert akkor nem a nép jólétéről írna közgazdasági  tanulmányokat, hanem azt az egyre fokozódó nyomort látna, az elszegényedésnek, a napról-napra  elesnek, sínylődésnek a kínjait, amit ma mar a népből 3-4 millió, vagy tán jóval több, kénytelen elszenvedni, amíg az országot kiárusítok, szétrablok es idegen megbízóik szakadásig tömik zsebeiket, bankbetétjeiket, befektetnek es kifektetnek / a népet / !

 

Igaza van ! Nem csak Gyurcsány okozta azt a förtelmet, ami Magyarországon van, hanem a rendszer váltáskor átmentett magyar gyűlölő, erkölcstelen rablóbanda es az országot szétrabló idegen "befektetők", adókedvezményekkel, hatalmas állami adományokkal finanszírozott / a magyarság adó pénzeiből !!! / milliárdosá növő siserahad es az egész bagázs is, amit magyar Parlamentnek hívnak, a mű ellenzékkel együtt!

 

Az úgynevezett "szélsőségesek,", akikben nemzeti érzés lakik, akik törődnek a Hazával,  a Magyarsággal  -  ellentétben a vezető " ELITTEL" es az idegen betolakodókkal, azok kiszolgálóival. Egyedüli reménye  a Nemzetnek ez a szélsőséges társadalmi réteg, amely meg magyarra, embereivel alakíthatná az életét, akik, ha megmaradnak tisztességesnek  --  ellentétben "kurva ország" tönkretevőivel  -  akkor még lehet magyar élet  a Magyarhonban.

 

Kérem, ha nem tud mást mondani, csak olyant, ami felháborítja a reménytelenségbe tartó ország népet, akkor onnan Svéd földről ne ismetelje a szégyentelen "elit" aljas szöveget és az idegen betolakodókét sem !

 

Kérem, a NÉP  NEVÉBEN !!! Üdvözlettel:  Pásztorfi István

----------------------