Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 21., kedd

12.060 - Vattay Szabolcs: Wittner Mária próbálja lejáratni az igazi '56-os hőst, Pongrátz Gergelyt

From: Vattay Szabolcs
Date: 2012. február 21. 
Subject: Wittner Mária próbálja lejáratni az igazi '56-os hőst, Pongrátz Gergelyt
To: Kutasi József Antal 

Ha hihetünk a rossznyelveknek! -- mer miért is ne hinnénk nekik, amikor mindig bebizonyosodik, hogy...; -- akkor igazuk lehet a szkeptikusoknak, a valódi '56-osoknak!!! -- hogy Wittner Mária nem több, mint egy közönséges imposztor. http://magyarorszag.ma/modules.php?name=News&file=article&sid=13682 Ebből az írásból idézet alább:
 
"...előttünk ismeretlen, hogy Wittner Máriát milyen erők használják fel a szabadságharc hőseinek lejáratására, a leghatározottabban tiltakozunk, hogy nevezett a szabadságharcosok nevében nyilatkozzon. Wittner Mária soha nem volt szabadságharcos és fegyver akkor volt életében először a kezében, amikor egy fotós előtt pózolt. Mint maga is nyilatkozta 1991. október 18-án: eszmeiség nem vezérelte, harci cselekményekben nem vett részt. Így tisztségeit, kitüntetéseit is indokolatlanul kapta."
 
Az alábbi képen jól látható, hogy Wittner Mária nem úgy fogja kezében a fegyvert, mint aki tudja, hogy mit fog; úgy fogja, mint egy pengetős hangszert. A mellette álló Sticker Katika, akit Wittner Mária állítása szerint mellőle vittek akasztani, nagyon is szakszerűen fogja kezében a fegyvert.