Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 24., péntek

12.086 - Pataki Antal > Gondoskodó Magyarország

Feladó: Pataki Antal (Szent Korona Értékrend)
Dátum: 2012. február 23. 19:03
Tárgy: Gondoskodó Magyarország
Címzett: Kutasi József Antal


Kedves Ismerősöm, Kedves Ismeretlen Címzett!
 
Örömmel értesítem, hogy a "Gondoskodó Magyarország" című előadásom 2 részletben ezeken a helyeken megtekinthető:
 
1. rész, amiben a Magyarországon fennálló problémákat vázolom, és bemutatom, hogy ezek hogyan következtek be, és kiknek az érdekeit szolgálják:
 
2. rész, amiben a megoldást mutatom be:
http://www.youtube.com/watch?v=PfhYoiYUEF0
 
Ezt az előadásomat szívesen megtartom bármilyen közösségnek, ha meghívnak, és legalább 25-30 fő részvételét valószínűsítik. Az előadást teljesen ingyen, a Nemzetért tett szolgálatként tartom meg. Azonban, ha a fogadó közösség megtéríti az üzemanyagköltségemet, azt köszönettel elfogdom, mert ez teszi lehetővé, hogy minél több helyre eljuthassak.
 
A Lisszaboni Szerződés és a Szent Korona Értékrend szerint működő Magyarország részletes összehasonlítását itt találja meg:
 
A Gondoskodó Magyarország programpontjai
 
Ha el szeretne mélyedni a Szent Korona Értékrend alapos tanulmányozásában, akkor ezt az oldalt ajánlom:
A Gondoskodó Magyarország teljes jogszabály-rendszere ki van már dolgozva, már "csak" életre kell keltenünk! (A fenti honlap, kissé lejjebb, a kék betűkkel írt linkekre kattintva el is olvashatja a már kész jogszabályokat.)
 
Az alábbi linken pedig egy rövid üzenetet nézhet meg, amit dr. Halász József intézett a Nemzethez:
 
 
A Szent Korona Értékrend és a Szent Korona-tan lényegi összehasonlítását a csatolt, "Elkerülhetetlen jövőnk: Gondoskodó Magyarország" című írásomban mutatom be, a másik csatolmányban pedig a "szabadság" és a "hatalom" újreértelmezését kísérlem meg, figyelembe véve a legújabb tudományos eredményeket is (elsősorban őstörténeti kutatásokra, és a kvantumfizika felfedezéseire gondolok.) Az új paradigmában szükséges újraértelmezni az Ember fogalmát és szerepét is, erről olvashat a harmadik írásomban.
 
Ha tetszik és egyetért a gondolattal, kérem, akkor küldje tovább az ismerőseinek, hogy az információ minél több emberhez eljusson! Ha minél többen és minél előbb tudomást szereznek az új paradigmáról, sokkal hamarább meg tudjuk valósítani a Gondoskodó Magyarországot! Az információk terjesztésében vállalt segítségét hálásan köszönöm!
 
Szerettel üdvözli:
 
Pataki Antal