Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 27., hétfő

12.112 - A Fidesz az MSZP-vel koalícióban leszavazta az ügynöklisták megismerhetőségét 2012/02/22 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Feladó: Kovács Endre
Dátum: 2012. február 27. 19:20
Tárgy:  Ügynöklista!!
Címzett: Kutasi József <jozsef@kutasi.eu>

----------Eredeti üzenet----------
Dátum:2012. február 23., csütörtök, 20:26:19
Feladó:"József Király"
Tárgy:Ügynöklista!!
Címzett:"Kovács Endre" , "Póczos Lászlóné"

A Fidesz az MSZP-vel koalícióban leszavazta az ügynöklisták megismerhetőségét
2012/02/22 Nemzeti InternetFigyelő (NIF)

Rezgett a léc sportnyelven szólva, mert csak 54 %-os többséggel ugyan, de ismét leszavazta az országgyűlés többsége az ügynöklisták megismerhetőségét. Ez végleg fel kell, hogy nyissa a Fideszben még bízó átvertek százezrei szemét! Itt ugyanis nem kevesebbről volt szó, mint a kétharmados "forradalmi " többség a bizalom birtokában megszerzett hatalmával szemen köpte tisztességes választói többségét.

Ezután sem ismerhetőek meg, azok az ügynökök és tartótisztjeik, akik tíz és százezrei segítségével tartotta fenn hatalmát a bolsevista államhatalom, segítségükkel zsarolva és megfigyelve a kommunista állam polgárainak millióit. Ezek az emberek ma is aktívak és itt élnek és sokan közülük még az Ország gyűlése padsoraiban is szép számmal feddve meghúzódnak.

Feltehetően sokan közülük ma is fontos beosztásokat töltenek be nemcsak a biztonsági szolgálatoknál, hanem az állam bizalmából valamennyiünket képviselve nemzetközi porondon is.

Annak ellenére csatlakoznom kell a számomra is emblematikus figurának számító LMP-és előterjesztő Schiffer András megállapításaihoz, hogy nem értek egyet pártja létjogosultságával sem, nemhogy megtapasztalt gyakorlatával

Schiffer ugyanis az állambiztonsági múlt eddigi eltakarását és megismerhetetlenségét valamennyi eddigi kormány közös szégyeneként említette és joggal hivatkozott a németországi elnökválasztás lehetséges jelöltjének NDK-ás múltjára, mint akinek élenjáró szerepe volt a STAZI ügynökeinek teljes feltárásában és közzétételében. Számomra is elviselhetetlen az ügynöklisták megismerhetőségét leszavazó kormánytöbbség bolsevik utódpárttal történt összefogása álságos nemzetbiztonsági és homályos adatvédelmi indokokra történő hivatkozása.

Sokszor leírtam már azt a történészek által joggal hivatkozott megállapítást, hogy nincs tételesen megismert múlt nélkül jövő! A Fidesz még fokozta a fokozhatatlant azzal, hogy olyan embert nevezett ki az Állambiztonsági Szolgálatok Történeti Levéltárának élére, akinek az Antall kormány regnálásakor komoly szerepe volt a valamikori SZDSZ-MDF paktum tető alá hozatalában!

Sokszor leírtam már, csak megismétlem: olyan valóban nemzeti kormányért küzdök, akinek az első feladatai közé tartozik majd az igazságtétellel párhuzamosan a még megismerhető ügynöklisták és tartótisztek neveinek teljes közzé tétele.

A jelenlegi kormánykoalíciót is hamarosan eléri megszolgált végzete, a csalárd módon megszerzett választói bizalom végleges elvesztése.

Reiner Péter

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=sbojr1A9Uhk