Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. február 28., kedd

12.117 - A Pilist tisztelni jöjjetek!

 www.nemzetihirhalo.hu *************

A Pilist tisztelni jöjjetek! 

Pilisszántón, a Szikla Színház fennállásának 10. évfordulója alkalmából szeretnénk a Honfoglalás rockoperát színpadra állítani május 27 -én, Pünkösd vasárnapján. 

Pünkösd, a Szent Lélek kiáradásának az ünnepe. Érezzük, hogy ennek a napnak az üzenete méltó arra, hogy a Honfoglalás szellemiségével azonosulva, kifejezze a mai kor tragédiáját, egy olyan világban, ahol nem a tisztesség, a becsület a mérvadó, hanem a pénz erkölcstelen hatalma uralkodik felettünk. 

Kötelességünk erősíteni a nemzettudatot és kiállni szellemi, történelmi értékeink mellett, ezért célunk a szakrális - apostoli királyság központjában bemutatni a helyszínhez témájában teljesen harmóniát mutató Honfoglalás előadást. 

Magán kezdeményezésből indult a darab szervezése, melyhez a Pilisszántói Önkormányzat is helyi eszközeivel támogatást nyújtott, de a produkció anyagi finanszírozása még nem biztosított. 
Ezért tesszük ezt a felhívást közzé, melynek célja, hogy a Honfoglalás pilisszántói bemutatója iránti érdeklődés igényét felmérjük. 

Kérnénk, szíveskedjen visszajelezni az alábbi weboldalon, valamint a szükséges jegyigényét regisztrálni, melyeket összesítve el tudjuk dönteni, hogy a megfelelő nézőszám biztosított -e annak érdekében, hogy a Honfoglalást című produkciót bemutathassuk. 

A jegyek 3000 forintos egységáron igényelhetők, melyet regisztrálás után postai utánvétellel küldjük el Önnek, illetve a Magyar Nemzeti Értékek Boltjában, a Nemzeti Hírháló irodájában is átvehetők lesznek személyesen. 

Tekintettel arra, hogy kevés idő áll rendelkezésünkre, ezért kérnénk, hogy visszajelzését március 4-ig megtenni szíveskedjen. 

Reméljük, hogy a társadalmi összefogás most is sikerre viszi kezdeményezésünket, hogy a közös szándék méltó kiteljesedése legyen pünkösd vasárnapjának szellemiségéhez. 

A Honfoglalás rockopera bemutatójának időpontja: 2012. május 27. 20 óra Pünkösd vasárnap 
Esőnap időpontja: 2012. május 28. 20 óra Pünkösd hétfő 

Visszajelzés itt: www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=honfoglalas