Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 23., csütörtök

12.068 - Magyarország Kormánya > Huszonötezer fővel nőtt a versenyszférában foglalkoztatottak száma 2011-ben > 2012. február 21. 17:45

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. február 21. 17:45
Tárgy: Magyarország Kormányának hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának hírlevele 2012-02-21
Varga Mihály: az Európai Bizottság példát akar statuálni, ha felfüggeszti a kohéziós alapokból való támogatást

Ha az Európai Bizottság felfüggeszti a kohéziós alapokból való támogatást, azzal példát akar statuálni, jelezve, hogy azok az országok, amelyek nem szorítják le a hiányt 3 százalék alá, úgy járhatnak, mint Magyarország - mondta Varga Mihály, a miniszterelnökséget vezető államtitkár az m1 Ma reggel című műsorában kedden reggel.

Huszonötezer fővel nőtt a versenyszférában foglalkoztatottak száma 2011-ben

A január – decemberi időszakban továbbra is jelentős mértékben, 25 ezer fővel emelkedett a versenyszférában alkalmazottak száma a legalább 5 főt foglalkoztató vállalkozásoknál, míg a költségvetési intézményekben létszám csökkenés mutatkozott. Az arányos, egykulcsos adórendszer bevezetése továbbra is érezteti pozitív hatását: a teljes munkaidőben foglalkoztatottak nettó átlagkeresete decemberben – 2010 januárja óta nem látott mértékben – 11,4 százalékkal, az egész évet tekintve 6,4 százalékkal haladta meg az előző év azonos időszakában mért szintet.

A Darányi Ignác Terv pályázataival is segítjük a vörösiszappal sújtott térség agrárvállalkozásait!

A kormány a helyreállítás befejezését követően sem hagyja magára a katasztrófa sújtotta településeket - mondta Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter a helyreállított területek bejárását követő sajtótájékoztatón Devecseren.

A nap képe

Hoffmann Rózsa oktatásért felelős államtitkár a "Start a diplomáért" című országjáró körút következő, debreceni állomásán (Fotó: Árvai Károly, kormany.hu)