Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 21., kedd

12.050 - FIDESZ-titkos megbeszélés (Interneten terjedő körlevélből)

www.nemzetihirhalo.hu *************

FIDESZ-titkos megbeszélés 
(Interneten terjedő körlevélből) 

A drámai éltszínvonal csökkenést hozó 2011-es évben, nyílvánvalóan megtudhatta a Magyar Nép, hogy csak Magára számíthat, mert a globalizációs háttérhatalom koncenrált gazdasági támadást indított Magyarország ellen. 

A Magyar Nép többsége szerint, a jelenlegi helyzetből egyetlen kiút van, ha követjük a hősiesen eltökélt Izlandi Nép példáját, akik az államcsőd utáni azonnali népszavazással, saját kezükbe vették a sorsuk irányítását 2008. évben. Jelenleg ott tartanak, hogy a Minősítő Intézetek felminősítették az Országukat. 

Nincs hova menekülni, mert a szakadék szélén állunk, a görögökhöz hasonlóan. Meg kell védeni szeretett HAZÁNKAT, és önellátással újraépíteni. Hála Istennek, a Vidékfejlesztés már nagy lendülettel megindult. A Magyar Nép már többször újjáépítette HAZÁJÁT a történelme során. Kövessük Öseinket!!! 

Kedves Barátaim! 

Egy ismerősöm tárta elém ezt a hozzá befutó levelet. Továbbítom, mert ez a levél engem nagyon felháborít és elszomorít, 
ugyanakkor üvölt bennem a kérdés, hogy lehet ebből az EU fogságból kiszabadulni???? 

FIDESZ-titkos megbeszélés 

Pénteken voltam egy FIDESZ-es összejövetelen. Nem is tudom, hogy miért hívtak meg, hiszen az országgyűlési képviselőnk is tudta, hogy kire szavaztam. Pártra a Jobbikra, képviselőre rá. Na, mindegy nem is ez a lényeg. Elmentem, mert kíváncsi voltam, hogy mi ez a hiper-szuper zártkörű megbeszélés! 

Szépen gyülekeztünk, voltunk kb. 80-100-an. Elgyötört arcú polgáresterek, aktivisták, állítólag a kemény mag. Pokorni Zoltán volt a meghívott, aki tájékoztatást adott az ország jelenlegi helyzetéről, és a kormány munkájáról. Csak azért írom le, mert a FIDESZ kommunikációja siralmas - viszont ezt, amit Pokorni elmondott, ezt elmondhatnák az ország lakosságának is, hogy tudják, mit miért csinál a FIDESZ. 

Pokorni azt mondta, hogy tudták, amikor átvették az MSZP- SZDSZ kormánytól az országot, hogy nagy a baj, de álmukban sem merték gondolni, hogy ennyire ÓRIÁSI! El sem tudjuk képzelni a meleg kis szobánkban, hogy egy paraszthajszál választ el a teljes becsődöléstől. 

Olyan keskeny mezsgyén egyensúlyoz billegve a Fidesz, hogy az már akrobatikus mutatványnak is megfelelne! A kormánynak nincs mozgástere. Ennek több oka is van, legfőképpen hogy a lakosság annyira el van adósodva devizában, (hogy ezzel, mint más országok,) nem tud sakkozni a kormány, mert bármit tesz, a bankárok rögtön a torkunknak esnek, és olyankor szárnyal a svájci fank is és az euró is! Ezt mindenki tapasztalhatja a saját bőrén! Nem szólhatnak, és nem tehetnek semmit, mert ha még jobban elszállnak ezek a hitelek, akkor teljesen becsődölnek a háztartások! Ebben az esetben becsődöl az ország is, mert a kettő szoros összefüggésben van! 

Mondta Pokorni, hogy nem jó most FIDESZ-esnek lenni, mert kapjuk a pofonokat jobbról is és balról is. Az a baj, hogy az emberek nem látják át, hogy mi is a helyzet! De könyörgöm!!!! Hogy lássák át az emberek, ha ez nincs a nagy közönség előtt lekommunikálva???? Értelmesen, magyarul el kellene mondani az összes médiában, hogy emberek ez a helyzet! Viszont nem tudják elmondani, mert a médiák is zsidó kézen vannak! Sakk-matt! 

Orbánt egyfolytában fenyegetik, ha jól megnézitek a képeket legalább 20 évet öregedett. A TEK vegyészei vizsgálja az ételeit is, mert számtalan fenyegetést kapott, hogy megölik... 

Sarokba szorították, ha nem kezd el tárgyalni az IMF hitelről, akkor a gázolaj ára elérheti a 600 Ft-ot is. (Zsarolás) Tényleg gondoltam, hogy nagy a baj, de most Pokorni elmondta, hogy mekkora! Ezt nagyon komolyan mondom, hogy el sem hiszitek, mert én sem hittem, de a katasztrófa itt van a nyakunkban. 

Az UNIÓ 2012-ben már adott volna az országnak 8 ezer milliárd eurót, amit más országok már évek óta kapnak. Mi eddig csak fizettünk nekik, mert "re-fes"-ek voltunk (=rendőri felügyelet alatt álló" ; szlogen megnevezés a Kádár-korszakból.) 

Minden évben meghaladta az államháztartási hiány a 3 %-ot, ezért büntiben voltunk. Mi csak fizettünk, és fizettünk! Vissza viszont, csak épphogy csepegtettek, azt is csak úgy, ha volt önrész, és olyan kritériumoknak kellett megfelelni, ami szinte teljesíthetetlen volt. 

Egy téma volt kivétel, a cigánykérdés! Erre bármennyi pénzt megítél az unió, csak azért, hogy Magyarország itt tartsa a cigányokat, nehogy Európa városaiba áramoljanak ki! A cigányokba nem sajnálják a pénzt belepumpálni, mert ha kiáramolnának, az nekik sokkal de sokkal többe kerülni, minthogy itt tartsák őket! 

Jövőre már mindenképpen fizetnie kellene az Uniónak, de most azt mondták, hogy mivel a Meggyesi-Gyurcsány-Bajnai kormány renitens volt, ezért a büntetésünk az lesz, hogy nekünk továbbra is pumpálni kell a pénzt az Unióba, de mi nem kaphatjuk meg a 8 ezer milliárd eurót fejlesztésekre. Amennyiben megkapnánk, akkor nagyon valószínű, hogy összejönne az 1 millió munkahely. Viszont most már visszafelé táncol az Unió, hogy Magyaroszág nem is olyan jó, hogy a tagjai között van! 

A magyar kukoricát román vagonokban pakolják Győrben, és nem élelmiszer lesz belőle, hanem Németországba viszik szemétégetőkben, mert olcsó fűtőanyag válik a magyar kukoricából. Nem rossz a kukorica, nincs semmi baja, de a németek ettől olcsóbb fűtőanyagot nem találtak! Gratulálok! 

Ja! A földalap! Eddig volt 56000,-Ft földlapú támogatás (nem tudom, hogy mennyi területre) egy h talán? Most mivel már spekulánsok kézen vannak a földek még + 20000,-Ft-ot (holdanként, hektáronként) kivethetnek a földre, tehát már nem lesz rentábilis, nem éri meg a gazdának bele ültetni semmit, mert hiába dolgozik vele, nem lesz haszna, sőt elvileg, ha kifizeti a bérleti díjat, akkor már veszteséges. Ez megint azt eredményezi, hogy a magyar gazdák teljesen leállnak, és a szupermarketek a multik behozzák az ő otthoni szemétjüket. 

Több adót már nem tudnak kivetni cégekre, mert már így is a csőd szélén áll a 75 %-kuk. Amennyiben becsődölnek, még ennyi adót sem tudnak majd beszedni! 

Most hirtelen már szembe sem jut, hogy miket mondott még a kérdésekre válaszolva Pokorni, csak azt akartam szemléltetni, hogy hiába szidjuk a Fideszt, szidhatjuk reggeltől estik, nem a Fidesz a hibás a kialakult helyzetért! Ameddig nem csinál vagyonelkobzást, és nem lesz elszámoltatás, addig ebben az országban nem lesz fejlődés. Viszont ezeket a lépéseket meg nem teheti meg, mert akkor a zsidók egyszerűen lerohannák az országot mondva csinált terrorcselekményekre hivatkozva, beavatkozna a NATO és rabszolgák lennénk a saját hazánkban, mint a Palesztinok! Hát ide jutottunk drága barátaim! 

Teljesen fel vagyok háborodva, és bosszankodok is, mert ez a tehetetlenség a legrosszabb! Aki még tehetne valamit, az sem tehet, mert akkor végünk! Bár, ahogy ezeket a dolgokat hallgattam, szerintem nekünk már tényleg végünk van! :-( 

Én nem vagyok egy pesszimista típus, sőt inkább optimistán nézek a világba, de ezek után már nem nagyon bízok... :-(