Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 19., csütörtök

14.624 - Magyarország Kormánya > Kiépült a bizalom az egyházak és az állam között

Feladó: Magyarország Kormánya
Dátum: 2012. április 19. 18:34
Tárgy: Magyarország Kormányának Hírlevele
Címzett: jozsef@kutasi.eu


Magyarország Kormányának Hírlevele 2012-04-19
Biotechnológiai üzemet avattak Debrecenben

Olyan Magyarországot akartunk, mely saját tengelye körül forog, ez a cég pedig segít elérni ezt a célt - fogalmazott Orbán Viktor miniszterelnök, aki Kósa Lajossal, Debrecen polgármesterével és Bogsch Erikkel, a Richter Gedeon Részvénytársaság vezérigazgatójával ünnepélyes keretek között avatta fel a gyógyszeripari társaság új, 25 milliárd forint beruházással épült Biotechnológiai Üzemét Debrecenben.

Tíz éves a Széchenyi Kártya

Széchenyi Kártya valódi sikertörténet, Magyarországon az elmúlt tíz évben ezen kívül egyetlen programban sem tudtak célzottan 1.000 milliárd forintot ilyen jól felhasználni, és egyben alkalmas arra is, hogy tükröt állítson ezen időszak elé - mondta Matolcsy György nemzetgazdasági miniszter csütörtökön az évforduló ünnepségén, Budapesten.

Kiépült a bizalom az egyházak és az állam között

Történelmi feladat az egyház és az állam együttműködésének megteremtése – mondta Szászfalvi László egyházi, nemzetiségi és civil társadalmi kapcsolatokért felelős államtitkár tatabányai sajtótájékoztatóján, csütörtökön.

A nap képe

Réthelyi Miklós nemzeti erőforrás miniszter nyitotta meg csütörtökön a Magyar Könyvkiadók és Könyvterjesztők Egyesülése által szervezett XIX. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivált a Millenárison, ahová húsznál is több északi író érkezett.