Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 27., hétfő

12.109 - Lélekemelő - szép előadás Pilisszántón, ez év Pünkösdjén, a Sziklaszínházban!

From: Szőts Béla
Date: 2012. február 27. 
Subject: Lélekemelő - szép előadás Pilisszántón!
To: Kutasi József Antal

Lélekemelő - szép előadás Pilisszántón, ez év Pünkösdjén, a Sziklaszínházban!

A Pilist tisztelni jöjjetek!

Pilisszántón, a Szikla Színház fennállásának 10. évfordulója alkalmából szeretnénk a Honfoglalás rockoperát színpadra állítani május 27 –én , Pünkösd vasárnapján.

Pünkösd, a Szent Lélek kiáradásának az ünnepe. Érezzük, hogy ennek a napnak az üzenete méltó arra, hogy a Honfoglalás szellemiségével azonosulva, kifejezze a mai kor tragédiáját, egy olyan világban, ahol nem a tisztesség, a becsület a mérvadó, hanem a pénz erkölcstelen hatalma uralkodik felettünk.

Kötelességünk erősíteni a nemzettudatot és kiállni szellemi, történelmi értékeink mellett, ezért célunk a szakrális – apostoli királyság központjában bemutatni a helyszínhez témájában teljesen harmóniát mutató Honfoglalás előadást.

Magán kezdeményezésből indult a darab szervezése, melyhez a Pilisszántói Önkormányzat is helyi eszközeivel támogatást nyújtott, de a produkció anyagi finanszírozása még nem biztosított.
Ezért tesszük ezt a felhívást közzé, melynek célja, hogy a Honfoglalás pilisszántói bemutatója iránti érdeklődés igényét felmérjük.

Kérnénk, szíveskedjen visszajelezni az alábbi weboldalon, valamint a szükséges jegyigényét regisztrálni, melyeket összesítve el tudjuk dönteni, hogy a megfelelő nézőszám biztosított –e annak érdekében, hogy a Honfoglalás című produkciót bemutathassuk.


Az "alábbi weboldal" a  NEMZETI HÍRHÁLÓ lesz, addig jelentkezés:

Vigh Tímea
marketingkommunikációs tanácsadó
és rendezvényszervező menedzser
vightimea@t-online.hu
Tel.: +36 20 225 4295

A jegyek 3000 forintos egységáron igényelhetők, melyet regisztrálás után postai utánvétellel küldjük el Önnek, illetve a Nemzeti Hírháló irodájában is átvehetők lesznek személyesen.

Tekintettel arra, hogy kevés idő áll rendelkezésünkre, ezért kérnénk, hogy visszajelzését  március 4-ig -ig meghosszabbítva! megtenni szíveskedjen.

Reméljük, hogy a társadalmi összefogás most is sikerre viszi kezdeményezésünket, hogy a közös szándék méltó kiteljesedése legyen pünkösd vasárnapjának szellemiségéhez.

A Honfoglalás rockopera bemutatójának időpontja:
2012. május 27. 20 óra Pünkösd vasárnap
Esőnap időpontja: 2012. május 28. 20 óra Pünkösd hétfő

SZÉP NAPOT - JÓ MUNKÁT!
A Teremtő Isten áldása legyen minden igaz magyar emberen!

Ölel: Szőts Béla

"...így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk."
Dsida Jenő