Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2009. április 29., szerda

2.400 - 2.398 - Neufeld Róbert, Író és közgazdász, Svédország: De a jólét legtöbb bizonyítéka csak egyfajta kölcsön árán lett elérhető, és ez az, amit most az ország, a nép olyan keservesen kell megfizessen.

Von: Horváth Ferenc
Gesendet: szerda, 2009. április 29. 19:54
An: 'Kutasi József'
Betreff:
Én az igazságot írtam!

 

Kedves József

 

Én az igazságot írtam, míg ez az úgynevezett közgazdász egy szoclib összemosós dumát. Nyugodtan elküldheti bárhová amit írtam, mert igaz. Az is, hogy a magyarok életszínvonala nem 20 éve emelkedik, hanem csak tíz, és nem 1989-hez képest, mert annak, bármily meglepő is, még mindig alatta van, hanem csak a Bokros csomagban a béka feneke alá került színvonalhoz képest. Én mérnök vagyok, s mindig minden statisztikai adatot figyelek. Mert az számít, s nem a bla-bla-bla politikus duma. S egy közgazdász pedig hazudozik számok nélkül ? Ez nem közgazdász, sőt alighanem zsidó.

 

Üdv: Horváth Ferenc.

Von: Horváth Ferenc

Gesendet: szerda, 2009. április 29. 19:25
An: antal@jozsef-kutasi.de
Betreff:  2.398 - Neufeld Róbert, Író és közgazdász, Svédország: De a jólét legtöbb bizonyítéka csak egyfajta kölcsön árán lett elérhető, és ez az, amit most az ország, a nép olyan keservesen kell megfizessen
.

 

Kedves József !

 

Ez a Neufeld Róbert a magyar viszonyokról semmit sem tud, sötét mint az ágyú. Kár volt az írásának helyt adnia. Először is, a várva várt életszínvonal emelkedés nem jött el 1989 után, helyette hatalmas csőd, kirívóan magas infláció, csökkenő életszínvonal, miközben a volt pártapparátus, a Gyurcsány félék, kifosztották, elprivatizálták az országot. Utána jött a Horn féle kommunista-zsidó kormánykoalíció a Bokros csomaggal, ismét elvonások, életszínvonal csökkenés megint 1998-ig. 1999-től a Fidesz kezdte konszolidálni a helyzetet, sokat javultak a mutatók, már majdnem mindenben megfeleltünk az euró bevezetéséhez szükséges kívánalmaknak, s lassan nőtt az életszínvonal a korábbi alacsony szinthez képest. 2002-ben újra a liberális zsidó –szocialista koalíció került hatalomra, s elkezdett osztogatni és FOSZTOGATNI !!!

 

Az államháztartási hiány ismét folyamatosan nőtt, s az utóbbi két évben már sokszor azért vettek fel újabb és újabb hiteleket, hogy tudják fizetni a kamatokat !!!

S közben kétszeres áron épültek az autópályák és szinte mindent behálózott a korrupció. Ezeknek egyik legnagyobb célpontja a kormánypártok pártkasszái voltak. Ezalatt nőtt kicsit az átlag életszínvonal tényleg, de elsősorban a kormánypártok holdudvarában, az átlagembereké alig, sőt folyamatosan nőtt a munkanélküliek száma. Jó lenne ha egy közgazdász, mielőtt belebeszél valamibe, megnézné a statisztikákat !!!!!

 

És nem közölne számok nélkül összemosó politikai nyilatkozatszerű szöveget. Lehet, hogy csak kimásolt egy cikket a kommunisták újságjából, a Népszabadságból, ők szeretik összemosni az elmúlt 20 évet, miközben az elmúlt 6-7 év felért egy Moháccsal a nép számára, ők pedig eszméletlenül megtollasodtak. Például a jelenlegi miniszterelnök, aki a libatermelőket nem fizette ki, miközben a libáikat másik cégén keresztül eladta. Sok ember öngyilkos lett emiatt, itt Szolnok megyében is.

 

Horváth Ferenc.

----------------------------------------------------------------------------------------