Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 23., csütörtök

12.072 - Reagálás a "FIDESZ-titkos megbeszélés" címú jegyzetre

** www.nemzetihirhalo.hu *************

Reagálás a "FIDESZ-titkos megbeszélés" címú jegyzetre 
Pénteken voltam egy FIDESZ-es összejövetelen. Nem is tudom, hogy miért hívtak meg, hiszen az országgyűlési képviselőnk is tudta, hogy kire szavaztam. Pártra a Jobbikra, képviselőre rá. Na, mindegy nem is ez a lényeg. Elmentem, mert kíváncsi voltam, hogy mi ez a hiper-szuper zártkörű megbeszélés!(...)

Tisztelt Szerkesztőség! 

Kicsit meglepve olvastam az Önök által publikált "olvasói"!!!!! levelet. Mielőtt pár gondolatomat megosztanám, először egy viccet írnék le, mely a levél olvasása kapcsán tolult a fejembe. 

Ki az igazi politikus? Aki úgy tud elküldeni a fenébe, hogy már várod mikor indulhatsz.... 

A fenti szösszenet a, véleményem szerint, egy Fideszes propaganda-levél, mely radikális csomagolásban már elfogathatónak tűnik, több olyan állampolgár számára is, akik valamilyen módon, a kormány minden aljas tette ellenére, nem csak a saját családjuk, hanem az ország boldogulásáért is tesznek valamit. Rafinált fogalmazás néhány igaz ténnyel, de sok hazugsággal és nemzeti öntudat kihasználásával. 

Rögtön a kezdet: kiszabadulni az Eu. fogságából. Erre még az az olvasó is felkapja a fejét aki nem is akarta elolvasni a levelet, majd a "titkos"-ez mindenkit érdekel-, szó már nem enged, és ekkor jön a fordulat:pártra a jobbikra, képviselőre rá (a Fideszesre?) szavaztam!!! akkor tényleg miért is hívtak meg?? ahol csak 100 kiválasztott volt. Hopp itt a misztikum, kedves olvasó most már olvasol, ha akarsz, ha nem. 

Rögtön az elején felhívja a figyelmet a Fidesz "siralmas kommunikációjára", de amit most Pokorni mond, Ő pedig tovább ad, az viszont tökéletes. Figyelem most jön az igazság! Rossz a kommunikáció, de ezek a Fideszes fiúk nagyon jók, sőt szembe mennek a világgal, IMF-el, az Usa-val, az Eu.-val, csak az ország és a bent élő ÁLLAMPOLGÁROK számítanak, de: 

Mszp-Szdsz tönkreverte az országot (két éve vannak hatalmon és csak a legutóbbi Malév csődöt említeném, mely szintén (nem) az Ő hibájuk, két év!!!!!) 

Nem tehetnek semmit!!!!! Nem rajtuk múlik, mert becsődöl az ország a háztartások!!!!! Úr Isten, akkor kin? ha nem a Kormányon?? Ha képtelenek ezt felvállalni, kormányozni akkor menjenek a francba és ne vinnyogjanak, jobb lenne mindenkinek, sőt még nagy Vezérünknek is, aki 20 évet öregedett a két év alatt, ÉRTÜNK!!!! Fél, hogy megmérgezik, saját hadsereget kellett szerveznie saját biztonsága érdekében. Miért? Mert csak értünk van, nekünk él, feláldozza magát az ország oltárán, minden és mindenki ellen csak azért, hogy Ő!!!! jobb életet teremtsen a Kárpát-medencében. talán lassan Ő lesz az igazi Kárpátok Géniusza, aki csak a népéért él. Orbán-Un ViktorSzen. Hú ennél a résznél könny szökött a szemembe, a szívem elérzékenyült. Csak értünk, értem..... 

Juj-juj, most jön a cigánykérdés, na, ha lanyhult a figyelem, most visszahozzuk. Az a szemét(ez szerintem is igaz) Unió semmire nem ad pénzt, csak visz-sajnos ez is igaz-,de a cigányok itt tartását támogatja. Na ez egy baromság, csak egy szemét kormány propaganda. Az igaz, senki nem kíváncsi Rájuk, lásd Sárközy(nem a zenész) Franciaország-i tevékenységét. Tehát mit is olvasunk itt? Nem a mi pénzünkből tartja a kormány a tücsköket, nem mi vesszük a kisfröccsöt Nekik, hanem az Eu!!! Mindenki nyugodjon meg, ezt Ők fizetik. És gyenge a Fidesz kommunikáció? Sajnos eddig a leírtakat 10 emberből 9 beveszi, sőt sokan már sajnálják is a milliókat lopó, csaló, hazug maffia- bandát nagy és tévedhetetlen Vezérükkel egyetemben, aki csak azért nem tudja a megígért 1millás munkahelyteremtését betartani, mert a gonosz Eu. nem adja a pénzt és az Mszp-Szdsz kormány hibájából!!!!! már azt sem kapjuk meg, amit "muszály"lenne. 

"A magyar kukoricát román vonatokba pakolják Győrben" Már itt vannak a románok, itt van a magyar gabona, na itt lesokkoltam megint. Mi a francnak raknák ROMÁN? vagonokba a magyar gabonát? Ja rossz a kommunikáció? És elégetik a gazdag németek. Persze, ekkora baromságot. Nézzük a publikus tényeket. hazánk 35 millió!!!! embert képes élelmiszerrel ellátni, ellenben a 82 milliós Németországgal, amely a népességének a felét importból tudja csak etetni. Ezek tények, a kukorica égetés pedig csak sokkolás. Nézzük újra: román(mindenki utálja Őket) vasúti kocsi viszi a MAGYAR élelmet a gazdag németekhez, akik ELÉGETIK. Itt már nem annyira világos, hogy Pokorni elvtárs meséjét hallgatjuk, vagy már egyesszám első személyben hallgatjuk nagy propagandistánk ömlengését. 

""""Ja! a földalap""""!!!! Na most jön a legnagyobb baromság, talán nem véletlenül, de számomra teljesen értelmezhetetlenül. Tudja, nem tudja? Hektár vagy hold? Mi is az a föld? Ja a föld. Ezzel ijesztgetjük a városi polgárt. Viszi a labanc, nekünk már nincs semmink. Kell a külföldinek a föld, de a magyar gazdának nem éri meg. Érdekes paradoxon, igaz nekem annyira nem tetszik. 
Nézzük a tényeket. Földalap-ú támogatás, na olyan van. Ezt nem a gazda fizet, ezt Ő kapja, legalábbis tavaly mindenki, aki igényelte, végigjárta a bürokrácia útvesztőit, vagy csak egyszerűen rábízta a dolgot a falugazdászra, az megkapta. Hektáronként, ami 100x100m, 59.000 ft-ot. Hangsúlyozom kapta, nem adta. Mint földtulajdonos, bízvást állíthatom, a földművelés nyereséges ágazat az állattartással egyetemben, igaz kicsit több munkát igényel mint a Parlamentben a hazugságokon töprengeni, de megéri. A föld ára megy fel, sok helyen az országban lehetetlen venni, de bérelni is. Tudom, mert közvetlen közelről látom. Az őstermelő a mai napig 600.000 ft-ig adómentes és a kistermelő is több kedvezményben részesül mint az egyéni vállalkozó. Miért nem volt ezt fontos megemlíteni? Persze ehhez a Fidsz-nek semmi köze nem volt, hisz még talán az Msz(m)p vezette be. 

A Fidesz nem hibás! Vagyonelkobzás nélkül nem lesz itt semmi. Igen, itt nagyon szimpatikus mondatok vannak, sokan egyet is értünk vele, de aztán jön a feketeleves. A ZSIDÓK!!!! Mindig Ők a hibásak. Jön a zsidó kártya, de csak akkor, ha az jó a rosszul kommunikáló pártnak. Jönnek a zsidók és Palesztina leszünk, (Sajnos erre van esélyünk, mint már többször mások is megírták előttem, de ahhoz ez a párt és a többi is a Házban asszisztálni fog, hisz tömik a markát, tömik a zsebét és akkor már a Haza másodlagos) rabszolgák a saját földünkön,mert a Nato-ahol egyébként mi is tagok vagyunk-segít a zsidóknak. Szóval ezért nem szabad a zsidóknak, bankoknak, Eu.-nak stb. ellentmondani, ezért kell felvenni hitelt, hogy tudjuk fizetni a régit. Csak ezért, de a szegény kommunikálni, hazudni, csalni, lopni nem tudó fiúk, na Ők nem hibásak!! 

Kicsit elfáradtam én is a kis okoskodásaim "papírra vetése" közben, de ahogy látom a fenti cikk írója is, sőt kifogyott a trükkökből. Hánya-veti Fidesz-Orbán mosdatás következik újra, szegények nem tehetnek,tehettek semmiről, pedig annyira akarják. Bajban az ország, már az író is látja, de Pokorni felnyitotta a szemét, HALLELUJA. 

Ezek után már csak egy biztos: bármi történik, csőd, fellendülés, a Kormány nem hibás, nem tehet semmiről. 

Tisztelettel: Nagy Rudolf 
2012.02.21.