Kattintani > FELADAT ÉS CÉL - AUFGABE UND ZIEL - MISSION AND GOAL
Kattintani > Az összes bejegyzés tartalomjegyzéke 2007. szeptember 10.-től

2012. április 21., szombat

14.635 - József Gyula: ...hajlandó vagyok további fellépéseket a Magyar Nemsi Rend alkotásában támogatni.

From: Dr.J.G.Orbán de Lengyelfalva

Date: 2012. ápri9lis 20. 
Subject: Magyar nemesi Rend
To: Kutasi József Antal

Kedves Csuthy György,

 

Külföldön élek már több mint 50 éve; 14 éves koromtól itt nevelkedtem.Itt tanultam, dolgoztam, családot épitettem. Szivem ellemben még mindig Erdélyben, és Magyarországon van. Feladatomnak tartom – nem csak mint történész – hogy a magyar nemesi tradiciót tovább vigyük.  Amennyiben innen lehetöségem van rá, és amennyiben megfelel célkitüzéseimnek (komoly, mély,a magyar nemesi tradició továbbtfolytatása és növekvése, ellentétek esetén nem a kátyóval való dobálás hanem a szolidaritás által ironyitott fellépés és párbeszéd, komoly célkitüzések kidolgozása, haza és a hit ápolása, stb.), akkor hajlandó vagyok további fellépéseket a Magyar Nemsi Rend alkotásában támogatni.

 

Üdvözlettel, Isten áldását munkádra

József Gyula

 

From: gyorgy csuthy [mailto:]
Sent: Thursday, April 19, 2012 5:11 PM
To: Ifj. Szilas Lászlo
Subject: Magyar nemesi Rend

 

Kedves nemes társak!

Ne törődjünk azzal, hogy rágalmaznak és fenyegetőznek, és bomlasztanak, ez legyen ez az utolsó ellenséges cselekedetük.

Megtaláltuk és bemutattuk azokat a bizonyítékokat, amelyek véleményünk szerint elégségesek ahhoz, hogy véget vessünk Daka – Parragh páros „pünkösdi királyságának” és végre visszajöjjenek azok a magyar nemesek, akik Daka ügyben tett bátor nyilatkozataikért lettek nem kívánatos személyek a „szoci” irányítású Magyar nemesi Rendben.

A Daka J.-Parragh I. ügyben szerzett bizonyítékokat a közelgő nemesi Rendi gyűlésnek bemutatom.

Lépnünk kell, hogy ne tudjanak bomlasztani, az elmúlt két évben nagyon kevés nemes igazolta nemességét le a nemesi Rendben, ennek több oka volt, elsősorban a nevetségessé vált koronázási történet vette el a kedvüket a nemesi mozgalomtól, ennek azonnal véget kell vetni, el kell kezdenünk az építő munkát.

Javaslatom, hogy mihamarabb válasszunk magunk közül, törzsökös magyar nemesekből, akár ideiglenes 2/3-al visszahívható ügyvivő elnökséget, akik kizárólag a magyar nemesség akaratát hajtják végre, az ügyvivő elnökség szervezze meg a rendi bizottságokat, tagfelvételt, gyűléseket, találkozókat, bálokat, társszervezeti kapcsolatokat stb. Természetesen a nemesek továbbra is a nemesi levelükkel, ennek híján, neveikkel és a történelmi őseik nemzetünkre pozitív tetteivel lehetnek a Magyar nemesi Rend tagjai.
Aki egyetért a fenti célokkal és egy tiszta erkölcsű Magyar nemesi Rendet akar, és a Rend működtetésében valamilyen munkát, tisztséget vállal, jelezze sürgősen vissza E-mailon szándékát, hogy mihamarabb elkezdődhessen a munka.

Várjuk építő javaslataitokat és visszajelzéseiteket.

Az MSZP-és Parragh Imre legnagyobb cselekedete az volt, hogy a magyar nemesség és Magyarország nyakára tett egy ál- királyt, aki megjelölte volna a Habsburg rokon utódját. Gondolom a megbízói már megveregették a vállát, és ő már hátradőlt a korrupció gyanúval megszerzett képzeletbeli „királyhelyettesi „ trónján, amikor egyszer csak villámként érkezett az igazság. Hát ilyen időket élünk! Ha valóban megbánta volna a kommunista múltját, akkor most miért követeli nagy vehemensen az új tag névsort? Valamint, miért küldözget a nevemben ocsmány bordélyházi ajánlókat azoknak a nemeseknek, akik elutasítják a hazug király elméletét? Mert tehetetlen dühében primitív módon viselkedik, fenyegetőzik és így akarja megakadályozni a nemesi Rend újraindítását, hogy a tőlem kapott leveleket ne fogadják a nemesek. És természetesen, még ők a történelemhamisítók fenyegetőznek, hogy Bírósághoz fordulnak és beperelnek. Tegyék én, becsületből tettem, mert megbízott a Magyar nemesi Rendi mozgalom, hogy járjak utána Daka József állításainak, de ha nem így történt volna, nekem mint a Rend társelnökének, ez volt a dolgom s kötelességem. De „spongyát rá”, ha önként lemondanak, nem csinálunk belőle Ügyészségi feljelentést.

"Az ember szava nem szél, ami jön és elmegy. (...) Amit az ember mond, az úgy is kell legyen. Nem csuda ez, hanem becsület."
Wass Albert

2012. Április 19.

Üdvözlettel, Csúthy György