Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 21., kedd

12.056 - Vattay Szabolcs: Ü GY N Ö K T Ö R V É NY L E SZ A V A Z V A!

From: Vattay Szabolcs
Date: 2012. február 21. 
Subject: Ü GY N Ö K T Ö R V É NY LE SZ A V A Z V A!
To: Kutasi József Antal

Íme a forradalmi kormány legújabb be nem tartott választási ígérete! (Tele a padlásom ilyennel.) Alább a névsor arról, ki hogyan szavazott egy törvényjavaslatról, hivatalos nevén: "Az állambiztonsági múlt átláthatóvá tétele"
 
 
Ez a tegnap leszavazott törvényjavaslat: köznapi nevén "ügynök törvény" az elszámoltatás, ill. felelősségre-vonás fejezetének egyik eleme lehetett volna, ami büntetőjogi szankciókat nem is vont volna maga után. Ha ezt leszavazta a 2/3 részarányt meghaladó, narancsszínű, forradalmi fülkekormány (fülkeforradalmi kormány) parlamenti képviselete, akkor mi várható a régóta áhított, országrabló, haza- és nemzetáruló, tömeggyilkosokat felelősségre vonni hivatott törvényről?
 
Ami sokak számára nagyon érdekes lehet, (nekem egyáltalán nem!) hogy Wittner Mária, az egyedüli dicsfényben fürdőző '56-os szabadságharcos hősünk sem szavazta meg ezt az ügynöktörvényt. Nem éppen jellembeli szilárdságát mutatja az a tény, hogy e törvény ellen sem szavazott. Ha ugyanis igennel szavaz, akkor szemben találja magát a minden érdeket, még a nemzeti érdekeket is felülmúló pártfegyelemmel; ha pedig nemmel szavaz, akkor nagyon furcsa gondolatokat ébreszthet bárkiben.
 
Nagy lehetett a fejfájása Mariska nénénknek! -- így nemigen volt más választása, minthogy tartózkodott!
 
Csak zárójelben jegyzem meg: Szerintem meg kellene szüntetni a tartózkodást, mint szavazat leadási lehetőséget. Vagy igen szavazat, vagy nem szavazat! Tartózkodás nincs! 
Egy parlamentben csak komoly, döntésre mindig kész emberek üljenek! Akik nem ilyenek, azok tartózkodjanak. De ne a mi parlamentünkben, hanem otthon. Persze, mint magánemberek, és nem megélhetési politikusok; naplopó parlamenti képviselők!
 
Wittner Mária megint nem úgy viselkedett, cselekedett, mint amit egy igazi magyar szabadságharcostól elvárnánk. Nem csoda, ha sokakban felmerül a kérdés: Hát ilyenek lennének, ill. ilyenek lehettek az 1956-os szabadságharcosok?
 
De az a nagy kérdés sajnos már nem merül fel bennük, (szinte senkiben sem) hogy talán éppen erre megy ki a játék? -- hogy nemzetünk esküdt ellenségei '56-unk makulátlan tisztaságú szellemiségét porig rombolják!
 
Biztosan nem tudhatjuk, mi van ennek a hátterében is. Lehet, hogy Mariska nénénket kényszerítik, zsarolják valamivel? Kössz! -- de ebből én nem kérek. Vajon miért, ill. mivel lehetne egy valóban tisztességes becsületes '56-ost napjainkban zsarolni? Ám az is lehet, -- mert a pakliban ez is benne van -- , hogy ő nem is igazi 56-os! De akkor miért van piedesztálon? Én ebből sem kérek!
 
Egy biztos. Szerény mozgásteremen belül hosszú ideje kutatom Mariska néni múltját, hátha ráakadok valamire, (dokumentumra) ami megerősíti őt nemzeti-hősi mivoltában. Túl sokat csalódtam már! Szeretnék egyszer kellemesen is...!
 
Ezúton kérek segítséget minden T. címzettől, hogy aki bármivel meg tudja erősíteni Wittner Máriáról kialakult kép valódiságát, akkor ezt valamilyen formában hozza tudomásomra, esetleg nyilvánosságra is. Nagyon nem szeretném ugyanis, hogy megint csak; mindig csak a rossznyelveknek lenne igazuk!
 
Vattay Szabolcs